Την υγεία ενηλίκων

Φιλίες: εμπλουτίσουν τη ζωή σας και να βελτιώσετε την υγεία σας

Φιλίες μπορεί να είναι καλό για σας. Μάθετε περισσότερα για τη σχέση μεταξύ της υγείας και τη φιλία σας, και πώς να προωθήσει και να διατηρήσουν υγιείς φιλίες.

Φιλίες μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία σας και την ευημερία, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να χτίσουν ή να διατηρήσουν φιλίες. Κατανοήστε τη σημασία της φιλίας στη ζωή σας και τι μπορείτε να κάνετε για να αναπτύξουν και να γαλουχήσει φιλίες.

Ποια είναι τα οφέλη της φιλίας;

Την υγεία των ενηλίκων. Πάρτε το παιδί σας - ή το κατοικίδιο ζώο - για μια βόλτα.
Την υγεία των ενηλίκων. Πάρτε το παιδί σας - ή το κατοικίδιο ζώο - για μια βόλτα.

Οι καλοί φίλοι είναι καλό για την υγεία σας. Οι φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να γιορτάσουμε καλές στιγμές και να παρέχουν υποστήριξη κατά τη διάρκεια κακές στιγμές. Φίλοι πρόληψη της μοναξιάς και να σας δώσει την ευκαιρία να προσφέρουν χρειάζεται συντροφικότητα, πάρα πολύ. Φίλοι μπορεί επίσης:

 • Αυξήστε την αίσθηση του ανήκειν και του σκοπού
 • Ενισχύστε την ευτυχία σας
 • Μειώστε το στρες
 • Βελτίωση σας μόνος-αξίας
 • Σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με τραύματα, όπως το διαζύγιο, σοβαρή ασθένεια, απώλεια της εργασίας ή το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου
 • Ενθάρρυνση μπορείτε να αλλάξετε ή να αποφευχθούν οι ανθυγιεινές συνήθειες του τρόπου ζωής, όπως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή η έλλειψη άσκησης

Γιατί είναι μερικές φορές δύσκολο να κάνουν φίλους ή να διατηρήσουν φιλίες;

Πολλοί ενήλικες δυσκολεύονται να αναπτύξουν νέες φιλίες ή να συμβαδίσει υπάρχουσες φιλίες. Φιλίες μπορεί να λάβει πίσω κάθισμα για άλλες προτεραιότητες, όπως η εργασία ή η φροντίδα για τα παιδιά ή τους ηλικιωμένους γονείς. Εσείς και οι φίλοι σας μπορεί να έχει μεγαλώσει πέρα ​​λόγω αλλαγών στη ζωή και τα ενδιαφέροντά σας. Ή ίσως έχετε μετακινηθεί σε μια νέα κοινότητα και δεν έχουν βρει ακόμα τρόπο να συναντηθούν οι άνθρωποι. Ανάπτυξη και διατήρηση καλές φιλίες χρειάζεται προσπάθεια. Η απόλαυση και η φιλία μπορεί να προσφέρει άνεση, ωστόσο, καθιστά την επένδυση αξίζει τον κόπο.

Τι είναι ένα υγιές αριθμό των φίλων;

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να θέσει ως στόχο για ένα συγκεκριμένο αριθμό φίλων. Μερικοί άνθρωποι επωφελούνται από ένα μεγάλο και ποικίλο δίκτυο φίλων, ενώ άλλοι προτιμούν ένα μικρότερο κύκλο φίλων και γνωστών. Υπάρχουν επίσης διάφορα είδη της φιλίας. Μπορεί να έχετε λίγους στενούς φίλους στρίβετε για βαθιά προσωπικές συζητήσεις, και πιο casual φίλους με τους οποίους μπορείτε να δείτε ταινίες, να παίξουν μπάσκετ ή cookouts αυλή μετοχή. Σκεφτείτε τι λειτουργεί για σας. Συνολικά, η ποιότητα των σχέσεών σας είναι πιο σημαντική από ό, τι το συγκεκριμένο αριθμό των φίλων που έχετε.

Βλέπε επίσης

Φιλίες: εμπλουτίσουν τη ζωή σας και να βελτιώσετε την υγεία σας

Ποια είναι μερικά τρόπους για να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους;

Μπορείτε να λάβει μέτρα για να συναντηθούν οι άνθρωποι και να αναπτύξουν φιλίες. Για παράδειγμα:

 • Πάρτε το παιδί σας - ή το κατοικίδιο ζώο - για μια βόλτα Συνομιλία με τους γείτονες οι οποίοι είναι επίσης έξω και περίπου ή το κεφάλι σε ένα δημοφιλές πάρκο και απεργία μέχρι συνομιλίες εκεί..
 • Ασκηθείτε. Πάρτε μια τάξη σε ένα τοπικό γυμναστήριο, ανώτερο κέντρο ή την κοινότητα γυμναστήριο. Ξεκινήστε ένα μεσημέρι περπάτημα ομάδα στο χώρο εργασίας.
 • Να γεύμα. Πρόσκληση γνωριμίας με τη συμμετοχή σας για καφέ ή ένα γεύμα.
 • Αποδοχή προσκαλεί. Όταν είστε καλεσμένοι σε μια κοινωνική συγκέντρωση, να πω ναι. Επικοινωνήστε με κάποιον που σας κάλεσε πρόσφατα σε μια δραστηριότητα και να επιστρέψουν την εύνοια.
 • Εθελοντής. Προσφέρουν το χρόνο ή τα ταλέντα σας σε ένα νοσοκομείο, τόπος λατρείας, μουσείο, κοινοτικό κέντρο, φιλανθρωπική ομάδα ή άλλη οργάνωση. Μπορείτε να σχηματίσουν ισχυρές διασυνδέσεις, όταν εργάζεστε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν αμοιβαία συμφέροντα.
 • Παρακολουθήσουν εκδηλώσεις της κοινότητας. Πάρτε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται προς έναν στόχο που πιστεύουν, όπως η εκλογή ή τον καθαρισμό του φυσικού χώρου. Βρείτε μια ομάδα με παρόμοια ενδιαφέροντα σε μια δραστηριότητα, όπως αγώνες αυτοκινήτων, κηπουρική, ανάγνωση ή κάνοντας χειροτεχνίες.
 • Πηγαίνετε στο σχολείο. Πάρτε μια σειρά μαθημάτων εκπαίδευσης κολλεγίων ή της κοινότητας να συναντηθούν οι άνθρωποι που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα.
 • Συμμετοχή σε μια κοινότητα πίστης. Επωφεληθείτε από τις ειδικές δραστηριότητες και get-to-know-σας εκδηλώσεις για τα νέα μέλη.

Πάνω απ 'όλα, να παραμείνουν θετικές. Μπορεί να μην γίνουμε φίλοι με όλους σας γνωρίσουμε, αλλά διατηρώντας μια φιλική στάση και συμπεριφορά μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις στη ζωή σας και να σπείρει τους σπόρους της φιλίας με νέες γνωριμίες.

Πώς τα social media επηρεάζουν φιλίες;

Συμμετοχή σε μια ομάδα συνομιλίας ή online κοινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ή να διατηρήσουν τις συνδέσεις και να ανακουφίσει τη μοναξιά. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι η χρήση των sites κοινωνικής δικτύωσης δεν μεταφράζεται απαραιτήτως σε μια μεγαλύτερη σύνδεση δικτύου ή στενότερη σύνδεση σχέσεις με τα μέλη του δικτύου. Επιπλέον, θυμηθείτε να είναι προσεκτικοί όταν μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες ή την οργάνωση μιας δραστηριότητας με κάποιον που έχετε γνωρίσει μόνο μέσω διαδικτύου.

Πώς μπορώ να γαλουχήσει τις φιλίες μου;

Η ανάπτυξη και τη διατήρηση υγιών φιλίες δούναι και λαβείν. Μερικές φορές είστε ο ένας που δίνει υποστήριξη, και άλλες φορές είστε για την παραλαβή τέλος. Αφήνοντας στους φίλους σας ότι νοιάζεστε γι 'αυτούς και να εκτιμήσουν τους μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του δεσμού σας. Είναι τόσο σημαντικό για σας να είναι ένας καλός φίλος, όπως είναι για τον εαυτό σας περιβάλλουν με καλούς φίλους.

Για να γαλουχήσει φιλίες σας:

 • Πηγαίνετε εύκολος. Να μην ξεπερνούν τους φίλους με τηλεφωνικές κλήσεις, κείμενα, άμεσα μηνύματα ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σεβαστείτε τα όρια των φίλων σας.
 • Δεν ανταγωνίζονται. Μην αφήνετε φιλίες μετατραπεί σε μια μάχη για το ποιος κάνει τα περισσότερα χρήματα ή που έχει το ωραιότερο σπίτι.
 • Υιοθετήστε μια υγιεινή, ρεαλιστική εικόνα του εαυτού εργασίες για την οικοδόμηση την αυτοπεποίθησή σας με τη φροντίδα του εαυτού σας -. Φάτε μια υγιεινή διατροφή και να περιλαμβάνει τη σωματική άσκηση στην καθημερινή ρουτίνα σας. Ματαιοδοξία και συνεχή αυτοκριτική μπορεί να είναι turnoffs σε πιθανούς φίλους.
 • Αποφύγετε την αμείλικτη διαμαρτυρίες του. Nonstop διαμαρτυρίες μπορεί να βάλει μια πίεση στις φιλίες σας. Μιλήστε με τους φίλους σας σχετικά με το πώς μπορείτε να αλλάξετε τα μέρη της ζωής σας που σας κάνουν να δυσαρεστημένοι.
 • Υιοθετήστε μια θετική προοπτική. Προσπαθήστε να βρείτε το χιούμορ στα πράγματα. Το γέλιο είναι μεταδοτικό και ελκυστικό.
 • Ακούστε. Ρωτήστε ό, τι συμβαίνει στη ζωή των φίλων σας. Αποφεύγετε να μιλάτε για τα προβλήματά σας όλη την ώρα. Προσπαθήστε να παρέχει συμβουλές μόνον όταν οι φίλοι σας ρωτήσω γι 'αυτό.
 • Μην κρίνετε. Δώστε τους φίλους σας χώρο για να αλλάξει, να αναπτυχθούν και να κάνουν λάθη. Ενθαρρύνετε τους φίλους σας να εκφράζουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους.
 • Ο σεβασμός της ιδιωτικής ζωής. Τηρείται το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών ότι οι φίλοι σας να μοιραστώ μαζί σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε ερωτήσεις που κάνουν τους φίλους σας άβολα.

Θυμηθείτε, δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να αναπτύξουν νέες φιλίες ή να επανασυνδεθεί με παλιούς φίλους. Η επένδυση χρόνου στο να κάνει φίλους και την ενίσχυση φιλίες σας μπορεί να πληρώσει μακριά στην καλύτερη υγεία και ένα καλύτερο προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.

Βλέπε επίσης

Την υγεία ενηλίκων