Η υγεία των παιδιών

Απόκριες Ασφάλεια: συμβουλές για τέχνασμα-ή-treaters

Κάντε Απόκριες τμήμα ασφαλείας της διασκέδαση των διακοπών σας. Ξεκινήστε με αυτές τις πρακτικές συμβουλές για την ασφάλεια των αποκριών.

Είναι η εποχή του χρόνου για τα κοστούμια, τα γλυκά, και τα κόλπα και λιχουδιές. Βάλτε Απόκριες πρώτα η ασφάλεια με αυτές τις κοινή λογική συμβουλές.

Carve ασφάλεια

Είναι τα παιδιά σας ικετεύει για να χαράξει κολοκύθες; Κάντε Απόκριες ασφάλεια μια οικογενειακή υπόθεση.

 • Διακοσμήστε με μαρκαδόρους ή βαφή. Ας μικρά παιδιά ζωγραφίζουν πρόσωπα σε κολοκύθες πλένονται με μαρκαδόρους ή το παιδί προς το περιβάλλον χρώματα. Αφήστε κάθε σκάλισμα σε έναν ενήλικο.
 • Χρησιμοποιήστε κεριά με προσοχή. Τοποθετήστε το φως των κεριών κολοκύθες σε μια σταθερή επιφάνεια μακριά από κουρτίνες και άλλα εύφλεκτα αντικείμενα. Ποτέ μην αφήνετε το φως των κεριών κολοκύθες αφύλακτο. Καλύτερα ακόμα, το φως κολοκύθες με φακούς ή που λειτουργούν με μπαταρία χωρίς φλόγα κεριών αντ 'αυτού.

Πάρτε έξυπνος με κοστούμια

Από το γούνινο ζώων πριγκίπισσες και υπερήρωες, επιλέγοντας κοστούμια είναι σοφά ένα σημαντικό μέρος της ασφάλειας Halloween.

 • Η φωτεινότερη είναι η καλύτερη. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα κοστούμι ή να κάνετε στον εαυτό σας ένα, επιλέξτε φωτεινά χρώματα και υλικά επιβραδυντικά της φωτιάς. Εάν το παιδί σας θα είναι τέχνασμα-ή-θεραπεία σε εξωτερικούς χώρους μετά από το σκοτάδι, αποδίδουν αντανακλαστική ταινία για να του ή φορεσιά της.
 • Μεγαλώστε το δικαίωμα σε περίπτωση που είναι ψυχρός έξω, βεβαιωθείτε ότι κοστούμι του παιδιού σας είναι αρκετά χαλαρή για ζεστά ρούχα, να φορεθεί κάτω -. Αλλά όχι αρκετά για να προκαλούν κινδύνους γλιστρήματος. Αποφύγετε την υπερμεγέθη παπούτσια και τα ψηλά τακούνια.
 • Περάστε τις μάσκες. Μια μάσκα μπορεί να εμποδίζει την όραση του παιδιού σας, ειδικά αν γλιστράει από τη θέση. Χρησιμοποιήστε το παιδί-φιλικό makeup αντ 'αυτού.
 • Αξεσουάρ Limit Αιχμηρά σκηνικά -. Όπως ραβδιά, σπαθιά και μαχαίρια - μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για την ασφάλεια.

Βλέπε επίσης

Απόκριες Ασφάλεια: συμβουλές για τέχνασμα-ή-treaters

Trick-ή-θεραπεία με προσοχή

Η υπόσχεση της Απόκριες καραμέλα μπορεί να αφήσει αστέρια στα μάτια του παιδιού σας, αλλά Απόκριες κανόνες ασφαλείας ακόμα.

 • Πάρτε μέρος στη διασκέδαση. Συνοδεύστε το τέχνασμα-ή-treaters νεότεροι από την ηλικία 12. Pin ένα κομμάτι χαρτί με το όνομα, τη διεύθυνση του παιδιού σας και τον αριθμό τηλεφώνου μέσα στην τσέπη του παιδιού σας σε περίπτωση που έχετε διαχωριστεί. Ενθαρρύνετε τα μεγαλύτερα παιδιά να τέχνασμα-ή-θεραπεία με μια ομάδα φίλων τους γονείς ή τα μεγαλύτερα αδέλφια. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος στην ομάδα φέρει ένα φακό με καινούργιες μπαταρίες.
 • Μείνετε κοντά στο σπίτι. Μην αφήνετε το παιδί σας να πάει από πόρτα σε πόρτα σε μια άγνωστη γειτονιά.
 • Ορίστε κανόνες του παιχνιδιού. Εάν το παιδί σας θα είναι τέχνασμα-ή-θεραπεία χωρίς εσένα, καθιερώσει μια διαδρομή και να ορίσετε μια απαγόρευση της κυκλοφορίας. Επανεξέταση των κανόνων ασφαλείας, όπως διαμονή με την ομάδα, μόνο το περπάτημα στο πεζοδρόμιο, πλησιάζει μόνο σαφώς lit σπίτια και δεν πρόκειται ποτέ μέσα σε ένα σπίτι. Μπορεί να θέλετε να δώσετε στο παιδί σας ένα κινητό τηλέφωνο για το βράδυ θα πρέπει αυτός ή αυτή πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας.
 • Ελέγξτε τις απολαύσεις προσεκτικά. Μην αφήνετε το σνακ του παιδιού σας, ενώ αυτός ή αυτή είναι τέχνασμα-ή-θεραπεία. Ταΐστε το παιδί σας ένα υγιεινό σνακ πριν από τον τίτλο έξω, και να επιθεωρήσει τα κεράσματα πριν επιτρέπει στο παιδί σας να βουτήξει μέσα τίποτα απόρριψης που δεν είναι σφραγισμένο, έχει σχιστεί συσκευασία ή φαίνεται αμφισβητήσιμη. Αν έχετε μικρά παιδιά, απομακρύνετε τις ούλων, τα φιστίκια, σκληρές καραμέλες και άλλους κινδύνους πνιγμού.
 • Σιτηρέσιο τα λάφυρα. Εάν το παιδί σας συλλέγει gobs καλούδια, διανέμουν σε μικρές δόσεις μερικά κομμάτια σε ένα χρόνο και να αποθηκεύσετε το υπόλοιπο. Μπορείτε να ζητήσετε ακόμη και το παιδί σας αν αυτός ή αυτή θα ήθελε να ανταλλάξει μερικά - ή όλα - της καραμέλας για κάτι άλλο, όπως ένα ειδικό παιχνίδι, το βιβλίο ή εκδρομή. Μπορεί επίσης να προτείνει τη δωρεά υπερβολική καραμέλα σε ένα ράφι τροφίμων ή άλλες φιλανθρωπία.
 • Προγραμματίστε ένα κόμμα. Εξετάσει τον προγραμματισμό ένα τέχνασμα-ή-θεραπεία κόμμα με ένα ζευγάρι των γειτόνων αντί από σπίτι σε σπίτι πόρτα να χτυπήσει. Διακοσμήστε τα συνεργεία, έχουν ένα κοστούμι διαγωνισμό, και το σχέδιο παιχνίδια και δώρα.

Μείνετε ασφαλείς και γλυκό στο εσωτερικό μέτωπο

Η υγεία των παιδιών. Διακοσμήστε με μαρκαδόρους ή βαφή.
Η υγεία των παιδιών. Διακοσμήστε με μαρκαδόρους ή βαφή.

Εάν θα πρέπει να μοιράζουν λιχουδιές, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για τέχνασμα-ή-treaters.

 • Καθαρίστε. Βάλτε μακριά τίποτα τέχνασμα-ή-treaters θα μπορούσε να σκοντάψει, όπως σωλήνες κήπο, παιχνίδια, ποδήλατα και στολίδια γκαζόν. Σαφή βρεγμένα φύλλα, χιόνι ή άλλα συντρίμμια από το πεζοδρόμιο.
 • Ανάψτε τα φώτα. Αντικαταστήστε τυχόν καμένοι λαμπτήρες για να εξασφαλιστεί η καλή ορατότητα στην πόρτα διάβαση πεζών και μπροστά.
 • Έλεγχος κατοικίδια ζώα σας. Πάρτε καμία πιθανότητα ότι το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να φοβηθεί και να κυνηγήσει ή να δαγκώσει ένα παιδί στην πόρτα σας.
 • Εξετάστε υποκατάστατα ζάχαρης. Αντί να μοιράζουν ζάχαρη-φορτωμένα αντιμετωπίζει, δοκιμάστε αυτοκόλλητα, μολύβια glittery, έντομα καουτσούκ ή χρωματιστές κιμωλίες.

Εάν θα πρέπει να οδηγείτε στις Απόκριες, προσέξτε για τα παιδιά που θα μπορούσαν να πεταχτεί έξω μεταξύ σταθμευμένα αυτοκίνητα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εισέρχονται ή εξέρχονται από δρόμους και τα σοκάκια. Ιδιαίτερη προσοχή μπορεί να συμβάλει στη διασφάλιση Απόκριες ασφάλεια για όλους.

Βλέπε επίσης