Η υγεία των καταναλωτών

Διαθήκες διαβίωσης και εκ των προτέρων οδηγίες για ιατρικές αποφάσεις

Διαθήκες και άλλα εκ των προτέρων οδηγίες περιγράφουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη φροντίδα στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Επειδή απροσδόκητες καταστάσεις μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, όλοι οι ενήλικες χρειάζονται εκ των προτέρων οδηγίες.

Διαθήκες και άλλες οδηγίες εκ των προτέρων περιγράψει τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη θεραπεία εάν είστε αντιμέτωποι με ένα σοβαρό ατύχημα ή ασθένεια. Αυτά τα νομικά έγγραφα που μιλούν για σας όταν δεν είστε σε θέση να μιλήσει για τον εαυτό σας - για παράδειγμα, αν είστε σε κώμα.

Διαθήκες ζωής και άλλες οδηγίες εκ των προτέρων δεν είναι μόνο για τους ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μη αναμενόμενο τέλος του κύκλου ζωής τους καταστάσεις μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, γι 'αυτό είναι σημαντικό για όλους τους ενήλικες να έχουν εκ των προτέρων οδηγίες.

Εκ των προτέρων οδηγίες: κάτι περισσότερο από διαθήκες

Οι εκ των προτέρων οδηγίες γραπτές οδηγίες σχετικά με την ιατρική φροντίδα σας προτιμήσεις. Την οικογένεια και τους γιατρούς σας θα συμβουλεύεται εκ των προτέρων οδηγίες σας, αν είστε σε θέση να κάνει τις δικές του αποφάσεις φροντίδα της υγείας σας. Έχοντας γραπτές οδηγίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση σύγχυση ή διαφωνία.

Προτέρων οδηγίες περιλαμβάνουν:

  • Living Will. Αυτό γραμμένο, νομικό έγγραφο παραθέτει τους τύπους των ιατρικών θεραπειών και της ζωής τα μέτρα που θέλετε και δεν θέλετε, όπως η μηχανική αναπνοή (αναπνοή και του εξαερισμού), σωλήνα σίτισης ή ανάνηψης. Σε ορισμένα κράτη, διαθήκες μπορούν να ονομάζονται δηλώσεις της υγειονομικής περίθαλψης ή οδηγίες για την υγειονομική περίθαλψη.
  • . Ιατρική ή την υγεία δύναμη φροντίδα του δικηγόρου (ΣΔ) Το ιατρικό POA είναι ένα νομικό έγγραφο που προσδιορίζει ένα άτομο - που αναφέρεται ως παράγοντας υγείας μεσολάβησης ή - για να κάνουν ιατρικές αποφάσεις για σας σε περίπτωση που είστε σε θέση να το πράξουν. Ωστόσο, είναι διαφορετικό από ένα πληρεξούσιο που επιτρέπει σε κάποιον να κάνει τις οικονομικές συναλλαγές για σας.
  • Μην αναστήσουν (DNR) σειρά. Αυτό είναι ένα αίτημα να μην έχουν καρδιοπνευμονική ανάνηψη (CPR) αν σταματήσει η καρδιά σας ή αν σταματήσει να αναπνέει. Εκ των προτέρων οδηγίες δεν πρέπει να περιλαμβάνει μια σειρά DNR, και δεν χρειάζεται να έχει μια οδηγία της εκ των προτέρων να έχουν μια σειρά DNR. Ο γιατρός σας μπορεί να βάλει μια σειρά DNR στο ιατρικό διάγραμμα σας.

Μήπως χρειάζεστε ένα θα ζουν και μια ιατρική POA;

Μια διαβίωσης θα μπορούν να καλύψουν κάθε πιθανή κατάσταση. Ως εκ τούτου, ίσως να θέλετε επίσης ένα ιατρικό POA να ορίσει κάποιον να είναι για την υγεία σας πράκτορα φροντίδας. Αυτό το άτομο θα πρέπει να καθοδηγείται από τη θέλησή ζωής σας, αλλά έχει την εξουσία να ερμηνεύει τις επιθυμίες σας σε καταστάσεις που δεν περιγράφονται στο σαλόνι σας θα είναι. Μια ιατρική POA επίσης, θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα αν η οικογένειά σας είναι σε αντίθεση με ορισμένες από τις επιθυμίες σας ή διαιρείται γι 'αυτούς.

Η επιλογή ενός πράκτορα της υγειονομικής περίθαλψης

Επιλέγοντας ένα πρόσωπο για να ενεργεί ως αντιπρόσωπος φροντίδα της υγείας σας είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος του σχεδιασμού σας. Θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι αυτό το άτομο έχει τα συμφέροντά σας στην καρδιά, κατανοεί τις επιθυμίες σας και θα ενεργήσουν αναλόγως. Αυτός ή αυτή θα πρέπει επίσης να είναι ώριμη και levelheaded, και άνετα με ειλικρινείς συζητήσεις. Μην επιλέξετε κάποιον από αισθήματα ενοχής ή υποχρέωση.

Η υγεία των καταναλωτών. Ιατρική ή την υγεία δύναμη φροντίδα του δικηγόρου (ΣΔ).
Η υγεία των καταναλωτών. Ιατρική ή την υγεία δύναμη φροντίδα του δικηγόρου (ΣΔ).

Την υγεία σας πράκτορα περίθαλψη δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ένα μέλος της οικογένειας. Μπορεί να θέλετε την υγεία maker απόφασή σας φροντίδα για να είναι διαφορετικό από το πρόσωπο που θα επιλέξετε για να χειριστεί οικονομικά θέματα σας. Μπορεί να είναι χρήσιμο, αλλά δεν είναι απαραίτητο, εάν το πρόσωπο που ζει στην ίδια πόλη ή το κράτος, όπως το κάνετε.

Τι είδους θεραπείες θα θέλατε;

Κατά τον καθορισμό επιθυμίες σας, σκεφτείτε τις αξίες σας, όπως η σημασία για εσάς να είμαστε ανεξάρτητοι και αυτάρκης, και τι αισθάνεστε θα κάνουν τη ζωή σας δεν αξίζει να ζει. Θα θέλατε θεραπεία για να παρατείνουν τη ζωή σε οποιαδήποτε κατάσταση; Θα θέλετε τη θεραπεία μόνο εάν μια θεραπεία είναι δυνατόν; Θα θέλατε παρηγορητική φροντίδα να διευκολύνει τον πόνο και την ταλαιπωρία, αν ήταν ασθενής σε τελικό στάδιο;

Αν και δεν μπορεί να προβλέψει τι ιατρικές καταστάσεις θα προκύψουν, να είστε βέβαιος να συζητήσει τις ακόλουθες επεξεργασίες. Μπορεί να βοηθήσει να μιλήσετε με το γιατρό σας σχετικά με αυτά, ειδικά αν έχετε ερωτήσεις.

  • Αναζωογόνησης. Επανεκκινεί η καρδιά όταν έχει σταματήσει να χτυπάει (καρδιακός θάνατος). Προσδιορίστε αν και πότε θα θέλατε να αναβιώσει από καρδιοπνευμονική ανάνηψη (CPR), ή από μια συσκευή που παρέχει ένα ηλεκτρικό σοκ για την τόνωση της καρδιάς.
  • Μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Αναλαμβάνει την αναπνοή σας, αν είστε σε θέση να το πράξουν. Εξετάστε αν, πότε και για πόσο χρονικό διάστημα θα θέλατε να τοποθετηθεί σε ένα μηχανικό αναπνευστήρα.
  • Θρεπτικές και βοήθεια ενυδάτωσης. Εφοδιάζει τον οργανισμό με θρεπτικά συστατικά και υγρά ενδοφλεβίως ή μέσω ενός σωλήνα στο στομάχι. Αποφασίστε εάν, πότε και για πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να τρέφονται με αυτόν τον τρόπο.
  • Κάθαρση. Αφαιρεί τα απόβλητα από το αίμα σας και να διαχειρίζεται τα επίπεδα ρευστού εάν οι νεφροί σας δεν λειτουργούν πλέον. Προσδιορίστε αν, πότε και για πόσο χρονικό διάστημα θα θέλατε να λάβετε αυτή τη θεραπεία.

Βλέπε επίσης

Διαθήκες διαβίωσης και εκ των προτέρων οδηγίες για ιατρικές αποφάσεις

Δωρεά οργάνων

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε σε εκ των προτέρων οδηγίες σας οποιαδήποτε επιθυμίες έχετε αιμοδοσία για τα όργανα, τα μάτια σας και ιστών που προορίζονται για μεταμόσχευση ή το σώμα σας για επιστημονική μελέτη. Εάν επιθυμείτε να δωρίσουν το σώμα σας για την επιστημονική μελέτη, επικοινωνήστε με την ιατρική σχολή πιο κοντά στο σπίτι σας για λεπτομέρειες.

Μοιραστείτε τις ευχές σας με την οικογένειά σας

Τραυματισμός, ασθένεια και ο θάνατος δεν είναι εύκολο θέματα να συζητήσουμε, αλλά από τον σχεδιασμό μπροστά μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε το είδος της ιατρικής φροντίδας που θέλετε. Μπορείτε επίσης να ανακουφίσει την οικογένειά σας από το βάρος των προσπαθείτε να μαντέψετε τι θα θέλατε γίνει. Να είστε βέβαιος να συζητήσουμε τις επιθυμίες σας με τους αγαπημένους σας. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν είστε δημιουργώντας εκ των προτέρων οδηγίες και να εξηγήσει τα συναισθήματά σας σχετικά με την ιατρική περίθαλψη και τι θα θέλατε γίνει σε ειδικές περιπτώσεις.

Συμπληρώστε τα έντυπα για την κατάσταση σας

Εκ των προτέρων οδηγίες σας πρέπει να υποβάλλονται γραπτώς. Κάθε κράτος έχει τους δικούς της νόμους σχετικά με τις οδηγίες εκ των προτέρων. Αν και δεν απαιτείται, μπορεί να θέλετε να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο για τη διαδικασία αυτή. Κράτος-ειδικά έντυπα είναι διαθέσιμα από μια ποικιλία από δικτυακούς τόπους, όπως το Εθνικό Φιλοξενίας και Παρηγορητικής Φροντίδας Οργανισμού.

Μόλις συμπληρώσετε τα έντυπα, να δώσει αντίγραφα με το γιατρό σας, το πρόσωπο που έχετε επιλέξει ως αντιπρόσωπος φροντίδα της υγείας σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Κρατήστε ένα άλλο αντίγραφο σε ένα ασφαλές αλλά και προσβάσιμο μέρος. Ίσως επίσης να θέλετε να κρατήσετε μια κάρτα στο πορτοφόλι σας που λέει ότι έχετε μια διαθήκη διαβίωσης και όπου μπορεί να βρεθεί.

Επανεξέταση των προτέρων οδηγίες σας από καιρό σε καιρό

Καθώς αλλάζει η υγεία σας ή την προοπτική σας για τις αλλαγές της ζωής, ίσως να αναθεωρήσει κάποιες από εκ των προτέρων οδηγίες σας. Διαβάστε για εκ των προτέρων οδηγίες σας από καιρό σε καιρό για να δούμε αν θέλετε να αναθεωρήσει κάποια από τις οδηγίες. Μπορείτε να αλλάξετε το μυαλό σας για εκ των προτέρων οδηγίες σας ανά πάσα στιγμή.

Να αναθεωρήσει εκ των προτέρων οδηγίες σας, ακολουθήστε τα ίδια βήματα που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία τους. Πάρτε νέα οδηγία αποτελεί εκ των προτέρων για να συμπληρώσετε. Συζητήστε τις αλλαγές σας με τους φίλους, την οικογένεια και το γιατρό σας. Στη συνέχεια, διανομή αντιγράφων των νέων οδηγιών εκ των προτέρων και να ζητήσω από όλους να καταστρέψει την προηγούμενη έκδοση.

Αν δεν υπάρχει χρόνος για να ξαναγίνει η γραφειοκρατία, μπορείτε να ακυρώσετε την οδηγία εκ των προτέρων σας λέει ο γιατρός σας και την οικογένειά σας. Θυμηθείτε, ένα ζωντανό ή θα ιατρικών POA τεθεί σε ισχύ μόνο εάν είστε σε θέση να κάνουν ιατρικές αποφάσεις για τον εαυτό σας, όπως καθορίζεται από τους γιατρούς σας.

Βλέπε επίσης