Καταλληλότητα

Άσκηση: 7 οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας

Ξέρετε ότι η άσκηση είναι καλή για σας, αλλά ξέρετε πόσο καλό; από την ενίσχυση διάθεσή σας για τη βελτίωση της σεξουαλική ζωή σας, να μάθετε πώς η άσκηση μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας.

Θέλετε να αισθάνεστε καλύτερα, έχουν περισσότερη ενέργεια και ίσως ακόμη και ζουν περισσότερο; Δεν εξετάσουμε περαιτέρω από την άσκηση. Τα οφέλη για την υγεία από την τακτική άσκηση και η σωματική δραστηριότητα είναι δύσκολο να αγνοήσει. Και τα οφέλη της άσκησης είναι δική σας για τη λήψη, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, το φύλο ή τη σωματική ικανότητα. Ανάγκη πιο πειστικό για την άσκηση; Ελέγξτε έξω αυτά τα επτά τρόπους άσκηση μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας.

Νο 1: βάρους άσκηση ελέγχου

Η άσκηση μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την υπερβολική αύξηση του σωματικού βάρους ή να βοηθήσουν να διατηρήσουν την απώλεια βάρους. Όταν ασχολούνται με τη σωματική δραστηριότητα, μπορείτε να κάψετε θερμίδες. Η πιο έντονη η δραστηριότητα, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε. Δεν χρειάζεται να αναιρέσει τα μεγάλα χοντρά κομμάτια του χρόνου για την άσκηση για να καρπωθούν την απώλεια βάρους οφέλη. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε μια πραγματική προπόνηση, να πάρει πιο ενεργό όλη την ημέρα με απλούς τρόπους - με τη λήψη τις σκάλες αντί του ασανσέρ ή φουλάρει δουλειές του σπιτιού σας.

Νο 2: συνθήκες υγιεινής άσκηση καταπολεμά και τις ασθένειες

Fitness. Άσκηση: 7 οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας.
Fitness. Άσκηση: 7 οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας.

Ανησυχείτε για τις καρδιακές παθήσεις; Ελπίζοντας να αποφευχθεί η υψηλή αρτηριακή πίεση; Δεν έχει σημασία τι το τρέχον βάρος σας, να είναι δραστήρια αυξάνει λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας (HDL) ή "καλή" χοληστερόλη και μειώνει τα τριγλυκερίδια ανθυγιεινά. Αυτό το ένα-δύο γροθιά κρατά το αίμα σας ρέει ομαλά, η οποία μειώνει τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στην πραγματικότητα, η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψει ή να διαχειριστεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας και τις ανησυχίες, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, το μεταβολικό σύνδρομο, διαβήτη τύπου 2, η κατάθλιψη, ορισμένα είδη καρκίνου, αρθρίτιδα και πτώσεις.

Νο. 3: η άσκηση βελτιώνει τη διάθεση

Χρειάζεστε μια συναισθηματική ανελκυστήρα; Ή πρέπει να εκτοξεύω λίγο ατμό μετά από μια κουραστική μέρα; Μια προπόνηση στο γυμναστήριο ή ένα γρήγορο 30 λεπτά με τα πόδια μπορεί να βοηθήσει. Η σωματική δραστηριότητα διεγείρει διάφορες χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευτυχισμένοι και πιο χαλαροί. Μπορεί επίσης να αισθάνονται καλύτερα για την εμφάνισή σας και τον εαυτό σας όταν ασκείστε τακτικά, η οποία μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας και να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Νο 4: η άσκηση αυξάνει την ενέργεια

Ασθμαίνων από ψώνια ή δουλειές του σπιτιού; Η τακτική σωματική άσκηση μπορεί να βελτιώσει τη δύναμη των μυών σας και να αυξήσετε την αντοχή σας. Η άσκηση και η σωματική δραστηριότητα την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς σας και να βοηθήσει το καρδιαγγειακό σύστημά σας λειτουργεί πιο αποδοτικά. Και όταν η καρδιά και τους πνεύμονές σας λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, έχετε περισσότερη ενέργεια για να πάει για τις καθημερινές δουλειές σας.

Βλέπε επίσης

Άσκηση: 7 οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας

Νο 5: η άσκηση προωθεί καλύτερο ύπνο

Ο αγώνας για να κοιμηθείτε; Ή να μείνει κοιμισμένος; Η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και να εμβαθύνει τον ύπνο σας. Απλά δεν ασκούν πάρα πολύ κοντά στην ώρα του ύπνου, ή μπορεί να είναι πολύ ενεργοποιείται για να κοιμηθεί.

Νο 6: η άσκηση βάζει τη σπίθα πίσω στη σεξουαλική σας ζωή

Αισθάνεστε πολύ κουρασμένος ή πολύ έξω από το σχήμα για να απολαμβάνουν τη σωματική οικειότητα; Η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί να σας αφήσει ενεργοποιημένο και να αναζητούν καλύτερα, το οποίο μπορεί να έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική σας ζωή. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό από αυτό. Η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη διέγερση των γυναικών. Και οι άνδρες που ασκούνται τακτικά είναι λιγότερο πιθανό να έχουν προβλήματα με τη στυτική δυσλειτουργία από ό, τι οι άνδρες που δεν ασκούνται.

Νο 7: η άσκηση μπορεί να είναι διασκέδαση

Η άσκηση και η σωματική δραστηριότητα μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα. Σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να απολαύσετε την ύπαιθρο ή απλά να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που σε κάνουν ευτυχισμένο. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας σε ένα διασκεδαστικό κοινωνικό περιβάλλον. Έτσι, πάρτε ένα μάθημα χορού, χτύπησε τα μονοπάτια πεζοπορίας ή να ενταχθούν σε μια ομάδα ποδοσφαίρου. Βρείτε μια φυσική δραστηριότητα που απολαμβάνετε, και μόλις το κάνει. Αν έχετε βαρεθεί, να δοκιμάσουμε κάτι νέο.

Η κατώτατη γραμμή για την άσκηση

Η άσκηση και η σωματική δραστηριότητα είναι ένας καλός τρόπος για να αισθάνεστε καλύτερα, να αποκτήσουν οφέλη για την υγεία και να διασκεδάσουν. Ως γενικός στόχος, ο στόχος για τουλάχιστον 30 λεπτά σωματικής δραστηριότητας κάθε μέρα. Αν θέλετε να χάσετε βάρος ή να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένους στόχους φυσικής κατάστασης, ίσως χρειαστεί να γυμνάζονται περισσότερο. Θυμηθείτε να ελέγξετε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης, ειδικά εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία.

Βλέπε επίσης

Καταλληλότητα