Βρέφος και την υγεία μικρών παιδιών

Πτώση της ασφάλειας για τα παιδιά: πώς να την πρόληψη των πτώσεων

Περίεργος για την ασφάλεια πτώση για τα παιδιά; λαμβάνοντας μερικές απλές προφυλάξεις στο σπίτι και εν κινήσει μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τον κίνδυνο του παιδιού σας από την πτώση.

Κάθε γονέας ξέρει πόσο δύσκολο είναι για την προστασία ενός παιδιού από τους τραυματισμούς που σχετίζονται με πτώση. Όταν ένα μωρό μαθαίνει πρώτα να περπατήσει, την πρόληψη των πτώσεων απαιτεί συνεχή επίβλεψη. Αργότερα, ένα μικρό παιδί που δεν είναι τόσο πιθανό να πέσουν, ενώ το περπάτημα μπορεί να πέφτουν κατά τη διάρκεια μιας μυστικής ανάβαση στο βάζο μπισκότων - και ένα μεγαλύτερο παιδί μπορεί να εκτιμηθεί εσφαλμένα τη φυσική εμπλέκονται στην ύψη επάνω μια πτήση των σκαλοπατιών σκληρού ξύλου στο κάλτσες. Ακόμα, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για την προώθηση της ασφάλειας πτώση για τα παιδιά.

Πτώση της ασφάλειας για τα παιδιά στο σπίτι

Στο σπίτι, πέφτουν ασφάλεια για τα παιδιά εξαρτάται από τις βασικές προφυλάξεις. Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές:

 • Προσοχή στα ύψη. Ποτέ μην αφήνετε ένα μωρό μόνο του σε ένα κρεβάτι, αλλαξιέρα ή ένα κομμάτι των επίπλων. Χρησιμοποιήστε τον ιμάντα ασφαλείας για καρεκλίτσες και άλλα βρεφικά καθίσματα. Μην αφήνετε ένα μικρό παιδί να παίζει μόνο σε μια απόδραση φωτιά, υψηλή βεράντα ή μπαλκόνι. Τα δίχτυα ασφαλείας μπορεί επίσης να βοηθήσει την πρόληψη των πτώσεων.
 • Κρατήστε σκάλες ασφαλή. Βεβαιωθείτε σκάλες έχουν κιγκλιδώματα και στις δύο πλευρές που πάνε από την κορυφή βήμα προς βήμα κάτω. Κρατήστε σκάλες χωρίς ακαταστασία και καλά φωτισμένο.
 • Εγκαταστήστε πύλες της ασφάλειας. Εμποδίζουν την πρόσβαση ενός μικρού παιδιού σε σκάλες με μπάρες ασφαλείας. Αν βάζετε μια πύλη ασφαλείας στην κορυφή μιας σκάλας, να το συνδέσετε με τον τοίχο.
 • Κρατήστε τα παράθυρα κλειδωμένα και οθόνες στη θέση του. Ένα μικρό παιδί μπορεί να συμπιέσει μέσα από ένα παράθυρο άνοιξε μόλις 5 ίντσες (12,7 εκατοστά). Παρά το γεγονός ότι όλα τα παράθυρα που ανοίγουν πρέπει να έχουν προφυλακτήρες ή οθόνες, οθόνες δεν είναι αρκετά ισχυρή για να κρατήσει ένα παιδί μέσα του. Αποθάρρυνση παίζουν κοντά σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πτώση μέσα από γυαλί. Μην αποθηκεύετε ή εμφανίζει τίποτα ένα παιδί θα μπορούσε να αναρριχηθεί κοντά σε ένα παράθυρο.
 • Εμποδίστε την πρόσβαση σε καλώδια επέκτασης και σκάλες. Είναι εύκολο να σκοντάψει κανείς σε καλώδια επέκτασης. Αποθηκεύστε σκάλες στις πλευρές τους σε μια αποθήκη ή γκαράζ.
 • Διεύθυνση ολισθηρές ή ανώμαλες επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε ένα λαστιχένιο στην μπανιέρα για να βοηθήσει στην πρόληψη γλιστρήματος και καθαρά διαρροές κουζίνα γρήγορα. Χρησιμοποιήστε αφρό padding χαλί, ταινία διπλής όψεως ή ένα λαστιχένιο κάτω από τις κουβέρτες περιοχής για να τους κρατήσει από την ολίσθηση. Fix σπασμένα ή σπασμένα βήματα και τις διαβάσεις πεζών όσο το δυνατόν συντομότερα.
 • Αποφύγετε στράτες. Ένα μικρό παιδί μπορεί να σκοντάψετε σε ένα στράτα, πέσουν έξω από το περιπατητής ή να πέσει κάτω από τις σκάλες, ενώ χρησιμοποιώντας έναν περιπατητή.
 • Χρησιμοποιήστε τα φώτα τη νύχτα. Εξετάστε τη χρήση τους στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας, το μπάνιο και διαδρόμους για την πρόληψη πέφτει το βράδυ.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Εγκαταστήστε πύλες της ασφάλειας.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Εγκαταστήστε πύλες της ασφάλειας.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας για την προώθηση της ασφάλειας των παιδιών στο σπίτι, οι πτώσεις είναι ακόμη δυνατή. Για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού, καλύψτε αιχμηρές γωνίες επίπλων και τζάκι με γωνία ή προφυλακτήρες άκρη.

Βλέπε επίσης

Πτώση της ασφάλειας για τα παιδιά: πώς να την πρόληψη των πτώσεων

Πτώση της ασφάλειας για τα παιδιά στο δρόμο

Όταν είστε έξω και περίπου, να συνεχίσει να διατηρεί την ασφάλεια πτώση για τα παιδιά στο μυαλό:

 • Δέστε τις ζώνες ασφαλείας. Πάντα τα παιδιά λουράκι σε καθίσματα αυτοκινήτου, καροτσάκια και καθίσματα καλάθι αγορών. Ποτέ μην αφήνετε το παιδί σας χωρίς επίβλεψη σε ένα καλάθι αγορών ή να επιτρέψει σε αυτόν να σταθεί ή βόλτα με το καλάθι του καροτσιού - η οποία θα μπορούσε να ανατραπεί.
 • Εξετάστε παιδικές χαρές. Σύμφωνα με εξοπλισμό παιχνιδιού, κοιτάξτε για επιφάνειες από ροκανίδια, σάπια φύλλα ή τεμαχισμένο ελαστικό. Προσπαθήστε να αφαιρέσετε ενεργοποίησης κινδύνους, όπως πέτρες, και να κατευθύνουν το παιδί σας με την ηλικία-κατάλληλες δραστηριότητες.
 • Προσοχή στις κυλιόμενες σκάλες. Αποφεύγετε να φέρνετε περιπατητές σε κυλιόμενες σκάλες. Πάντα να έχετε το παιδί σας ή κρατήστε το χέρι του, όπως σας βόλτα, και να παρακολουθήσουν για ρούχα που κρέμονται.
 • Ρολόι για ολισθηρές επιφάνειες. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να προσεγγίσει υγρό, σκοτεινό και πλακόστρωτων περιοχών με προσοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας φοράει παπούτσια ή μπότες με πρόσφυση σε κακές καιρικές συνθήκες. Μια βαριά ή ογκώδη παλτό μπορεί να παρέχει απορρόφηση των κραδασμών σε περίπτωση πτώσης.

Κρατώντας το ασφαλές το παιδί σας από τις πτώσεις διαρκεί περισσότερο από τύχη. Ακολουθήστε αυτές τις προφυλάξεις και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς την πρόληψη των τραυματισμών.

Βλέπε επίσης

Βρέφος και το παιδί την υγεία