Βρέφος και την υγεία μικρών παιδιών

Φροντίδα των νεογέννητων: 10 συμβουλές για τόνισε-out γονείς

Round-the-clock φροντίδα των νεογέννητων μπορεί να μετατρέψει τη ζωή σας ανάποδα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πρακτικές στρατηγικές για να χειριστεί τη νέα στρες στη ζωή σας.

Ένα νεογέννητο μπορεί να φέρει μια δίνη της δραστηριότητας και τον ενθουσιασμό για τη ζωή σας - και άφθονο άγχος και την κούραση. Είτε είστε μια πρώτη φορά γονείς ή ένας έμπειρος βετεράνος, να εξετάσει 10 πρακτικές συμβουλές για να κρατήσει το άγχος υπό έλεγχο.

1. Φροντίστε τον εαυτό σας

Αντισταθείτε στον πειρασμό να μετρήσει την καφεΐνη ως μια σημαντική ομάδα τροφίμων ή ένα υποκατάστατο για τον ύπνο.

Αντ 'αυτού, φάτε μια υγιεινή διατροφή, να πίνετε άφθονο νερό και να πάρει καθαρό αέρα. Κοιμηθείτε όταν το μωρό κοιμάται - και να επεξεργαστεί ένα νυχτερινό πρόγραμμα με το σύντροφό σας που επιτρέπει σε δύο από σας να ξεκουραστούν και να φροντίσουν για το μωρό. Κάντε κάτι που απολαμβάνετε κάθε μέρα, είτε με το μωρό ή μόνοι σας.

Οι καλές συνήθειες θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια θα πρέπει να φροντίσετε για το νεογέννητό σας.

2. Καθιέρωση επίσκεψη κανόνες

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να έρθει από την ξυλουργική για να θαυμάσετε το νεογέννητό σας. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν ποιες ημέρες λειτουργούν καλύτερα και πόσο χρόνο έχετε για μια επίσκεψη.

Επιμένουν ότι οι επισκέπτες πλένουν τα χέρια τους πριν κρατώντας το μωρό, και να ζητήσει όποιος είναι άρρωστος για να μείνει στο σπίτι.

Μην φοβάστε να αναιρέσει την κοινωνική χάρες σας, είτε. Ας αξιόπιστη φροντίδα τους επισκέπτες για το μωρό, ενώ μπορείτε να πάρετε κάποια πολύ αναγκαία ξεκούραση.

3. Πήγαινε με τη ροή

Αφήστε αρκετό χρόνο κάθε ημέρα για τις περιόδους νοσηλείας, τα NAP και ξεσπάσματα κλάματος. Κρατήστε προγραμματισμένες δραστηριότητες στο ελάχιστο. Όταν θα πρέπει να το κεφάλι έξω, δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να συσκευάσει τις προμήθειές σας και να αλλάξετε το αναπόφευκτο out-the-πόρτα βρώμικη πάνα.

4. Να περιμένετε ένα τρενάκι λούνα παρκ των συναισθημάτων

Μπορείτε να πάτε από λατρεύοντας το μωρό σας και να θαυμάζουν μικροσκοπικά δάχτυλα των χεριών και να θρηνούν την απώλεια της ανεξαρτησίας σας και να ανησυχείτε για την ικανότητά σας να φροντίσουν για ένα νεογέννητο, όλα στο χώρο της ενιαίας αλλαγή της πάνας.

Οι πιθανότητες είναι, εσείς και ο σύντροφός σας είναι τόσο κουρασμένοι και ανήσυχοι, καθώς και.

Για να σας βοηθήσει να μείνετε συνδεδεμένοι, μιλάμε για ό, τι σας ενοχλεί - όπως τεταμένες προϋπολογισμό ή δυσκολία καταπραϋντικό το μωρό. Μια κοινή γέλιο μπορεί να βοηθήσει ελαφρύνει το κλίμα.

5. Χαλαρώστε τα πρότυπα σας

Απόκρυψη τη σκούπα και να αφήσει λαγουδάκια σκόνης όπου βρίσκονται. Αποθηκεύστε καθαρά ρούχα στο καλάθι με τα άπλυτα - ή σε στοίβες στο πάτωμα - μέχρι να τα χρειαστείτε. Καθαρίστε το μπάνιο με μια νέα πάνα σκουπίστε. Σερβίρετε κρύα δημητριακά και τοστ φυστίκι βούτυρο για δείπνο, όταν είστε πολύ κουρασμένοι για να προετοιμάσει ένα πιο παραδοσιακό γεύμα.

Βλέπε επίσης

Φροντίδα των νεογέννητων: 10 συμβουλές για τόνισε-out γονείς

6. Βγες έξω από το σπίτι

Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Φροντίδα των νεογέννητων: 10 συμβουλές για τόνισε-out γονείς.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Φροντίδα των νεογέννητων: 10 συμβουλές για τόνισε-out γονείς.

Αν πρόκειται ανακατεύετε-τρελός με ένα ιδιότροπο νεογέννητο, να λάβει το μωρό έξω για μια βόλτα. Εάν μπορείτε, αφήστε κάποιον που εμπιστεύεστε αναλάβει για λίγο.

7. Αποδοχή μια χείρα βοηθείας

Όταν οι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα προσφέρουν για να βοηθήσει, να πάρει επάνω σε αυτό. Προτείνετε κρατώντας το μωρό, διπλώνοντας το πλυντήριο ή το τρέξιμο μερικά θελήματα - ό, τι θα σας βοηθήσει περισσότερο.

8. Να φροντίζετε άλλες σχέσεις

Νεογέννητο σας χρειάζεται την αγάπη και την προσοχή σας, αλλά δεν θα αφήσει το μωρό σας κάτω από τις δαπάνες χρόνο με τους άλλους.

Αν έχετε άλλα παιδιά, να αναιρέσει one-on-one χρόνο με το καθένα από αυτά. Προγραμματίστε τις ημερομηνίες με το σύντροφό σας. Γνωρίστε έναν φίλο για το μεσημεριανό γεύμα ή μια ταινία.

9. Κρατήστε την προοπτική σας

Τα νεογέννητα ημέρες δεν θα διαρκέσει πολύ. Βήμα πίσω και να εκτιμήσουν τη στιγμή, ακόμη και μέσα στο χάος.

10. Να γνωρίζετε πότε να ζητήσει πρόσθετη βοήθεια

Parenting είναι μια πρόκληση, ακόμη και σε μια καλή μέρα. Αν είστε κατάθλιψη ή έχετε πρόβλημα προσαρμογής στη ζωή με ένα νεογέννητο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή ψυχικής παροχής υγείας.

Μαθαίνοντας να χειριστεί το νέο στρες στη ζωή σας μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε το πλούτη ανατροφή των παιδιών έχει να προσφέρει.

Βλέπε επίσης

Βρέφος και το παιδί την υγεία