Βρέφος και την υγεία μικρών παιδιών

Βρέφος και την υγεία μικρών παιδιών

Είτε είστε νέος γονέας ή ένας έμπειρος βετεράνος, μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την υγεία των βρεφών και των μικρών παιδιών. Ποια εμβόλια το παιδί σας χρειάζεται; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε τη θερμοκρασία του παιδιού σας; Τι πρέπει να περιμένουμε σε καλά παιδί εξετάσεις; Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη βρεφική και την υγεία των μικρών παιδιών;

Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Βρέφος και την υγεία των νηπίων.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Βρέφος και την υγεία των νηπίων.

Τα περισσότερα γνωρίζετε για το βρέφος και την υγεία των μικρών παιδιών, τόσο πιο άνετα θα νιώσετε τη φροντίδα για το παιδί σας. Ξεκινήστε με την ανταλλαγή ερωτήσεις σας σχετικά με την υγεία βρεφών και μικρών παιδιών με το γιατρό του παιδιού σας. Θυμηθείτε, τίποτα δεν είναι πάρα πολύ απλή υπόθεση, όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού σας.

Επίσης, μάθετε πώς να φτάσετε το γιατρό του παιδιού σας μεταξύ των επισκέψεων. Ερωτήσεις σχετικά με την υγεία βρεφών και μικρών παιδιών μπορεί να αναδυθεί ανά πάσα στιγμή - και γνωρίζοντας βοήθεια είναι διαθέσιμη μπορεί να προσφέρει πολύτιμες ειρήνη του μυαλού.

Βλέπε επίσης

Νεογέννητο υγεία

Ένα νεογέννητο φέρνει μια δίνη της δραστηριότητας στη ζωή σας. Κατά την πρώτη, τα νεογέννητα της υγείας μπορεί να φαίνεται περιορίζεται με τη διατροφή όλο το εικοσιτετράωρο, κολύμβηση, πάνες και καταπραϋντική - αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο στο νεογέννητο υγεία από αυτά τα βασικά. Άλλες νεογέννητο τονίζει υγείας περιλαμβάνουν φροντίδα για το δέρμα νεογέννητο σας, κραυγές αποκωδικοποίησης νεογέννητου σας και την προώθηση της ανάπτυξης νεογέννητο σας.

Νεογέννητο υγείας επεκτείνεται και στους γονείς. Μετά από όλα, λαμβάνοντας καλή φροντίδα του μωρού σας περιλαμβάνει τη λήψη καλή φροντίδα του εαυτού σας. Sneak σε όσο το δυνατόν περισσότερο ύπνο, και να μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

Φροντίδα των νεογέννητων μπορεί να μετατρέψει τη ζωή σας ανάποδα, και το νεογέννητο ανησυχίες για την υγεία μπορεί μερικές φορές να φαίνεται συντριπτικό. Εκτιμήστε τη χαρά νεογέννητο σας φέρνει στη ζωή σας - και να αντιμετωπίσει με όλα τα άλλα μία μέρα τη φορά.

Βλέπε επίσης

Την υγεία του νεογνού

Μπορεί να φαίνεται ότι το μωρό σας μαθαίνει κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, κάθε εμπειρία - από την αγκαλιά πριν από το χρόνο υπνάκο για να ακούτε φλυαρία ενός αδελφό του - βοηθά το μωρό σας να μάθει περισσότερα σχετικά με του ή τον κόσμο της.

Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει και αλλάζει, μπορεί να έχετε νέες ερωτήσεις για την υγεία του βρέφους. Πώς μπορείτε να ενθαρρύνει το μωρό σας να κοιμηθεί όλη τη νύχτα; Πότε θα πρέπει να εισάγουν στερεές τροφές; Πότε θα το μωρό σας να καθίσει επάνω; Ποιες είναι οι κόκκινες σημαίες για την υγεία του βρέφους;

Ο γιατρός του μωρού σας είναι μια μεγάλη πηγή για να μάθετε περισσότερα για την υγεία του βρέφους. Επωφεληθείτε από άλλους πόρους για την υγεία του βρέφους, επίσης, όπως οι γραμμές πληροφοριών νοσοκόμα. Πάνω απ 'όλα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Όταν πρόκειται για την υγεία βρέφος, το χρονοδιάγραμμα είναι κρίσιμη. Ανιχνεύονται Όσο νωρίτερα τυχόν προβλήματα, η προηγούμενη θεραπεία μπορεί να αρχίσει.

Βλέπε επίσης

Υγείας Toddler

Για ένα μικρό παιδί, κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια - και η συνεχής κίνηση είναι συχνά το όνομα του παιχνιδιού. Γι 'αυτό την ασφάλεια των παιδιών αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για την υγεία μικρών παιδιών. Πάρετε απλές προφυλάξεις για την πρόληψη των πτώσεων, εγκαύματα και άλλες ατυχίες των νοικοκυριών.

Για πολλούς γονείς, περιορισμένο λεξιλόγιο ενός μικρού παιδιού οδηγεί σε άλλα προβλήματα υγείας μικρό παιδί - όπως εκρήξεις θυμού. Μάθετε γιατί τα ξεσπάσματα συμβαίνουν, και τι μπορείτε να κάνετε για να ενθαρρύνουν την καλή συμπεριφορά.

Νήπιο υγείας χαρακτηρίζεται επίσης από σημαντικά ορόσημα, όπως η ασήμαντη κατάρτιση. Ξέρετε, όταν ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ασήμαντη κατάρτιση - και, εάν το παιδί σας αντιστέκεται, όταν ήρθε η ώρα να το ονομάσουμε κλείνει.

Όπως πάντα, ο γιατρός του παιδιού σας είναι μια μεγάλη πηγή για ερωτήσεις σχετικά με την υγεία των μικρών παιδιών. Κατανόηση του τι να περιμένουμε από το παιδί σας, και τα οποία ανησυχίες για την υγεία μικρών παιδιών αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή.

Βλέπε επίσης