Βρέφος και την υγεία μικρών παιδιών

Οι νέοι γονείς: να πάρει τον ύπνο που χρειάζεστε

Όντας ένας νέος γονέας μπορεί να είναι κουραστική. Δοκιμάστε αυτές τις στρατηγικές για να ταιριάζει περισσότερο ύπνο σε μέρες και τις νύχτες σας.

Είναι δύο και το νεογέννητο σας κλαίει. Θα πάρετε ποτέ τον ύπνο μιας καλής νύχτας και πάλι;

Παρά το γεγονός ότι η ζωή με ένα νεογέννητο είναι μια όλο το εικοσιτετράωρο περιπέτεια, δεν χάνουν την ελπίδα. Μέχρι την ηλικία των τριών μηνών, πολλά μωρά μπορούν να κοιμηθούν τουλάχιστον πέντε ώρες κάθε φορά. Μέχρι την ηλικία των 6 μηνών, νυχτερινή τμήματα των εννέα έως 12 ώρες είναι δυνατές. Εν τω μεταξύ, μια λίγη δημιουργικότητα μπορεί να σας βοηθήσει να γλιστρήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο ύπνο.

Προτάσεις για το κουρασμένο

Ενώ δεν υπάρχει καμία μαγική φόρμουλα για να πάρει αρκετό ύπνο, οι στρατηγικές αυτές μπορούν να βοηθήσουν:

  • Κοιμηθείτε όταν κοιμάται το μωρό σας. Σίγαση του τηλεφώνου σας, κρύβουν το καλάθι με τα άπλυτα και να αγνοήσει τα πιάτα στο νεροχύτη της κουζίνας. Καλεί και δουλειές μπορούν να περιμένουν.
  • Θέστε κατά μέρος την κοινωνική χάρες. Όταν επισκέπτονται φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, δεν προσφέρουν να είναι ο οικοδεσπότης. Αντ 'αυτού, ρωτήστε εάν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το μωρό, ενώ μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο.
  • Να «μερίδιο bed 'όχι κατά τη διάρκεια του ύπνου Είναι εντάξει να φέρει το μωρό σας στο κρεβάτι σας για νοσηλεία ή παρήγορο -. Αλλά επιστρέφουν το μωρό σας στην κούνια ή κούνια, όταν είστε έτοιμοι να πάτε πίσω στον ύπνο.
  • Χωρίσουν τη διάρκεια της νύχτας δασμούς. Ασκηθείτε ένα πρόγραμμα με το σύντροφό σας που σας επιτρέπει δύο από σας να ξεκουραστούν και να φροντίσουν για το μωρό. Αν είστε θηλάζετε, ίσως ο σύντροφός σας θα μπορούσε να σας φέρει το μωρό και να χειρίζονται τη διάρκεια της νύχτας αλλαγές πάνας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μπουκάλι, αναλαμβάνουν εκ περιτροπής τη σίτιση του μωρού.
  • Δώστε άγρυπνο περιμένει μια δοκιμή. Μερικές φορές, μεσαία-of-the-νύχτα το κλάμα ή κλάμα είναι απλά ένα σημάδι ότι το μωρό σας είναι να εγκαταστήσει κάτω. Εκτός αν υποψιάζεστε ότι το μωρό σας είναι πεινασμένος ή άβολα, είναι εντάξει να περιμένουμε μερικά λεπτά για να δούμε τι θα συμβεί.

Βλέπε επίσης

Οι νέοι γονείς: να πάρει τον ύπνο που χρειάζεστε

Όταν ο ύπνος γίνεται ένας αγώνας

Οι κακουχίες της φροντίδας για ένα νεογέννητο μπορεί να σας αφήσει τόσο εξαντλημένη που θα μπορούσε να κοιμηθεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε - αλλά αυτό δεν είναι πάντα η περίπτωση.

Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Κοιμηθείτε όταν κοιμάται το μωρό σας.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Κοιμηθείτε όταν κοιμάται το μωρό σας.

Αν έχετε πρόβλημα να κοιμηθούν, βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον σας είναι κατάλληλο για ύπνο. Κλείστε την τηλεόραση και να κρατήσει την κρεβατοκάμαρά σας δροσερό και σκοτεινό. Αποφύγετε τη νικοτίνη, την καφεΐνη και το αλκοόλ αργά μέσα στην ημέρα ή τη νύχτα. Επιπλέον, δεν αγωνιούν για να κοιμηθούν. Εάν δεν είστε κουνώντας μακριά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, σηκωθείτε και κάντε κάτι άλλο μέχρι να αισθανθείτε υπνηλία. Στη συνέχεια, δοκιμάστε πηγαίνει πίσω στο κρεβάτι.

Αν νομίζετε ότι έχετε ένα πρόβλημα ύπνου, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση τυχόν υποκείμενες καταστάσεις που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την ξεκούραση που χρειάζεστε. Θυμηθείτε, λαμβάνοντας καλή φροντίδα του εαυτού σας - συμπεριλαμβανομένης της να πάρει επαρκή ύπνο - θα σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη φροντίδα του μωρού σας.

Βλέπε επίσης

Βρέφος και το παιδί την υγεία