Καταλληλότητα

Βασικές ασκήσεις: γιατί θα πρέπει να ενισχύσει τους μυς σας πυρήνα

Ξέρετε ασκήσεις πυρήνα είναι καλό για σας - αλλά εσείς περιλαμβάνουν ασκήσεις πυρήνα τη φυσική σας κατάσταση; είναι εδώ γιατί θα έπρεπε.

Βασικές ασκήσεις αποτελούν σημαντικό μέρος ενός καλά ολοκληρωμένου προγράμματος γυμναστικής. Εκτός από την περιστασιακή sit-ups και push-ups, όμως, οι ασκήσεις πυρήνα συχνά παραμελούνται. Παρόλα αυτά, πληρώνει για να πάρει τους μύες του κορμού σας - οι μύες γύρω από τον κορμό και τη λεκάνη σας - σε καλύτερη κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί.

Βασικές ασκήσεις βελτιώνουν την ισορροπία και τη σταθερότητα σας

Fitness. Βασικές ασκήσεις: γιατί θα πρέπει να ενισχύσει τους μύες του κορμού σας.
Fitness. Βασικές ασκήσεις: γιατί θα πρέπει να ενισχύσει τους μύες του κορμού σας.

Βασικές ασκήσεις εξασκήσει τους μυς του πυελικού σας, την πλάτη, τους γοφούς και την κοιλιά να λειτουργούν σε αρμονία. Αυτό οδηγεί σε καλύτερη ισορροπία και τη σταθερότητα, είτε στον αγωνιστικό χώρο είτε στις καθημερινές δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες αθλητικές και άλλες σωματικές δραστηριότητες που εξαρτώνται από την σταθερή μύες του κορμού.

Βασικές ασκήσεις δεν απαιτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό ή μια ιδιότητα μέλους γυμναστικής

Οποιαδήποτε άσκηση που περιλαμβάνει τη χρήση των κοιλιακούς και ραχιαίους μυς σας σε συντονισμένες Η μόδα ως άσκηση πυρήνα. Μια γέφυρα είναι ένα κλασικό άσκηση πυρήνα. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα σας. Κρατήστε την πλάτη σας σε μια ουδέτερη θέση, δεν τοξωτά και να μην πιεστεί στο πάτωμα. Αποφύγετε την κλίση τους γοφούς σας. Σφίξτε τους κοιλιακούς μυς σας. Σηκώστε τους γοφούς σας από το πάτωμα μέχρι τους γοφούς σας ευθυγραμμίζονται με τα γόνατα και τους ώμους σας. Κρατήστε τη θέση για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε χωρίς σπάσιμο της φόρμας σας.

Βλέπε επίσης

Βασικές ασκήσεις: γιατί θα πρέπει να ενισχύσει τους μυς σας πυρήνα

Βασικές ασκήσεις μπορεί να βοηθήσει τον τόνο τους κοιλιακούς σας

Θέλετε περισσότερες καθορισμένες κοιλιακούς μυς; Βασικές ασκήσεις αποτελούν σημαντικό. Αν και χρειάζεται αεροβική δραστηριότητα για να κάψει το κοιλιακό λίπος, ασκήσεις πυρήνα μπορεί να ενισχύσει και τον τόνο των υποκείμενων μυών.

Ισχυρή μύες του κορμού να είναι πιο εύκολο να κάνει περισσότερα σωματικές δραστηριότητες

Ισχυρή μύες του κορμού να είναι πιο εύκολο να κάνει τα πάντα, από swinging ένα γκολφ κλαμπ για να πάρει ένα ποτήρι από το πάνω ράφι ή κάμψη κάτω για να δέσει τα παπούτσια σας. Ασθενής μύες του κορμού σας αφήσει επιρρεπείς στην κακή στάση του σώματος, χαμηλότερο πόνο στην πλάτη και τους τραυματισμούς των μυών.

Βασικές ασκήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους ικανότητάς σας

Η αεροβική άσκηση και μυϊκή fitness είναι τα κύρια στοιχεία των περισσότερων προγραμμάτων γυμναστικής. Αλλά για να έχουν μια πραγματικά καλά ολοκληρωμένου προγράμματος γυμναστικής, θα πρέπει να περιλαμβάνει βασικές ασκήσεις στο μίγμα, καθώς και. Είτε είστε αρχάριος κάνει τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση γυμναστήριο ή μια αφοσιωμένη φανατικός γυμναστήριο ελπίζοντας να τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας, μια καλά ολοκληρωμένου προγράμματος γυμναστικής είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους ικανότητάς σας.

Βλέπε επίσης

Καταλληλότητα