Η υγεία των γυναικών

Η υγεία των γυναικών

Ξέρετε κινδύνων για την υγεία στην κορυφή των γυναικών; Οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και τα εγκεφαλικά επεισόδια στην κορυφή της λίστας. Αν και αυτά είναι σοβαρά προβλήματα, υπάρχει μια καλή είδηση. Υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής - όπως το να τρώτε μια υγιεινή διατροφή και συμπεριλαμβανομένης της φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινή ρουτίνα σας - μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς τη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για μερικές γυναίκες, την υγεία του μαστού στην κορυφή της λίστας των ανησυχιών για την υγεία των γυναικών. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνει μια αυτοεξέταση; Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα εξόγκωμα μαστού; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση του πόνου του μαστού;

Για άλλους, τα προβλήματα υγείας των γυναικών περιλαμβάνουν την αισθητική χειρουργική. Και όπως θα έχετε μεγάλα, ανησυχίες για την υγεία των γυναικών σας είναι πιθανό να αλλάξει. Θα μπορούσε το λίπος στην κοιλιά οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Οι ασκήσεις Kegel πραγματικά απαραίτητο; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις για την υγεία των γυναικών.

Βλέπε επίσης

Για την υγεία του μαστού

Για την υγεία του μαστού αρχίζει με την ευαισθητοποίηση του μαστού, ή μια αίσθηση του τι είναι φυσιολογικό για το στήθος σας. Να προωθήσει την υγεία του μαστού, κάνουν τακτική αυτοεξέταση του μαστού εξετάσεις. Με την πρακτική, θα ανακαλύψετε πως το στήθος σας διαφέρουν ως προς την ευαισθησία και την υφή σε διαφορετικές χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια του έμμηνου κύκλου σας. Θα μάθετε επίσης πώς αλλάζει την υγεία του μαστού κατά τα διάφορα στάδια της ζωής.

Για πολλές γυναίκες, την υγεία του μαστού περιλαμβάνει ανησυχίες σχετικά με εξογκώματα του μαστού, πόνος στο στήθος ή εκροή των θηλών. Ξέρετε τι είναι φυσιολογικό - και πότε πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε κοινό έλεγχο και διαγνωστικές εξετάσεις για την υγεία του μαστού, όπως είναι οι κλινικές εξετάσεις μαστού, μαστογραφίες και υπέρηχοι μαστού.

Εάν σκέφτεστε για αύξηση του μαστού ή μείωση του μαστού, να κατανοήσουν τη χειρουργική διαδικασία - όπως ποιος είναι υποψήφιος για χειρουργική επέμβαση, τι να περιμένουμε από τις επιπλοκές διαδικασία και δυνατό.

Βλέπε επίσης

Στάδια της ζωής των γυναικών

Η υγεία των γυναικών. Η υγεία των γυναικών.
Η υγεία των γυναικών. Η υγεία των γυναικών.

Τα στάδια της ζωής των γυναικών με βάση το αναπαραγωγικό κύκλο, που αρχίζει με την εμμηνόρροια και τελειώνει με την εμμηνόπαυση.

Για να κατανοήσουμε τα στάδια της ζωής των γυναικών, ξεκινήστε με τη βιολογία. Κάθε μήνα ένα ωάριο απελευθερώνεται από την ωοθήκη κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας. Θα ταξιδεύει κάτω από το σάλπιγγα, όπου μπορεί να γονιμοποιηθεί από ένα σπερματοζωάριο. Αν γονιμοποιηθεί, εμφυτεύεται στα τοιχώματα της μήτρας. Εάν όχι, το αυγό και την επένδυση αποβάλλονται κατά την έμμηνο ρύση. Αυτό συνεχίζεται μέχρι περιεμμηνόπαυση - τη στιγμή που το σώμα μιας γυναίκας αρχίζει η φυσική μετάβαση στην εμμηνόπαυση.

Τα στάδια της ζωής των γυναικών που συχνά χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα σημεία και συμπτώματα, όπως κράμπες, εναλλαγές της διάθεσης, εξάψεις και αύξηση του σωματικού βάρους. Κατανοήστε πώς υγιείς επιλογές στον τρόπο ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε το καλύτερό σας σε οποιοδήποτε στάδιο - και να ξέρουν πότε να ρωτήσετε το γιατρό σας για περισσότερες προτάσεις.

Βλέπε επίσης