Εργασίας και την παράδοση, φροντίδα μετά τον τοκετό

Σημάδια της εργασίας: ξέρουν τι να περιμένουν

Ξέρετε τα χαρακτηριστικά σημάδια της εργασίας; κατανοήσουν τις αλλαγές στο σώμα σας θα περάσει, όπως σας προετοιμάσει για να γεννήσει.

Στην τηλεόραση, τα μωρά συχνά γεννιούνται με μια βιασύνη των συναισθημάτων και ταχεία δράση. Η μητέρα διπλασιάζει πάνω από τον πόνο ενός ενιαίου συρρίκνωση, και το μωρό εμφανίζεται πριν από το διαφημιστικό διάλειμμα. Στην πραγματικότητα, όμως, η εργασία αρχίζει συνήθως λιγότερο δραματικά. Μάθετε για τα κοινά σημάδια της εργασίας και τι σημαίνει για εσάς και το μωρό σας.

Εξάλειψη: ωρίμανση του τραχήλου της μήτρας

Ένα από τα πρώτα σημάδια της εργασίας είναι ο τράχηλός σας χαλάρωση και λέπτυνση ή effacing. Τα περισσότερα από τα effacing συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες πριν από την παράδοση, και δεν θα αισθανθείτε αυτό συμβαίνει προετοιμασίας. Αντ 'αυτού, ο γιατρός σας μπορεί να ελέγξει για τα σημάδια της αλλαγής του τραχήλου της μήτρας με κολπική εξετάσεις.

Εξάλειψη εκφράζεται συχνά σε ποσοστά. Στο 0 effacement τοις εκατό, ο τράχηλος είναι τυπικά περίπου 3 έως 4 εκατοστά (cm), ή πολύ παχύ. Τραχήλου της μήτρας σας πρέπει να είναι 100 τοις εκατό σβήνονται, ή πλήρως αραίωσε, πριν από ένα κολπικό τοκετό.

Διαστολή: το άνοιγμα του τραχήλου της μήτρας

Άλλο ένα από τα πρώτα σημάδια της εργασίας τραχήλου της μήτρας σας αρχίζουν να ανοίξει (διαστέλλονται). Ο γιατρός σας θα μετρήσει τη διαστολή σε εκατοστά από το μηδέν έως το 10.

Κατά την πρώτη, του τραχήλου της μήτρας αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι πολύ αργή. Μόλις είστε σε ενεργητικά, αναμένεται να διαστέλλονται πιο γρήγορα.

Αύξηση στις κολπικές εκκρίσεις

Φως κηλίδες αίματος μεταξύ των εβδομάδων 37 και 40 της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι η εργασία έχει αρχίσει. Κολπικό έκκριμα που είναι ροζ ή αιματηρή είναι γνωστή ως η αιματηρή show. Εάν η κολπική αιμορραγία είναι τόσο βαριά όσο μια κανονική έμμηνο ρύση, όμως, επικοινωνήστε με το γιατρό σας αμέσως. Βαριά κολπική αιμορραγία θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ενός προβλήματος.

Κατά την εγκυμοσύνη, ένα παχύ βύσμα της βλέννας του τραχήλου της μήτρας μπλοκάρει το άνοιγμα για να αποτρέψει τα βακτήρια από την είσοδο της μήτρας. Όταν ο τράχηλός σας αρχίζει να λεπτό και ανοιχτό, αυτό το βύσμα μπορεί να πέσουν έξω. Χάνοντας το βλεννώδες βούλωμα είναι ένα από τα αποκαλυπτικά σημάδια της εργασίας, αλλά δεν είναι μια εγγύηση. Εργασίας μπορεί να είναι ακόμα ημέρες ή εβδομάδες μακριά.

Βλέπε επίσης

Σημάδια της εργασίας: ξέρουν τι να περιμένουν

Φωλιάσματος: έκρηξη της ενέργειας

Μπορεί να ξυπνήσεις ένα πρωί συναίσθημα ενεργητικός, πρόθυμοι να γεμίσει το ψυγείο με έτοιμα γεύματα, που έχει συσταθεί το παχνί και να οργανώσει ρούχα του μωρού σας ανάλογα με το χρώμα. Αυτή η επιθυμία είναι κοινώς γνωστό ως καταφύγια. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα, αλλά θα μπορούσε να είναι μια αρχέγονη ένστικτο που αντανακλά το πίσω σε μια εποχή κατά την φυσική προετοιμασία ήταν απαραίτητη για ένα ασφαλέστερο τοκετό.

Καταφύγιο θα μπορούσε να ξεκινήσει μήνες πριν από την οφειλόμενη ημερομηνία σας, αλλά το ένστικτο είναι συνήθως ισχυρότερο λίγο πριν από την παράδοση. Κάνε ό, τι πρέπει, αλλά δεν τον εαυτό σας φορούν έξω. Εξοικονομήστε ενέργεια σας για το δύσκολο έργο της εργασίας μπροστά.

Ρήξη των μεμβρανών: Διακοπές νερού σας

Το αμνιακό σάκο είναι ένα υγρό γεμάτο μεμβράνη που προστατεύει το μωρό σας στη μήτρα. Κατά την έναρξη ή κατά τη διάρκεια της εργασίας, μεμβράνες σας θα ρήξη - επίσης γνωστό ως το σπάσιμο του νερού σας.

Όταν το νερό σας διαλείμματα μπορεί να βιώσετε μία διακοπτόμενη ή συνεχής ροή μικρών ποσοτήτων υδατώδες υγρό από τον κόλπο σας ή μια πιο προφανή αναβλύζουν.

Αν διαλείμματα νερού σας - ή αν είστε βέβαιοι αν το υγρό είναι αμνιακό υγρό, ούρα ή κάτι άλλο - συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το κεφάλι προς εγκατάσταση παράδοση σας αμέσως. Εσείς και το μωρό σας θα αξιολογηθούν ώστε να προσδιοριστούν τα επόμενα βήματα.

Εάν το αμνιακό σάκο δεν είναι πλέον ανέπαφη, το χρονοδιάγραμμα γίνεται σημαντική. Όσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για την εργασία για να ξεκινήσει μετά τα διαλείμματα του νερού σας, τόσο μεγαλύτερη ή κίνδυνο το μωρό σας να αναπτύξει μια μόλυνση. Ο γιατρός σας μπορεί να τονώσει συσπάσεις της μήτρας πριν τον τοκετό αρχίζει τη δική του (πρόκληση τοκετού). Εν τω μεταξύ, αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα μπορούσε να εισαγάγει τα βακτήρια στον κόλπο σας, όπως το σεξ.

Συσπάσεις: όταν αρχίσουν οι πόνοι της γέννας

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών της εγκυμοσύνης, μπορεί να αντιμετωπίσετε περιστασιακά, μερικές φορές επώδυνη, συστολές - μια αίσθηση ότι η μήτρα σας σύσφιξη και χαλάρωση. Αυτά ονομάζονται συστολές Braxton Hicks. Είναι ο τρόπος του σώματός σας από την προθέρμανση για την εργασία.

Για να πει τη διαφορά μεταξύ συστολές Braxton Hicks και το πραγματικό πράγμα, σκεφτείτε αυτά τα ερωτήματα:

  • Είναι οι συσπάσεις τακτική; συσπάσεις του χρόνου σας από την αρχή του ενός με την αρχή της επόμενης. Ψάξτε για ένα κανονικό σχέδιο των συστολών που παίρνουν σταδιακά ισχυρότερη και πιο κοντά. Λάθος συστολές εργασίας θα παραμείνει σε ακανόνιστη.
  • Πόσο καιρό θα διαρκέσει; Ώρα πόσο χρονικό διάστημα κάθε συστολή διαρκεί. True συσπάσεις τελευταία 30 έως 90 δευτερόλεπτα.
  • Να σταματήσουν οι συσπάσεις; True συσπάσεις συνεχιστεί ανεξάρτητα από το επίπεδο δραστηριότητας ή τη θέση σας. Με ψευδείς εργασίας, οι συσπάσεις μπορεί να σταματήσει όταν περπατάτε, ανάπαυση ή αλλάζουν θέση.

Αναμείνετε ψευδείς συναγερμούς

Θυμηθείτε, κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι προκαλεί την εργασία, και την εμπειρία κάθε γυναίκας είναι μοναδική. Μερικές φορές είναι δύσκολο να πει πότε εργασίας αρχίζει.

Μην διστάσετε να καλέσετε τον γιατρό σας αν είστε σε σύγχυση σχετικά με το αν είστε στην εργασία. Ο πρόωρος τοκετός μπορεί να είναι ιδιαίτερα ύπουλος. Αν έχετε οποιαδήποτε σημεία της εργασίας πριν από 36 εβδομάδες - ειδικά αν έχετε, επίσης, την εμπειρία κολπική κηλίδες αίματος - συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Είναι οι συσπάσεις τακτική;
Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Είναι οι συσπάσεις τακτική;

Στη διάρκεια, το εργατικό δυναμικό θα έχει σχεδόν πάντα γίνεται αισθητή. Αν φτάσετε στο νοσοκομείο σε ψευδείς εργασίας, δεν αισθάνονται αμηχανία ή απογοητευμένοι. Σκεφτείτε το σαν ένα τρέξιμο πρακτική. Το πραγματικό πράγμα είναι βέβαιο ότι θα είναι στο δρόμο του!

Βλέπε επίσης