Η υγιής γήρανση

Η υγιής γήρανση: πάνω από 50

Η υγιής γήρανση είναι ένα καυτό θέμα για τη γενιά παντού. Είτε είστε ανησυχούν για αύξηση του σωματικού βάρους, σεξουαλική ορμή ή χρόνιες παθήσεις, το κλειδί για την υγιή γήρανση είναι ένας υγιής τρόπος ζωής. Τρώγοντας μια ποικιλία υγιεινών τροφίμων, την άσκηση του ελέγχου μερίδας και συμπεριλαμβανομένης της φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινή ρουτίνα σας μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς την προώθηση της υγιούς γήρανσης. Καλύτερα ακόμα, δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής.

Αν το ενδιαφέρον για την υγιή γήρανση οδηγεί σε σας για να εξετάσει αντιγηραντικές θεραπείες - όπως περιοριστικές δίαιτες, συμπληρώματα ή δαπανηρές θεραπείες που ισχυρίζονται να αναβάλουν ή ακόμη και να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης - είναι προσεκτικοί. Δεν υπάρχει γρήγορη λύση για την υγιή γήρανση. Ξέρετε τι αγοράζετε, και ξέρουν πώς να εντοπίζουν ύποπτα προγράμματα. Συχνά, αντι-γήρανση θεραπείες δεν ανταποκριθεί στις αξιώσεις.

Βλέπε επίσης

Υγιή συνταξιοδότηση

Οι περισσότεροι ενήλικες περνούν χρόνια προσβλέπουμε σε μια υγιή συνταξιοδότηση. Είτε είστε σχεδιάζει ακόμα τη συνταξιοδότησή σας ή είστε έτοιμοι να κάνετε την αλλαγή, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε μια υγιή συνταξιοδότηση.

Ξεκινήστε με την εκμάθηση τι να περιμένουμε, όπως θα έχετε μεγάλα, από μεταβολές της μυϊκής μάζας και σεξουαλική ορμή στο όραμα και την καρδιαγγειακή υγεία. Μετά από όλα, τα όνειρά σας για μια υγιή συνταξιοδότηση φαίνεται να εξαρτάται από την καλή υγεία. Στη συνέχεια, εξετάζει τρόπους για να διατηρήσουν μια υγιή συνταξιοδότηση, από τη μείωση του κινδύνου των πτώσεων και ασφαλούς πίσω από το τιμόνι για βελτίωση της μνήμης σας.

Μια άλλη σημαντική πλευρά της υγιούς συνταξιοδότηση είναι μακροχρόνια φροντίδα. Εξετάστε τις επιλογές σας τώρα - συμπεριλαμβανομένου του τύπου των μακροχρόνια φροντίδα, καθώς και το πώς να πληρώσουν γι 'αυτό - να βοηθήσει στην πρόληψη βιαστικές αποφάσεις αργότερα.

Βλέπε επίσης

Εξαρτάται από ηλικιωμένους

Για εξαρτώνται από ηλικιωμένους, συνεχή φροντίδα μπορεί συχνά να παρέχεται στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, το σωστό είδος των υπηρεσιών κατ 'οίκον φροντίδας για εξαρτώμενα ηλικιωμένους μπορεί να προωθήσει την ανεξαρτησία και να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ζωής.

Η υγιής γήρανση. Η υγιής γήρανση: πάνω από 50.
Η υγιής γήρανση. Η υγιής γήρανση: πάνω από 50.

Εάν σκέφτεστε τις ανάγκες σας καθώς γερνάτε, να διερευνήσει το εύρος των υπηρεσιών που παρέχεται στους εξαρτημένους ηλικιωμένους. Για παράδειγμα, υπηρεσίες φροντίδας στο σπίτι μπορεί να προσφέρει εξαρτάται από ηλικιωμένους με μια σειρά από βοήθεια - από την ιατρική περίθαλψη και τη φυσική θεραπεία για την παροχή συμβουλών διατροφής, υποστήριξη καθαριότητα, την παράδοση γεύμα και υπηρεσιών συντροφικότητα.

Για να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε μέσω των επιλογών για τα εξαρτώμενα ηλικιωμένους, ρωτήστε καταβάλουν αμέσως τις σωστές ερωτήσεις. Μάθετε περισσότερα για τα προσόντα γραφείο, την ποιότητα της περίθαλψης, οι δαπάνες που προβλέπονται και συγκεκριμένες υπηρεσίες. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επιλέξει την καλύτερη υπηρεσία ή φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης για τις ανάγκες σας.

Βλέπε επίσης