Τη διαχείριση του άγχους

Βασικά στρες

Το άγχος είναι μια φυσιολογική ψυχολογική και σωματική αντίδραση στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της ζωής. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το άγχος σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του έτους. Εξετάζοντας τις αιτίες του στρες, να θυμάστε ότι το μυαλό σας έρχεται συρματωμένα με ένα σύστημα συναγερμού για την προστασία σας. Όταν ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται μια απειλή, που σηματοδοτεί το σώμα σας να απελευθερώσει μια έκρηξη των ορμονών για να τροφοδοτήσουν την ικανότητά σας για μια απάντηση. Αυτό έχει επισημανθεί η "πάλη-ή-πτήσης" απάντηση. Μόλις η απειλή έχει φύγει, το σώμα σας έχει ως στόχο να επιστρέψει σε μια φυσιολογική χαλαρή κατάσταση. Δυστυχώς, το ασταμάτητο άγχος της σύγχρονης ζωής σημαίνει ότι το σύστημα συναγερμού σας κλείνει σπάνια off.

Γι 'αυτό και τη διαχείριση του άγχους είναι τόσο σημαντική. Τη διαχείριση του άγχους σας δίνει μια σειρά από εργαλεία για να επαναφέρετε το σύστημα συναγερμού σας. Χωρίς διαχείριση του στρες, πολύ συχνά το σώμα σας είναι πάντα σε υψηλή επιφυλακή. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, τα υψηλά επίπεδα του στρες να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μην περιμένετε έως ότου το άγχος έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, τις σχέσεις σας ή την ποιότητα της ζωής. Ξεκινήστε την άσκηση μια σειρά από τεχνικές διαχείρισης του στρες σήμερα.

Βλέπε επίσης

Ανακούφιση από το στρες

Ξέρεις κανέναν που δεν είναι μερικές φορές τόνισε αυτές τις μέρες; Ο ρυθμός της σύγχρονης ζωής καθιστά τη διαχείριση του άγχους απαραίτητη δεξιότητα για όλους. Πολλοί άνθρωποι ταχυδακτυλουργίες πολλαπλές ευθύνες, την εργασία, τη ζωή στο σπίτι, φροντίδας και τις σχέσεις. Μαθαίνοντας για τον εντοπισμό προβλημάτων και την υλοποίηση λύσεων είναι το κλειδί για την επιτυχή μείωση του στρες.

Το πρώτο βήμα για την επιτυχημένη ανακούφιση από το στρες έχει αποφασίσει να κάνει μια αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζονται το άγχος. Το επόμενο βήμα είναι η αναγνώριση άγχος σας προκαλεί. Ορισμένες από τις αιτίες του στρες είναι προφανείς - πιέσεις εργασίας, προβλήματα σχέσεων ή οικονομικές δυσκολίες. Αλλά καθημερινές παρενοχλήσεις και τις απαιτήσεις, όπως η μετακίνηση, οργάνωση ημερήσιας φροντίδας ή να υπερδέσμευση στο χώρο εργασίας, μπορεί επίσης να συμβάλει στο επίπεδο πίεσής σας. Θετικά γεγονότα, επίσης, μπορεί να είναι αγχωτική. Εάν παντρεύτηκε, άρχισε μια νέα θέση εργασίας και να αγοράσει ένα νέο σπίτι το ίδιο έτος, θα μπορούσατε να έχετε ένα υψηλό επίπεδο άγχους. Ενώ τα αρνητικά γεγονότα σε γενικές γραμμές είναι πιο αγχωτική, να είστε βέβαιος να αξιολογήσει επίσης θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Μόλις εντοπιστεί το άγχος σας προκαλεί, μπορείτε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σχετικά με τις στρατηγικές για την αντιμετώπισή τους. Μερικές φορές η λύση μπορεί να είναι τόσο εύκολο όσο το να σβήσετε την τηλεόραση όταν το βραδινό δελτίο ειδήσεων είναι πολύ οδυνηρό. Ή, όταν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια αγχωτική κατάσταση, δοκιμάστε brainstorming τρόπους για τη μείωση του συντελεστή ερεθισμό. Και δεν αισθάνονται σαν να πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μόνοι σας. Ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους. Μπορεί να θέλετε να τους ρωτήσω τι απότασης τεχνικές έχουν δουλέψει καλά για αυτούς. Και πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθημερινή πρακτική των τεχνικών μείωσης του στρες, όπως η γνώση και συναίσθηση, tai chi, γιόγκα, ο διαλογισμός ή είναι στη φύση.

Το άγχος δεν θα εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Και τη διαχείριση του άγχους δεν είναι μια μέρα στην άλλη θεραπεία. Αλλά με την πρακτική, μπορείτε να μάθετε να διαχειρίζεστε το επίπεδο στρες σας και να αυξήσει την ικανότητά σας να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής.

Βλέπε επίσης

Οι τεχνικές χαλάρωσης

Τη διαχείριση του άγχους. Οι τεχνικές χαλάρωσης.
Τη διαχείριση του άγχους. Οι τεχνικές χαλάρωσης.

Οι τεχνικές χαλάρωσης είναι ένα βασικό μέρος της διαχείρισης του άγχους. Εάν είστε overachiever, μπορείτε να βάλετε χαλάρωση χαμηλά στον κατάλογο των προτεραιοτήτων σας. Μην απατώ. Υπάρχουν δραστικές τρόποι για την επίτευξη χαλάρωσης. Η χαλάρωση είναι ανεκτίμητη για τη διατήρηση της υγείας σας και την ευημερία, και την επισκευή των διοδίων ότι το άγχος παίρνει το μυαλό και το σώμα σας.

Σχεδόν όλοι μπορούν να ωφεληθούν από την εκμάθηση τεχνικών χαλάρωσης. Οι τεχνικές χαλάρωσης, να βοηθήσει να επιβραδύνει την αναπνοή σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στο εδώ και τώρα. Η έννοια της απολαμβάνοντας τη στιγμή που ζούμε, αντί να ανησυχείτε για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον. Κοινές τεχνικές χαλάρωσης περιλαμβάνουν μαθήματα διαλογισμού, επαγρύπνησης, tai chi και γιόγκα. Για μια πιο δραστική προσέγγιση, με τα πόδια σε εξωτερικούς χώρους ή να συμμετέχει σε μια αθλητική αθλητική δραστηριότητα μπορεί να είναι ξεκούραστη.

Δεν έχει σημασία ποια τεχνική χαλάρωσης που θα επιλέξετε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μια τεχνική που λειτουργεί για σας και ότι μπορείτε πρακτική επίτευξη της χαλάρωσης τακτικά.

Βλέπε επίσης