Βρέφος και την υγεία μικρών παιδιών

Κάψτε την ασφάλεια: προστασία του παιδιού σας από εγκαύματα

Τα παιδιά μαθαίνουν αγγίζοντας τα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μπορεί να είναι επικίνδυνη. Προώθηση κάψει την ασφάλεια με τη λήψη αυτών των σημαντικών την ασφάλεια των παιδιών μέτρων.

Burn ασφάλεια είναι μια ξένη έννοια για τους περισσότερους νέους εξερευνητές. Στην πραγματικότητα, ένα από τα πιο δύσκολα μαθήματα μικρά παιδιά μπορεί να μάθει είναι ότι κάποια πράγματα - όπως καλοριφέρ σόμπες, και τρέμοντας φλόγες - μπορεί να είναι οδυνηρά ζεστό. Και αν τα παιδιά παίζουν με σπίρτα ή αναπτήρες, η απειλή μπορεί να επεκταθεί σε όλη την οικογένεια. Πάρτε απλά καμένη ασφάλεια προφυλάξεις για να αποφύγετε τους τραυματισμούς και τις επικίνδυνες καταστάσεις που τις προκαλούν.

Κάψτε την ασφάλεια στο σπίτι

Πολλά συνηθισμένα πράγματα σε ένα σπίτι - από το νερό του μπάνιου και ζεστό φαγητό σε ηλεκτρικές πρίζες - μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στην παιδική ηλικία. Για να αποφύγετε εγκαύματα, ακολουθήστε τα εξής έγκαυμα-συμβουλές για την ασφάλεια:

 • Μειώστε τη θερμοκρασία του νερού. Ρυθμίστε το θερμοστάτη στο θερμοσίφωνα σας για κάτω από 120 F (48.9 C). Σκεφτείτε την εγκατάσταση αντι-έγκαυμα συσκευές βρύσες μπανιέρα και τις κεφαλές των ντους. Πάντα ελέγξτε τη θερμοκρασία του νερού πριν το παιδί σας παίρνει στην μπανιέρα.
 • Αποφύγετε ζεστό διαρροές. Μην μαγειρεύετε, πιείτε ή να ζεστά ροφήματα ή σούπα, ενώ κατέχει ένα παιδί. Κρατήστε τα ζεστά φαγητά και τα υγρά μακριά από το τραπέζι και πάγκο άκρες. Μην χρησιμοποιείτε τραπεζομάντιλα ή σουπλά, τα μικρά παιδιά μπορεί να τραβήξει προς τα κάτω. Όταν χρησιμοποιείτε το φούρνο, χρησιμοποιήστε πίσω καυστήρες και γυρίστε τις λαβές των κατσαρόλες και τηγάνια σας προς τα μέσα. Μην αφήνετε το μαγείρεμα των τροφίμων στο φούρνο χωρίς επίβλεψη.
 • Καθιέρωση «ΟΧΙ» ζώνες. Αποκλεισμός πρόσβασης στη σόμπα και τζάκι, και να κάνουν θέρμανσης χώρων και ζεστό θερμοσίφωνες απρόσιτη.
 • Αποσυνδέστε σίδερα. Αποθήκευσε αντικείμενα σχεδιασμένα για να πάρει ζεστό, όπως ρούχα σίδερα, unplugged και μακριά.
 • Θερμοκρασία δοκιμής τροφίμων. Τροφίμων ή υγρά θερμαίνονται σε φούρνο μικροκυμάτων μπορεί να θερμάνει άνισα. Ποτέ μην ζεσταίνετε το μπιμπερό του μωρού στο φούρνο μικροκυμάτων.
 • Επιλέξτε ένα δροσερό νερό υγραντήρα ή ψεκαστήρα. Εάν χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό ατμό ψεκαστήρα, να το κρατήσει μακριά.
 • Καταστήματα Διεύθυνση και ηλεκτρικά καλώδια. Place πλαστικές τάπες σε ηλεκτρικές πρίζες. Τοποθέτηση ένα μεταλλικό αντικείμενο πιρούνι, κλειδί ή άλλο σε μια πρίζα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα ηλεκτρικό έγκαυμα. Κρατήστε ηλεκτρικά καλώδια και σύρματα έξω από το δρόμο, ώστε τα παιδιά να μην μασούν. Αντικατάσταση κατεστραμμένων, εύθραυστα ή φθαρμένα ηλεκτρικά καλώδια.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Μειώστε τη θερμοκρασία του νερού.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Μειώστε τη θερμοκρασία του νερού.

Επίσης, ελέγξτε τις ετικέτες των προϊόντων για να βεβαιωθείτε ότι τα στρώματα και πιτζάμες πληρούν τα ομοσπονδιακά πρότυπα αναφλεξιμότητας. Αποφύγετε loosefitting ενδύματα είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι 100 τοις εκατό, όπως υπερμεγέθη T-shirts.

Βλέπε επίσης

Κάψτε την ασφάλεια: προστασία του παιδιού σας από εγκαύματα

Burn-ασφάλειας σε εξωτερικούς χώρους

Αυτά καμένη μέτρα ασφαλείας μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά από την εξωτερική κίνδυνοι:

 • Παρακολουθήστε ψησταριές και τα κοιλώματα πυρκαγιάς. Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν κοντά σε αυτούς τους δυνητικούς κινδύνους.
 • Ελέγξτε τα καθίσματα του αυτοκινήτου. Πριν από την τοποθέτηση του παιδιού σας στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ελέγξτε για ζεστό ιμάντες ή πόρπες. Αν παρκάρετε σε άμεσο ηλιακό φως, καλύπτει το κάθισμα αυτοκινήτου με μια πετσέτα ή κουβέρτα.
 • Forgo πυροτεχνήματα πίσω αυλή. Αφήστε τα πυροτεχνήματα σε εκπαιδευμένους επαγγελματίες.

Πυρκαγιά μετράει ασφάλειας, πάρα πολύ

Πάρτε αυτές τις απλές προφυλάξεις για την πρόληψη των πυρκαγιών:

 • Κλειδώστε τα σπίρτα και αναπτήρες. Αγώνων Κατάστημα, αναπτήρες και εύφλεκτα υγρά σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι ή συρτάρι. Διδάξτε στα παιδιά σας ότι σπίρτα και αναπτήρες δεν είναι παιχνίδια.
 • Να είστε προσεκτικοί με τα κεριά και τα τσιγάρα. Κρατήστε αναμμένα κεριά μακριά, και να σβήσει τα κεριά πριν αποχωρήσει από την αίθουσα. Εάν καπνίζετε, αποφύγετε το κάπνισμα στο σπίτι - ειδικά στο κρεβάτι. Να είστε βέβαιος ότι τα τσιγάρα είναι εντελώς έξω πριν τα πετάξετε.
 • Χρησιμοποιήστε συσκευές θέρμανσης χώρου με προσοχή. Κρατήστε θερμαντήρες χώρου τουλάχιστον τρία πόδια (περίπου ένα μέτρο) μακριά από το κρεβάτι, κουρτίνες, έπιπλα και άλλα εύφλεκτα υλικά. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από θερμαντικά σώματα. Ποτέ μην αφήνετε μια θερμάστρα χώρο για όταν θα πάτε για ύπνο ή να τοποθετήσετε μια θερμάστρα χώρο κοντά σε κάποιον που κοιμάται.
 • Κρατήστε το τζάκι σας καθαρό. Ετήσια καθαρισμό και την επιθεώρηση μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει μια φωτιά καμινάδα.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να κρατήσει πυροσβεστήρες χρήσιμη σε όλο το σπίτι σας. Διδάξτε στα παιδιά σας να αφήσει ένα κτίριο που καίγεται από σέρνεται κάτω από τον καπνό, και να σταματήσει, να πέσει και roll αν τα ρούχα πιάσει φωτιά. Και να είστε βέβαιος να εγκαθιστούν και να συντηρούν ανιχνευτές καπνού σε κάθε επίπεδο του σπιτιού σας και έξω από χώρους ύπνου. Όντας προετοιμασμένοι για περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να είναι το καλύτερο εργαλείο για την ασφάλεια όλων.

Βλέπε επίσης

Βρέφος και το παιδί την υγεία