Η υγεία των παιδιών

Η υγεία των παιδιών

Διατροφή και καλή φυσική κατάσταση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της υγείας των παιδιών.

Για να δώσετε στο παιδί σας ένα προβάδισμα για τη διά βίου γυμναστήριο, εξετάσει αθλητικά παιδιά και άλλα παιδί-φιλικό σωματικές δραστηριότητες. Με την ενθάρρυνσή σας, οι πιθανότητες είναι μερικά σπορ θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του παιδιού σας. Και να εξετάσει άλλες κλασικές συμβουλές από ειδικούς για την υγεία των παιδιών, όπως η προώθηση της δραστηριότητας - να μην άσκηση - και θέτοντας τον εαυτό σας ένα καλό παράδειγμα.

Μπορείτε επίσης να προωθήσει την υγεία των παιδιών ενθαρρύνοντας το παιδί σας να τρώει μια ποικιλία υγιεινών τροφών και το μέγεθος των μερίδων ελέγχου. Μάθετε ποια θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα, σε τι ποσά και πως οι κατευθυντήριες γραμμές αλλάζουν καθώς το παιδί μεγαλώνει.

Φυσικά, το θέμα της υγείας άλλων παιδιών θέματα, πάρα πολύ - όπως τα εμβόλια, το παιδί της ασφάλειας και της υγείας στα σχολεία. Μοιραστείτε οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την υγεία των παιδιών με το γιατρό του παιδιού σας.

Βλέπε επίσης

Preschoolers

Γιατί τα παιδιά προσχολικής ηλικίας αντισταθεί πηγαίνει στο κρεβάτι; Ποια είναι τα πιο σημαντικά αναπτυξιακά ορόσημα για παιδιά προσχολικής ηλικίας; Τι παιδιά προσχολικής ηλικίας πρέπει να ξέρετε για το σεξ; Καλώς ήλθατε στον κόσμο της υγείας των παιδιών προσχολικής ηλικίας! Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές και άλλες κοινές ερωτήσεις για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές για την υγεία σήμερα παιδιών προσχολικής ηλικίας μπορεί να οδηγήσει σε καλές συνήθειες και η καλή συμπεριφορά κατά την παιδική ηλικία. Μετά από όλα, τη διδασκαλία preschooler σας να κάνουν υγιεινές επιλογές τροφίμων θέτει πλέον τις βάσεις για τη διά βίου υγιεινή διατροφή. Κάνοντας προβλήματα ύπνο την παιδική ηλικία στην υπόλοιπη μπορεί να εξασφαλίσει καλό ύπνο και για σας και προσχολικής ηλικίας σας για τα επόμενα χρόνια. Και η κατανόηση τυπική προσχολική αναπτυξιακά ορόσημα μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της προσχολικής ηλικίας σας.

Βλέπε επίσης

Μαθητές δημοτικού

Ανησυχίες για μαθητές δημοτικού συνήθως επικεντρώνονται σε θέματα του σχολείου - όπως ο εκφοβισμός, διατροφής σχολείο και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Η υγεία των παιδιών. Η υγεία των παιδιών.
Η υγεία των παιδιών. Η υγεία των παιδιών.

Παιδική ηλικία εκφοβισμό και τη βία στο σχολείο μπορεί να έχει τη δια βίου συνέπειες για μαθητές δημοτικού. Εάν το παιδί σας ανησυχεί για φοβερίζει, να ακούσετε του ή της ανησυχίες. Στη συνέχεια βοηθήσετε το παιδί σας να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για να σταματήσει ο εκφοβισμός στις διαδρομές του.

Όταν μιλάμε για την υγεία των παιδιών δημοτικού που μετατρέπεται σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, να θυμάστε ότι οι μαθητές δημοτικού δεν χρειάζεται ένα ενιαίο λέω-όλα συζήτησης. Ακολουθήστε συνθήματα του παιδιού σας σχετικά με το τι αυτός ή αυτή θα πρέπει να γνωρίζουν - και πότε.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε γιατί μαθητές δημοτικού αρρωσταίνουν τόσο συχνά και τους καλύτερους τρόπους για την πρόληψη της ασθένειας στην τάξη. Καλύτερα ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες συμβουλές για την πρόληψη της εξάπλωσης ασθενειών στο σπίτι.

Βλέπε επίσης