Βρέφος και την υγεία μικρών παιδιών

Γονείς Συμβουλές: Πώς να βελτιώσουν τη συμπεριφορά μικρό παιδί

Τα μικρά παιδιά είναι κακόφημο για τα ξεσπάσματα και άλλα θέματα συμπεριφοράς. Για να ενθαρρυνθεί η ακρόαση και η συνεργασία, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές ανατροφή των παιδιών.

Η ζωή μπορεί να είναι απογοητευτικό για τα μικρά παιδιά. Αν και συχνά πρόθυμοι να δείξουν την ανεξαρτησία τους, τα μικρά παιδιά μπορεί να μην είναι σε θέση να κινηθεί τόσο γρήγορα όσο θα ήθελαν ή να επικοινωνούν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και την ανάρμοστη συμπεριφορά. Αλλά μπορείτε να διδάξετε το παιδί σας να συμπεριφέρονται καλά με την παροχή αγάπη, την προσοχή, τον έπαινο, την ενθάρρυνση και ένα βαθμό ρουτίνας. Εξετάστε αυτές τις πρακτικές συμβουλές για γονείς.

Δείξτε την αγάπη σας

Θετική προσοχή στην κορυφή της λίστας των συμβουλές για γονείς για τα μικρά παιδιά. Βεβαιωθείτε ότι επιδείξεις της αγάπης σας για το παιδί σας ξεπερνούν τις ενδεχόμενες συνέπειες ή τιμωρίες. Αγκαλιές, φιλιά και πολύ εγκάρδιος roughhousing καθησυχάσετε το παιδί σας την αγάπη σας. Η συχνή έπαινο και την προσοχή μπορεί επίσης να παρακινήσει το παιδί σας να ακολουθήσετε τους κανόνες.

Αποδεχτείτε το παιδί σας

Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Γνωρίστε τα όριά του παιδιού σας.
Βρέφος και την υγεία των νηπίων. Γνωρίστε τα όριά του παιδιού σας.

Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, αυτός ή αυτή θα εμφανίσει ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας. Μερικοί από αυτούς έχουν μάθει, άλλοι γενετική. Σεβαστείτε την ανάπτυξη ατομικότητα του παιδιού σας και μην περιμένετε το άτομό του για να είναι ακριβώς όπως σας. Ενώ είναι πιθανό να παρατηρήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας του παιδιού σας, αποφύγετε την επισήμανση αυτά τα χαρακτηριστικά - που μπορεί να ενθαρρύνει την κακή συμπεριφορά. Αντ 'αυτού, καλλιεργούν την προσωπικότητα του παιδιού σας με την εξεύρεση τρόπων για να τον βοηθήσουν να αισθάνονται σίγουροι. Ένας ισχυρογνώμων παιδί, για παράδειγμα, έχει επιμονή. Κατασκευάστηκε για τη δύναμη του παιδιού σας με την ενθάρρυνση άτομό του για να παίξει με ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ελαχιστοποίηση των κανόνων

Αντί υπερφόρτωση του παιδιού σας με κανόνες από την αρχή - η οποία μπορεί να τον ματαιώσουν ή της - δώσουν προτεραιότητα σε εκείνους που συνδέονται προς την ασφάλεια πρώτα και στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά κανόνες στη λίστα σας την πάροδο του χρόνου. Βοηθήστε το παιδί σας να ακολουθήσετε τους κανόνες childproofing από το σπίτι σας και την εξάλειψη, όπως πολλοί πειρασμοί είναι δυνατόν.

Βλέπε επίσης

Γονείς Συμβουλές: Πώς να βελτιώσουν τη συμπεριφορά μικρό παιδί

Αποτρέψτε τα ξεσπάσματα

Είναι φυσιολογικό για ένα μικρό παιδί να έχει εκρήξεις θυμού. Αλλά μπορείτε να είστε σε θέση να μειώσει τη συχνότητα, τη διάρκεια ή την ένταση των ξεσπάσματα του παιδιού σας ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για γονείς:

 • Γνωρίστε τα όριά του παιδιού σας. Παιδί σας μπορεί να παρεκτρέπονται γιατί αυτός ή αυτή δεν κατανοεί ή δεν μπορεί να κάνει ό, τι ζητάς.
 • Εξηγήστε πώς να ακολουθούν τους κανόνες. Αντί να λέει, "Σταματήστε το χτύπημα," προσφέρουν προτάσεις για το πώς να κάνουν το παιχνίδι πάει πιο ομαλά, όπως «Γιατί δεν τα δύο με τη σειρά;"
 • Πάρτε το «όχι» στο διασκελισμό. Μην αντιδράτε υπερβολικά, όταν το παιδί σας λέει όχι. Αντ 'αυτού, επαναλάβετε ήρεμα το αίτημά σας.
 • Επιλέξτε τις μάχες σας. Μόνο πει όχι, όταν είναι απολύτως απαραίτητο.
 • Προσφορά επιλογές, όταν είναι δυνατόν. Ενθαρρύνετε την ανεξαρτησία του παιδιού σας με να αφήσει το άτομό ξεχωρίσω ένα ζευγάρι πιτζάμες ή ένα παραμύθι.
 • Αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση ή ξεσπάσματα. Εάν το παιδί σας πάντα φαίνεται να έχουν ξεσπάσματα στο μανάβικο, τη μίσθωση ενός sitter την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια. Επίσης, γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι πιο πιθανό να ενεργήσει έξω όταν είστε κουρασμένοι, πεινασμένοι, άρρωστοι ή σε ένα άγνωστο περιβάλλον.
 • Κάντε το διασκεδαστικό. Αποσπάστε το παιδί σας ή να κάνετε ένα παιχνίδι από την καλή συμπεριφορά. Το παιδί σας θα είναι πιο πιθανό να κάνουν ό, τι θέλετε, αν κάνετε μια διασκεδαστική δραστηριότητα.
 • Stick με το χρονοδιάγραμμα. Κρατήστε μια καθημερινή ρουτίνα όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε το παιδί σας θα ξέρετε τι να περιμένετε.
 • Ενθαρρύνετε την καλή επικοινωνία. Υπενθυμίστε στο παιδί σας να χρησιμοποιεί λέξεις για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Εάν το παιδί σας δεν μιλάει ακόμη, θεωρούν τη διδασκαλία του ή το μωρό της γλώσσα σημάδι.

Εάν το παιδί σας έχει ένα ξέσπασμα, να παραμείνουν ήρεμοι και να αποσπάσει το άτομό του. Αγνοήστε μικρές οθόνες του θυμού, όπως το κλάμα - αλλά αν το παιδί σας επιτυχίες, κλωτσιές και κραυγές για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, αφαιρέστε το άτομό του από την κατάσταση. Κρατήστε το παιδί σας ή να του δώσει ή το χρόνο της και μόνο για να κρυώσει.

Επιβολή συνέπειες

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, σε κάποιο σημείο το παιδί σας θα παραβούν τους κανόνες. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές για γονείς για να ενθαρρύνετε το παιδί σας να συνεργαστεί:

 • . Φυσικές συνέπειες Αφήστε το παιδί σας να δει τις συνέπειες των ενεργειών του ή της - εφ 'όσον δεν είναι επικίνδυνα. Εάν το παιδί σας ρίχνει και σπάει ένα παιχνίδι, αυτός ή αυτή δεν θα έχει το παιχνίδι για να παίξει με το άλλο.
 • Λογικές συνέπειες. Δημιουργία συνέπεια για τις πράξεις του παιδιού σας. Ενημερώστε το παιδί σας αν αυτός ή αυτή δεν pick up του ή της τα παιχνίδια, θα λάβουν τα παιχνίδια μακριά για μια ημέρα. Βοηθήστε το παιδί σας με την εργασία, εάν είναι απαραίτητο. Εάν το παιδί σας δεν συνεργάζεται, ακολουθεί με συνέπεια.
 • Προνόμια Παρακράτηση Εάν το παιδί σας δεν συμπεριφέρεται, να απαντήσει με τη λήψη μακριά κάτι που οι τιμές του παιδιού σας -. Όπως ένα αγαπημένο παιχνίδι - ή κάτι που σχετίζεται με την προσωπική του ή ανάρμοστης συμπεριφοράς της. Μην πάρετε μακριά κάτι το παιδί σας χρειάζεται, όπως ένα γεύμα.
 • Χρονικό όριο. Όταν το παιδί σας λειτουργεί έξω, να δώσει μια προειδοποίηση. Εάν η κακή συμπεριφορά συνεχίζεται, καθοδηγήσουν το παιδί σας σε ένα καθορισμένο σημείο χρονικού ορίου - ιδανικά ένα ήσυχο μέρος χωρίς περισπασμούς. Να επιβληθεί το χρονικό όριο για ένα λεπτό για κάθε έτος από την ηλικία του παιδιού σας. Εάν το παιδί σας αντιστέκεται, να τον κρατήσει ή της απαλά αλλά σταθερά από τους ώμους ή στην αγκαλιά σας. Σιγουρευτείτε ότι το παιδί σας γνωρίζει γιατί αυτός ή αυτή είναι στο χρονικό όριο. Στη συνέχεια, να καθοδηγεί το παιδί σας σε μια θετική δράση. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, πείτε στο παιδί σας ότι παίρνετε ένα διάλειμμα μακριά από το άτομό του για λίγα λεπτά λόγω της συγκεκριμένης συμπεριφοράς. Να είστε βέβαιος να εξηγήσει τη συμπεριφορά που θα θέλατε να δείτε.

Ό, τι συνέπειες που θα επιλέξετε, να είναι συνεπής. Βεβαιωθείτε ότι κάθε ενήλικο που νοιάζεται για το παιδί σας τηρεί τους ίδιους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές της πειθαρχίας. Αυτό μειώνει τη σύγχυση του παιδιού σας και πρέπει να σας δοκιμάσει. Επίσης, να είστε προσεκτικοί για να επικρίνουν τη συμπεριφορά του παιδιού σας - όχι το παιδί σας. Αντί να λέει, «Είσαι ένα κακό παιδί," προσπαθούν, «Μην τρέχετε στο δρόμο." Ποτέ μην καταφεύγουν σε τιμωρίες που συναισθηματικά ή σωματικά βλάψει το παιδί σας. Spanking, χαστούκια και ουρλιάζοντας σε ένα παιδί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Δώστε το καλό παράδειγμα

Τα παιδιά μαθαίνουν πώς να ενεργούν βλέποντας τους γονείς τους. Ο καλύτερος τρόπος για να δείξει στο παιδί σας πώς να συμπεριφέρονται είναι να ορίσετε ένα θετικό παράδειγμα για αυτόν ή αυτήν που θα ακολουθήσει.

Βλέπε επίσης

Βρέφος και το παιδί την υγεία