Καταλληλότητα

Boot camp προπόνηση: είναι το κατάλληλο για σας;

Στρατόπεδα εκκίνησης Fitness προσφέρει μια ευκαιρία να χτίσει τη δύναμη και την αντοχή σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι να περιμένετε πριν βαδίζοντας σε στρατόπεδο εκκίνησης.

Ακριβώς όπως οι ένοπλες δυνάμεις πειραματίζονται με τις αλλαγές στο στρατόπεδο μποτών, όπως η προσθήκη γιόγκα και πιλάτες, λάτρεις του fitness είναι να υπογράψει επάνω για το boot camp προπονήσεις ως πρότυπο για old-school στρατιωτική εκπαίδευση. Ποια είναι η έκκληση του μια προπόνηση το Boot Camp; Κτίριο δύναμη, την αντοχή και την ευκινησία να κατακτήσει την καθημερινή σας ρουτίνα. Αλλά είστε μέχρι την πρόκληση;

Ακριβώς ό, τι είναι μια προπόνηση το Boot Camp;

Boot camp προπονήσεις μπορεί να ποικίλει, αλλά γενικά περιλαμβάνουν ένα αρκετά έντονο μείγμα της προπόνησης δύναμης και αερόβια στοιχεία. Μια προπόνηση το Boot Camp θα μπορούσε να τονίσω γυμναστική, ενώ ένας άλλος τονίζει στρατιωτικού τύπου ασκήσεις. Μερικές ενσωματώνουν ακόμη και κινήσεις πολεμικών τεχνών.

Σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να κάνουμε γυμναστική, όπως έλξεις, κάμψεις, lunges και δυστοκίες, καθώς και ασκήσεις και σπριντ. Στην ουσία, μια προπόνηση το Boot Camp είναι ένα είδος προπόνησης - εκρήξεις έντονης δραστηριότητας εναλλάσσονται με διαστήματα αναπτήρα δραστηριότητας.

Ποια είναι τα οφέλη από μια προπόνηση το Boot Camp;

Ο στόχος του ένα στρατόπεδο εκκίνησης γυμναστήριο είναι να παράσχει ένα ολόκληρο το σώμα προπόνηση που χτίζει τη δύναμη και την αντοχή. Boot camp προπονήσεις προσελκύουν επίσης πολλούς ανθρώπους, επειδή:

  • Προσφέρει μια πιο προκλητική και ποικίλη προπόνηση
  • Απαιτούν λίγη ή καθόλου ειδικό εξοπλισμό
  • Δημιουργήστε μια αίσθηση συντροφικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων

Βλέπε επίσης

Boot camp προπόνηση: είναι το κατάλληλο για σας;

Είναι μια προπόνηση το Boot Camp για όλους;

Στρατόπεδα εκκίνησης Fitness συχνά απευθύνονται σε άτομα που αναζητούν μια πιο έντονη προπόνηση. Ασκήσεις το Boot Camp συνήθως περιλαμβάνουν βαλλιστική, γρήγορες κινήσεις που μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο για όσους δεν είναι ήδη σε φόρμα. Αλλά εάν έχετε ένα ισχυρό θεμέλιο της δύναμη και την αερόβια προπόνηση, είστε πιθανώς έτοιμοι για το Boot Camp. Πριν από την εγγραφή σας, όμως, να ρωτήσω πώς το πρόγραμμα είναι δομημένο και αν υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να εκτιμηθεί αν θα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για σας.

Αν είστε άνω των 40 ετών, είναι έγκυος, δεν έχετε ασκηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα ή έχουν προβλήματα υγείας, είναι μια καλή ιδέα να ελέγξει με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια κατηγορία στρατόπεδο εκκίνησης - ή οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα άσκησης.

Fitness. Boot camp προπόνηση: είναι το κατάλληλο για σας;
Fitness. Boot camp προπόνηση: είναι το κατάλληλο για σας;

Είναι επίσης σημαντικό να αφήσουμε εκπαιδευτή σας αν έχετε προβλήματα υγείας ή ειδικές ανάγκες. Και φροντίστε να ενημερώσετε τον εκπαιδευτή σας, αν έχετε δυσκολία με μια συγκεκριμένη άσκηση. Ειδικευμένοι εκπαιδευτές είναι προσεκτικοί όσον αφορά την κατάλληλη μορφή και την τεχνική και μπορούν να προσαρμόσουν τις ασκήσεις για σας.

Μήπως στρατόπεδο εκκίνησης παραδώσει;

Οι απόψεις είναι ανάμικτα, αλλά boot camp προπονήσεις έχουν πολλούς οπαδούς που λένε ότι αυτός ο τύπος workout είναι μεγάλη για τη βελτίωση της συνολικής δύναμη και κλιματισμού. Επιπλέον, αυτό το είδος της υψηλής έντασης αερόβια διαλειμματική προπόνηση καίει περισσότερες θερμίδες σε λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με μέτρια αερόβια δραστηριότητα.

Τέλος, μια καλά δομημένη προπόνηση στρατόπεδο εκκίνησης μπορεί να σας βοηθήσει να πληρούν τις συστάσεις για σωματική δραστηριότητα σε υγιείς ενήλικες:

  • Τουλάχιστον 150 λεπτά μέτριας έντασης αερόβια δραστηριότητα - ή 75 λεπτά έντονης αερόβιας δραστηριότητας - μια εβδομάδα
  • Ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα

Η εγγραφή για το Boot Camp

Για να βρείτε ένα στρατόπεδο εκκίνησης γυμναστήριο, ελέγξτε τις τοπικές γυμναστήρια και τα γυμναστήρια. Όπως θα εξετάσει τις επιλογές σας, ρωτήστε τον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις:

  • Ποια είναι τα προσόντα του εκπαιδευτή;
  • Είναι η τάξη ένα καλό μίγμα του αερόμπικ και προπόνηση δύναμης;
  • Τι κάνουν οι άνθρωποι που έχουν πάρει την τάξη έχουν να πουν γι 'αυτό;
  • Είναι αυτή η κατηγορία ένας καλός αγώνας για τους στόχους ικανότητάς μου;

Στρατόπεδο εκκίνησης μπορεί να μην είναι για όλους. Αλλά αν ψάχνετε για ένα υψηλής ενέργειας προπόνηση που προσφέρει ποικιλία και της συντροφικότητας, στρατόπεδο εκκίνησης μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Βλέπε επίσης

Καταλληλότητα