Την υγεία ενηλίκων

Ασκήσεις στο χώρο εργασίας: Πώς να κάψετε θερμίδες στην εργασία

Μπορείτε να περάσετε τις εργάσιμες ημέρες σας σε ένα γραφείο, αλλά δεν χρειάζεται να το πάρετε κάθεστε. Κάντε ασκήσεις στο χώρο εργασίας - από τα διαλείμματα fitness στο περπάτημα συνεδριάσεις - μέρος της ρουτίνας σας.

Αν κάνετε το καλύτερό σας για να αναιρέσει χρόνο για σωματική δραστηριότητα, είτε πριν από την εργασία ή μετά τη δουλειά, καλό για σας - αλλά η εξεύρεση χρόνου για την άσκηση μπορεί να είναι μια πρόκληση για όποιον έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Γιατί να μην εργάζονται έξω, ενώ είστε στη δουλειά; Εξετάστε 10 τρόποι για να κάνετε τις ασκήσεις στο χώρο εργασίας μέρος της ρουτίνας σας.

Νο 1: να αξιοποιήσουν στο έπακρο την μετακίνηση σας

Περπατήστε ή το ποδήλατο στη δουλειά. Αν βόλτα το λεωφορείο ή το μετρό, κατεβείτε λίγα τετράγωνα νωρίς ή σε προγενέστερο στάση από το συνηθισμένο και τα πόδια το υπόλοιπο του τρόπου. Εάν οδηγείτε στην εργασία, πάρκο στην άκρη του πάρκινγκ - ή πάρκο στην παρτίδα για ένα κοντινό κτίριο. Στο κτίριο σας, πάρτε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ.

Νο 2: αναζητούν ευκαιρίες για να σταθεί

Θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι στέκεται συνεδρίαση. Stand, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο. Καλύτερα ακόμα, δοκιμάστε μια μόνιμη γραφείο - ή να αυτοσχεδιάζουν με ένα ψηλό τραπέζι ή τον πάγκο. Φάτε μεσημεριανό όρθιος. Εμπόριο instant messaging και τηλεφωνήματα για βόλτες σε άλλα γραφεία ή γραφεία.

Νο 3: κάνουν διαλείμματα fitness

Αντί να κρέμεται στο σαλόνι με καφέ ή ένα σνακ, πάρτε έναν βιαστικό περίπατο ή να κάνετε κάποια ήπιες διατάσεις. Για παράδειγμα, αντιμετωπίζουν ευθεία, έπειτα χαμηλώστε το πηγούνι σας προς το στήθος σας. Ή, ενώ στέκεται, πιάσε ένα από τους αστραγάλους σας - ή παντελόνι πόδι σας - και να το φέρει επάνω προς τους γλουτούς σας. Κρατήστε κάθε τέντωμα για 15 έως 30 δευτερόλεπτα.

Νο 4: εμπόριο καρέκλα του γραφείου σας για μια μπάλα γυμναστικής

Σκεφτείτε διαπραγμάτευση καρέκλα γραφείου σας για μια σταθερά φουσκωμένα γυμναστικής ή μπάλα σταθερότητα, εφ 'όσον είστε σε θέση να με ασφάλεια εξισορροπήσει την μπάλα. Θα βελτιώσει την ισορροπία σας και τον τόνο των μυών του πυρήνα σας ενώ κάθεστε στο γραφείο σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη μπάλα γυμναστικής για τον τοίχο καταλήψεις ή άλλες ασκήσεις στο χώρο εργασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Νο 5: κρατήσει τον εξοπλισμό γυμναστικής στο χώρο εργασίας σας

Ζώνες αντίστασης Store - ελαστικό καλώδια ή σωλήνες που προσφέρουν το βάρος-όπως αντίσταση όταν το τραβάτε σε αυτά - ή μικρά βάρη χέρι σε ένα συρτάρι ή ντουλάπι. Να μπούκλες βραχίονα ανάμεσα στις συναντήσεις ή εργασίες.

Βλέπε επίσης

Ασκήσεις στο χώρο εργασίας: Πώς να κάψετε θερμίδες στην εργασία

Νο 6: πάρει την κοινωνική

Οργανώστε μια ομάδα πεζοπορίας μεσημέρι. Ίσως να περιβάλλεται από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δέσει επάνω τα πόδια τα παπούτσια τους - και είναι εξίσου υπεύθυνες για την τακτική άσκηση. Απολαύστε τη συντροφικότητα, και προσφέρουν ενθάρρυνση το ένα στο άλλο, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αρ. 7: συναντήσεις συμπεριφορά στο δρόμο

Όταν είναι εφικτό, να προγραμματίσετε συναντήσεις με τα πόδια ή με τα πόδια brainstorming συνεδρίες. Να γύρους στο εσωτερικό του κτιρίου σας ή, αν ο καιρός συνεργάζεται, να λάβει τα πόδια συναντήσεις σας σε εξωτερικούς χώρους.

Νο 8: επιταχύνει το ρυθμό

Εάν η εργασία σας περιλαμβάνει το περπάτημα, το κάνει πιο γρήγορα. Τα περισσότερα μπορείτε να περπατήσετε και τόσο πιο γρήγορα το ρυθμό σας, τόσο μεγαλύτερα είναι τα οφέλη.

Νο 9: αν ταξιδεύουν για λόγους εργασίας, προγραμματίζουν το μέλλον

Αν είστε κολλημένοι σε ένα αεροδρόμιο περιμένοντας ένα αεροπλάνο, να αρπάξει τις τσάντες σας και πάρτε έναν βιαστικό περίπατο. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο που διαθέτει γυμναστήριο - όπως διαδρόμους, μηχανήματα βάρος ή μια πισίνα - ή να μεταφέρουν τον εξοπλισμό σας με σας. Jump-σχοινιά και ζώνες αντίστασης είναι εύκολο να γλιστρήσει σε μια βαλίτσα. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε γρύλοι άλματος, δυστοκίες και άλλες απλές ασκήσεις χωρίς οποιοδήποτε εξοπλισμό σε όλα.

Αρ. 10: δοκιμάστε ένα διάδρομο γραφείο

Την υγεία των ενηλίκων. Ασκήσεις στο χώρο εργασίας: Πώς να κάψετε θερμίδες στην εργασία.
Την υγεία των ενηλίκων. Ασκήσεις στο χώρο εργασίας: Πώς να κάψετε θερμίδες στην εργασία.

Εάν είστε έτοιμοι να αναλάβουν την άσκηση στο χώρο εργασίας στο επόμενο επίπεδο, να εξετάσει μια πιο εστιασμένη πόδια-και-εργασία προσέγγισης. Αν μπορείτε να με ασφάλεια και άνεση τοποθετήσετε την επιφάνεια εργασίας σας πάνω από ένα διάδρομο - με την οθόνη ενός υπολογιστή σε ένα περίπτερο, ένα πληκτρολόγιο σε έναν πίνακα ή ένα εξειδικευμένο διάδρομο έτοιμο κάθετη επιφάνεια - μπορεί να είστε σε θέση να περπατήσει, ενώ εργάζεστε. Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές εκτιμούν ότι οι υπέρβαροι υπάλληλοι γραφείου που αντικαθιστούν κάθεται την ώρα του υπολογιστή με τα πόδια την ώρα του υπολογιστή από δύο έως τρεις ώρες την ημέρα θα μπορούσε να χάσει 44 έως 66 λίβρες (20 έως 30 κιλά) σε ένα έτος. Ο ρυθμός δεν χρειάζεται να είναι γρήγορο, ούτε θα πρέπει να σπάσει σε έναν ιδρώτα. Όσο πιο γρήγορα τα πόδια σας, ωστόσο, τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψει.

Θέλετε περισσότερες ιδέες για ασκήσεις στο χώρο εργασίας; Προγραμματίστε μία μικρή συνάντηση για να ανταλλάξουν ιδέες με τους επόπτες σας ή τους συναδέλφους. Θυμηθείτε, κάθε φυσική δραστηριότητα μετράει!

Βλέπε επίσης

Την υγεία ενηλίκων