Η υγεία των παιδιών

Παιδί ύπνο: θέσει προσχολικής προβλήματα ύπνο για να ξεκουραστούν

Ώρα για ύπνο δεν θα πρέπει να είναι μια μάχη. Σκεφτείτε κοινά προσχολικής προβλήματα ύπνο - και τι πρέπει να κάνουμε γι 'αυτούς. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ένα καλό ύπνο για όλη την οικογένεια.

Είσαι παρελθόν μεσαία-of-the-νύχτα τάισμα και αλλαγές πάνας, αλλά έναν καλό ύπνο είναι ακόμα άπιαστο. Ίσως ύπνο έχει μετατραπεί σε μια μάχη των διαθηκών, ή είστε αγωνίζεται για να πάρει preschooler σας για να μείνετε στο δικό του κρεβάτι όλη τη νύχτα. Χειρότερα ακόμα, οι μάχες ύπνο μπορεί να αφήνει το παιδί σας κουρασμένοι και εκκεντρικός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εξετάστε αυτές τις απλές στρατηγικές για να βάλει τα πιο κοινά προβλήματα ύπνο για να ξεκουραστούν - ξεκινώντας από απόψε!

Το πρόβλημα: τον ύπνο είναι χαοτική

Το σενάριο: καταχωρούνται μέρες και τις νύχτες σας. Έχετε συχνά αισθάνονται έσπευσε όταν βάζετε το παιδί σας στο κρεβάτι.

Η λύση: Ακόμα κι αν χρειαστεί να ρυθμίσετε εκ νέου το πρόγραμμά σας, είναι σημαντικό να κάνουμε τον ύπνο προτεραιότητα. Μια προβλέψιμη, χαλάρωσης πριν τον ύπνο είναι συχνά το κλειδί για έναν καλό ύπνο το βράδυ.

Τι υπάρχει στην ρουτίνα ώρας για ύπνο είναι στο χέρι σας. Μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας ένα ζεστό μπάνιο, βουρτσίζετε τα δόντια του, να διαβάσετε μερικές ιστορίες και να πω προσευχές ύπνο. Κάθε βράδυ, μπορείτε να επαινείτε το παιδί σας για ένα συγκεκριμένο επίτευγμα ή να περιγράψει κάτι που σε κάνει να είμαστε υπερήφανοι του παιδιού σας. Αν παίζετε μουσική ύπνο, παίζουν τα ίδια τραγούδια κάθε βράδυ - και να επιλέξετε άλλα τραγούδια για την ημερήσια μουσική. Στη συνέχεια, πιέτα το παιδί σας άνετα στο κρεβάτι και να πω καληνύχτα. Πειραματιστείτε για να βρείτε τι είναι καλύτερο για σας - αλλά τη στιγμή που θα εγκατασταθούν σε μια ρουτίνα, ακολουθούν την ίδια αλληλουχία των γεγονότων, ταυτόχρονα και με την ίδια σειρά κάθε βράδυ.

Το πρόβλημα: Το παιδί σας δεν θέλει να πάει στο κρεβάτι

Η υγεία των παιδιών. Παιδί ύπνο: θέσει προσχολικής προβλήματα ύπνο για να ξεκουραστούν.
Η υγεία των παιδιών. Παιδί ύπνο: θέσει προσχολικής προβλήματα ύπνο για να ξεκουραστούν.

Το σενάριο: Ήρθε η ώρα για ύπνο, αλλά το παιδί σας fusses για να πάει να κοιμηθεί γιατί αυτός ή αυτή δεν θέλει να χάσει τίποτα.

Η λύση: Αν το παιδί σας μπορεί να ακούσει να μιλάει, γελάει, ή ήχους από τον υπολογιστή ή την τηλεόραση, είναι εύκολο να δούμε πώς αυτός ή αυτή θα αισθάνονται ότι είναι αποκλεισμένες. Για να διευκολυνθεί η μετάβαση στην ώρα για ύπνο, να κρατήσει τα πράγματα ήσυχα κατά την τελευταία ώρα πριν τον ύπνο. Κρατήστε την τηλεόραση από το δωμάτιο του παιδιού σας. Βάλτε στην άκρη θορυβώδη παιχνίδια και τα παιχνίδια. Απενεργοποιήστε τα παιχνίδια τηλεόραση, υπολογιστή και βίντεο σε όλο το σπίτι. Χαμηλώστε τα φώτα. Περιορίστε όλη την οικογένεια σε ήσυχη δραστηριότητες, όπως η ανάγνωση βιβλίων ή κάνει παζλ. Ύπνου μπορεί να είναι πιο ελκυστικό, αν ο καθένας επιβραδύνει πριν τον ύπνο.

Το πρόβλημα: Το παιδί σας δεν θα κοιμηθεί μόνη της

Το σενάριο: Το παιδί σας σας ικετεύει για να μείνετε στο δωμάτιο μέχρι αυτός ή αυτή αποκοιμιέται.

Η λύση: Για να ενθαρρύνετε το παιδί σας να κοιμηθεί μόνο του, να τον βοηθήσουν να αισθάνονται ασφαλείς. Ξεκινήστε με μια χαλάρωσης πριν τον ύπνο. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας έχει ένα αγαπημένο αντικείμενο άνεσης, όπως ένα βαλσαμωμένο ζώο ή μια κουβέρτα, για την εταιρεία. Εάν το παιδί σας φοβάται το σκοτάδι, ανάψτε το φως τη νύχτα ή να αφήσει το υπνοδωμάτιο πόρτα ανοιχτή.

Εάν το παιδί σας συνεχίζει να αντιστέκεται, ίσως υπόσχονται να ελέγξετε το παιδί σας κάθε 10 λεπτά έως ότου αυτός ή αυτή αποκοιμιέται. Κατά τη διάρκεια αυτών εξετάσεις, επαινείτε το παιδί σας για να είναι τόσο ήσυχο και παραμονή στο κρεβάτι. Να θυμάστε ότι μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει να κοιμηθεί μόνη της. Αν δώσετε και να ανέβει στο κρεβάτι με το παιδί σας, αυτό είναι που το παιδί σας θα θυμούνται - και ίσως περιμένουν το επόμενο βράδυ.

Βλέπε επίσης

Παιδί ύπνο: θέσει προσχολικής προβλήματα ύπνο για να ξεκουραστούν

Το πρόβλημα: Το παιδί σας δεν θα μείνει στο δικό του κρεβάτι

Το σενάριο: Μπορείτε να βάλετε το παιδί σας στο κρεβάτι, μόνο για να βρει το άτομό σας πίσω κάτω από την αίθουσα.

Η λύση: Μην αφήσετε τον ύπνο γίνει μια πάλη για την εξουσία. Όταν η ρουτίνα ώρας για ύπνο του παιδιού σας είναι πλήρης και αυτός ή αυτή είναι άνετο, Υπενθυμίστε στο παιδί σας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να σηκωθώ από το κρεβάτι. Εάν το παιδί σας σηκώνεται, επιστρέψτε αμέσως το άτομό του στο κρεβάτι - κατ 'επανάληψη, εάν είναι απαραίτητο. Μπορεί να χρειαστεί να κλείσει την πόρτα ή να βάλει επάνω μια πύλη ή εμπόδιο.

Το πρόβλημα: Το παιδί σας παραμένει μέχρι πολύ αργά

Το σενάριο: τον ύπνο του παιδιού σας είναι 8:30 μμ, αλλά από τη στιγμή που αυτός ή αυτή είναι έτοιμος για το κρεβάτι είναι συνήθως παρελθόν τον ύπνο σας.

Η λύση: Αν το παιδί σας δεν είναι κουρασμένος την ώρα του ύπνου, ίσως να αγωνίζονται μια χαμένη μάχη. Δοκιμάστε κλιμάκωση πίσω τη διάρκεια της ημέρας τα NAP ή παρακινώντας το παιδί σας νωρίς το πρωί. Μπορείτε επίσης να βάλετε το παιδί σας για ύπνο λίγα λεπτά νωρίτερα κάθε βράδυ μέχρι να είστε πίσω στην αρχική ύπνο. Ό, τι φορά που βάζετε το παιδί σας στο κρεβάτι, να θυμάστε να κολλήσει σε ένα χαλάρωσης πριν τον ύπνο. Λαμβάνοντας χρόνο για να ηρεμήσω μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να κοιμηθεί.

Το πρόβλημα: Το παιδί σας ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας

Το σενάριο: Το παιδί σας ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν θα ξανακοιμηθεί χωρίς τη βοήθειά σας.

Η λύση: Αν το παιδί σας ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας, να τον δώσει ή λίγα λεπτά για να ηρεμήσει. Αν ο χρόνος από μόνος του δεν κάνει το κόλπο, μπορείτε να πάτε στο δωμάτιο του παιδιού σας και να προσφέρουν ηρεμία διαβεβαίωση. Στη συνέχεια, πείτε στο παιδί σας ότι είναι ώρα για ύπνο και να εγκαταλείψουν την αίθουσα. Περιμένετε πλέον κάθε βράδυ για να πάει στο πλευρό του παιδιού σας, μέχρι που τελικά το παιδί σας πέφτει να κοιμηθεί χωρίς τη βοήθειά σας.

Το πρόβλημα: είστε απογοητευμένοι με τα προβλήματα ύπνο του παιδιού σας

Το σενάριο: Είστε κουρασμένοι από το κλαψούρισμα, να κλαίει και να διαμαρτύρεται, έτσι ώστε να δώσει και αφήστε το παιδί σας παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση.

Η λύση: μάχες ύπνο μπορεί να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα του ενός γονέα. Ακόμα, είναι σημαντικό να κολλήσει εκεί. Ίσως χρειαστεί να είστε υπομονετικοί - και να αγνοούν κλαψουρίζει, κραυγές και τους ισχυρισμούς - αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να διδάξει το παιδί σας καλές συνήθειες ύπνου. Εάν το παιδί σας έχει υπέρβαση των ορίων, να αναφέρει τις προσδοκίες σας και να κολλήσει στη ρουτίνα. Τελικά, η συνέπεια σας θα πληρώσει μακριά στον ύπνο μιας καλής νύχτας για όλους.

Βλέπε επίσης