Εργασίας και την παράδοση, φροντίδα μετά τον τοκετό

Εργασίας και την παράδοση

Εργασίας κάθε γυναίκας και η παράδοση εμπειρία είναι μοναδική. Παρόλα αυτά, η κατανόηση τι είναι χαρακτηριστικό μπορεί να σας βοηθήσει να ξέρετε τι να περιμένετε, καθώς εξαιτίας πλησιάζει η ημερομηνία σας.

Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Εργασίας και την παράδοση.
Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Εργασίας και την παράδοση.

Εργασίας και την παράδοση ακολουθεί σε γενικές γραμμές αρκετά προβλέψιμη μοτίβο - ο τράχηλος μαλάκωμα και το άνοιγμα, το αμνιακό σάκο ρήξης, οι συσπάσεις όλο και ισχυρότερη και πιο κοντά. Μερικές φορές, όμως, την εργασία και την παράδοση παίρνει έκπληξη ανατροπές και τις στροφές. Μπορείτε να επανεξετάσει τις επιθυμίες σας σχετικά με αναλγητικά φάρμακα, ή μπορεί να χρειαστεί μια απρόσμενη καισαρική τομή.

Ωστόσο εργασίας σας και την παράδοση ξεδιπλώνεται, να θυμάστε ότι η υγεία σας και την υγεία του μωρού σας είναι ό, τι είναι πιο σημαντικό. Συζητήστε εργασίας σας και τις προτιμήσεις παράδοσης με παροχέα υπηρεσιών υγείας σας, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων προαίρεσης για το φάρμακο πόνου και τις σκέψεις για περινεοτομή και άλλες διαδικασίες. Στη συνέχεια, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το μωρό σας στον κόσμο.

Βλέπε επίσης

Φροντίδα μετά τον τοκετό

Μετά από μήνες αναμονή και τις ακαμψίες της εργασίας και την παράδοση, την προσοχή σας μετατοπίζεται προς τη φροντίδα για το νέο μωρό σας - αλλά θα πρέπει επίσης να φροντίσετε τον εαυτό σας. Φροντίδα μετά τον τοκετό μπορεί να περιλαμβάνουν τη διαχείριση της κολπικής δάκρυα ή καισαρική τομή τραύματος, πόνος στο στήθος, διαρροή γάλακτος, προβλήματα ούρησης και απώλεια μαλλιών. Και φροντίδα μετά τον τοκετό δεν περιορίζεται στη σωματική υγεία σας. Φροντίδα μετά τον τοκετό περιλαμβάνει επίσης την ψυχική ευεξία σας, όπως η διαχείριση των εναλλαγές της διάθεσης, ευερεθιστότητα, θλίψη και το άγχος.

Για την ομαλότερη αποκατάσταση, μοιράζονται οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη φροντίδα μετά τον τοκετό με το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας. Οι πιθανότητες είναι, τι αισθάνεστε ή να αναρωτιούνται για το είναι απολύτως φυσιολογική. Βασιστείτε σε παροχέα υπηρεσιών υγείας σας για τη διασφάλιση, όπως θα χειριστεί τη φροντίδα μετά τον τοκετό και να προσαρμοστούν στη ζωή με ένα νεογέννητο.

Βλέπε επίσης