Φροντιστές

Ενηλίκων υπηρεσία ημέρας: Τι πρέπει να ξέρετε

Εάν η φροντίδα για ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένας ενήλικας υπηρεσία την ημέρα μπορεί να είναι καλό για τους δυο σας. Γνωρίστε τις επιλογές και πώς να βοηθήσει το αγαπημένο σας πρόσωπο προσαρμοστεί.

Εάν είστε ένας φροντιστής, μπορεί να είστε περίεργοι για την ενήλικη υπηρεσίες ημέρα - προγράμματα που παρέχουν φροντίδα και συντροφικότητα για ηλικιωμένους που χρειάζονται βοήθεια ή επίβλεψη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τι είδους υπηρεσίες κάνουν διαφορετικά προγράμματα προσφέρουν; Θα το αγαπημένο σας πρόσωπο να αισθάνονται άνετα σε έναν ενήλικα υπηρεσία την ημέρα; Κατανοήστε αυτόν τον πόρο για τους φροντιστές και πώς ένας ενήλικας υπηρεσία την ημέρα μπορεί να ωφελήσει εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ποια είναι τα διάφορα είδη των ενηλίκων υπηρεσίες ημέρα;

Ενηλίκων υπηρεσίες ημέρα, που ονομάζεται επίσης την ενήλικη ημερήσια φροντίδα ή ενήλικας προγράμματα ημέρας, είναι συνήθως ανοιχτό κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών εργασίας. Ένας ενήλικος υπηρεσία την ημέρα μπορεί να είναι ένα αυτόνομο εγκατάσταση ή να βρίσκεται μέσα σε ένα ανώτερο κέντρο, νοσηλευτική μονάδα, θρησκευτικό ίδρυμα, νοσοκομείο ή το σχολείο. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των ενηλίκων υπηρεσίες ημέρας, όπως οι εξής:

  • Ενηλίκων κοινωνική υπηρεσία την ημέρα. Αυτό το είδος των ενηλίκων υπηρεσία την ημέρα παρέχει κοινωνικές δραστηριότητες, τα γεύματα και την αναψυχή. Περιορισμένες υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, επίσης, θα μπορούσε να προβλεφθεί. Για παράδειγμα, ένα μέλος του προσωπικού μπορεί να είναι σε θέση να υπενθυμίσει το αγαπημένο σας πρόσωπο, όταν ήρθε η ώρα να του ή της φαρμακευτικής αγωγής.
  • Ενηλίκων Ημέρα Υγείας υπηρεσιών φροντίδας. Αυτό το είδος των ενηλίκων υπηρεσία την ημέρα παρέχει κοινωνικές δραστηριότητες και γεύματα, καθώς και υπηρεσίες έντασης της υγειονομικής περίθαλψης και θεραπείας για τα άτομα που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή χρειάζονται ιατρική φροντίδα όλη την ημέρα. Ορισμένα προγράμματα παρέχουν φροντίδα για τους ανθρώπους που έχουν μια ποικιλία συνθηκών, ενώ άλλα κέντρα ειδικεύονται στη φροντίδα αποκλειστικά για τα άτομα που έχουν άνοια, ψυχικές ασθένειες ή με αναπτυξιακές δυσκολίες.

Βλέπε επίσης

Ενηλίκων υπηρεσία ημέρας: Τι πρέπει να ξέρετε

Πώς μπορώ να βοηθήσω το αγαπημένο μου πρόσωπο προσαρμοστούν σε έναν ενήλικα υπηρεσία την ημέρα;

Φροντιστές. Ενηλίκων κοινωνική υπηρεσία την ημέρα.
Φροντιστές. Ενηλίκων κοινωνική υπηρεσία την ημέρα.

Να είστε υπομονετικοί. Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για το αγαπημένο σας πρόσωπο να αισθάνονται άνετα σε έναν ενήλικα υπηρεσία την ημέρα - ειδικά αν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει δείξει δυσφορία στις ρυθμίσεις της ομάδας στο παρελθόν ή αν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει γίνει αποσυρθεί λόγω του ή της υγείας. Δώστε το αγαπημένο σας πρόσωπο την ευκαιρία να γνωρίσουν νέο του περιβάλλον, πριν αποφασίσει αν ένα πρόγραμμα είναι ή δεν είναι μια καλή τακτοποίηση.

Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει άνοια, τον εισάγουν ή της για έναν ενήλικα υπηρεσία την ημέρα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα έχει μια μεγαλύτερη ικανότητα να προσαρμοστούν σε έναν ενήλικα υπηρεσία την ημέρα, όταν αυτός ή αυτή εξακολουθεί να είναι σε θέση να κατανοήσουν και να απολαύσουν τις προσφορές της.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες για ενήλικες μέρα;

Μπορείτε να εντοπίσετε υπηρεσίες για ενήλικες ημέρα διαθέσιμες στην περιοχή σας, χρησιμοποιώντας τη διοίκηση για Ηλικιωμένων Locator ιστοσελίδα γήρανση του. Θα παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας για την κατάσταση σας ή τοπική Υπηρεσία Area για τη Γήρανση (ΑΑΑ), η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τους παρόχους υπηρεσιών φροντίδας. Επίσης, ελέγξτε για να δείτε αν το κράτος σας έχει έναν ενήλικα σύνδεσης του προγράμματος την ημέρα.

Βλέπε επίσης