Εργασίας και την παράδοση, φροντίδα μετά τον τοκετό

Θηλασμός υποστήριξη: πώς ένας εταίρος μπορεί να βοηθήσει

Υπάρχουν κι άλλα που μπορείτε να κάνετε για το θηλασμό σύντροφό σας από ό, τι μπορείτε να συνειδητοποιήσουμε. Κατανοήστε πώς να παρέχουν θηλασμός υποστήριξης.

Εάν ο σύντροφός σας σχεδιάζει να θηλάσετε το νέο μωρό σας, μπορεί να έχετε ερωτήσεις. Τι είναι ο ρόλος σας; Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε; Μάθετε πώς να παρέχουν θηλασμός υποστήριξης.

Πώς μπορώ να βοηθήσω την οικογένειά μου προετοιμασία για το θηλασμό;

Μπορείτε να ξεκινήσετε να βοηθήσει το σύντροφό σας προετοιμάσει για το θηλασμό από τη λήψη του χρόνου να κατανοήσουν τα πιθανά οφέλη. Το μητρικό γάλα περιέχει τη σωστή ισορροπία των θρεπτικών ουσιών για το μωρό σας και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού σας. Είναι θεωρείται το χρυσό πρότυπο για τη διατροφή βρεφών.

Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Παροχή ενθάρρυνση.
Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Παροχή ενθάρρυνση.

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Παιδιατρικής συστήνει τον αποκλειστικό θηλασμό για τους πρώτους έξι μήνες μετά τη γέννησή του - και του θηλασμού, σε συνδυασμό με στερεά τροφή τουλάχιστον μέχρι την ηλικία 1. Εκτεταμένη θηλασμός συνιστάται για όσο διάστημα το σύντροφό σας και το μωρό σας επιθυμούν να συνεχίσουν.

Για να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του θηλασμού, παρακολουθούν θηλασμός τάξεις με το σύντροφό σας. Εάν γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία των εμπλεκόμενων τεχνικών, ίσως να είναι καλύτερα σε θέση να βοηθήσει το σύντροφό σας μετά τη γέννηση. Αυτές οι κατηγορίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσει να κατανοήσουν τις επιπτώσεις που η χρήση των φιαλών, πιπίλες και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να έχουν σχετικά με τη διαδικασία του θηλασμού, και θα ωθήσει σε εσάς και το σύντροφό σας για τη λήψη αποφάσεων από κοινού για το πώς θα φροντίδα για το μωρό σας.

Βλέπε επίσης

Θηλασμός υποστήριξη: πώς ένας εταίρος μπορεί να βοηθήσει

Τι μπορώ να κάνω για να υποστηρίξει το θηλασμό σύντροφό μου;

Για να βοηθήσει το σύντροφό σας θηλάζουν:

  • Παροχή ενθάρρυνσης. Στάση σας απέναντι θηλασμού μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του συνεργάτη σας για να συνεχίσετε το θηλασμό. Πείτε το σύντροφό σας ότι υποστηρίζετε την απόφασή της να θηλάσετε. Υπενθυμίστε της ότι θα εκτιμήσουν την προσπάθεια που καταβλήθηκε.
  • Κάντε την να νιώσει άνετα. Όταν ο συνεργάτης σας είναι ο θηλασμός, της προσφέρουν ένα μαξιλάρι, μια κουβέρτα, ένα ποτήρι νερό ή οτιδήποτε άλλο που θα ήθελα να έχω κοντά μου.
  • Λάβετε μέρος σε τροφοδοτήσεις. Μεταφέρετε το μωρό για να το σύντροφό σας. Στη συνέχεια, αλλάζετε την πάνα του μωρού ή να βοηθήσουν το μωρό να ξανακοιμηθεί.
  • Φροντίδα για το μωρό. Προσφορά για τη φροντίδα του μωρού, ή άλλα παιδιά στο σπίτι, έτσι ώστε ο σύντροφός σας μπορεί να υπνάκο μεταξύ τάισμα.
  • Πάρτε για πρόσθετες ευθύνες των νοικοκυριών. Σκεφτείτε redividing οικιακές εργασίες σας, έτσι ώστε ο σύντροφός σας έχει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούν.
  • Μείνω. Θηλασμός είναι μια ζεστή και στοργική δραστηριότητα. Καθίστε γύρω από το σύντροφό σας και να απολαύσετε τη στιγμή μαζί.
  • Ακούστε. Μήπως ο σύντροφός σας έχετε θηλασμός ανησυχίες; Αν ναι, είναι ένας καλός ακροατής. Εάν είναι απαραίτητο, την ενθάρρυνση της να ζητήσει βοήθεια από τον παροχέα υπηρεσιών υγείας της ή ένα σύμβουλο θηλασμού.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Η σύντροφός σας και το μωρό σας θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Μερικές φορές μπορεί να ζηλέψει από τη σύνδεσή τους. Να θυμάστε ότι ο δεσμός ανάμεσα σε εσάς και το μωρό σας είναι σημαντικό, πάρα πολύ.

Δώστε άφθονο το μωρό σας αγκαλιές αγκαλιές, και το δέρμα με δέρμα επαφή. Τραγουδήστε τραγούδια, να κάνετε περιπάτους ή να παίξετε παιχνίδια που είναι ειδικά για μόνο εσείς και το μωρό σας.

Με τις δαπάνες χρόνο με το μωρό σας, θα αναπτύξει τη δική του μοναδική σχέση σας.

Βλέπε επίσης