Tween και την υγεία των εφήβων

College κατάθλιψη: Τι γονείς πρέπει να γνωρίζουν

College κατάθλιψη είναι ένα κοινό πρόβλημα. Κατανοήστε γιατί η μετάβαση στο κολέγιο κάνει νέους ενήλικες ευάλωτες στην κατάθλιψη - και τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό.

Βοηθώντας το παιδί σας να κάνει τη συναισθηματική μετάβαση στο κολέγιο μπορεί να είναι μια μεγάλη επιχείρηση. Μάθετε πώς να προσδιορίσει αν το παιδί σας έχει πρόβλημα που ασχολούνται με αυτό το νέο στάδιο της ζωής - και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε.

Τι είναι το κολέγιο κατάθλιψη και γιατί είναι φοιτητές ευάλωτα σε αυτό;

Η κατάθλιψη είναι μια ασθένεια που προκαλεί μια επίμονη αίσθηση της θλίψης και η απώλεια ενδιαφέροντος. College κατάθλιψη δεν είναι μια κλινική διάγνωση. Αντ 'αυτού, το κολέγιο κατάθλιψη είναι η κατάθλιψη που αρχίζει κατά τη διάρκεια κολέγιο.

College φοιτητές αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, πιέσεις και τις αγωνίες που μπορεί να τους αναγκάσει να αισθάνονται συγκλονισμένοι. Θα μπορούσαν να ζουν μόνοι τους για πρώτη φορά και το αίσθημα νοσταλγία. Είναι επίσης πιθανό προσαρμογής σε ένα νέο πρόγραμμα και το φόρτο εργασίας, για την προσαρμογή για τη ζωή με τους συγκατοίκους, και αναφέρονται για το πώς να ανήκουν. Χρήματα και στενές σχέσεις μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως σημαντική πηγή άγχους. Η ενασχόληση με αυτές τις αλλαγές κατά τη μετάβαση από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή μπορεί να προκαλέσει ή να ξεσκεπάσουν την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια κολέγιο σε ορισμένες νεαρούς ενήλικες.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις της κατάθλιψης κολέγιο;

Η κατάθλιψη κατά τη διάρκεια κολέγιο έχει συνδεθεί με:

 • Μειωμένη ακαδημαϊκή επίδοση
 • Κάπνισμα
 • Επικίνδυνες συμπεριφορές που σχετίζονται με την κατάχρηση αλκοόλ, όπως έχουν ανασφαλείς σεξ

Ποια είναι τα σημάδια ότι ένας μαθητής ασχολείται με την κατάθλιψη κολέγιο;

Πολλοί φοιτητές περιστασιακά αισθάνονται λυπημένοι ή αγχωμένοι, αλλά αυτά τα συναισθήματα να περάσει μέσα σε λίγες ημέρες. Ανεπεξέργαστα κατάθλιψη επιμένει και να παρεμβαίνει με τις συνήθεις δραστηριότητες.

Τα σημεία και συμπτώματα που ένας φοιτητής μπορεί να εμφανίσουν κατάθλιψη κατά τη διάρκεια κολέγιο περιλαμβάνουν:

 • Τα συναισθήματα της θλίψης ή δυστυχίας
 • Ευερεθιστότητα ή απογοήτευση, ακόμη και για μικρά θέματα
 • Απώλεια ενδιαφέροντος ή ευχαρίστησης σε συνήθεις δραστηριότητες
 • Αϋπνία ή υπερβολικό ύπνο
 • Αλλαγές στην όρεξη ή το βάρος
 • Διέγερση ή ανησυχία
 • Ξεσπάσματα
 • Επιβραδύνθηκε σκέψης, ομιλίας ή κινήσεις του σώματος
 • Αναποφασιστικότητα, αφηρημάδα και μειωμένη συγκέντρωση
 • Κόπωση, κούραση και απώλεια ενέργειας
 • Αισθήματα αναξιότητας ή ενοχής, της εμμονής σε προηγούμενες αποτυχίες, ή αυτο-ενοχοποίηση όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά
 • Δυσκολία στη σκέψη, συγκέντρωση, τη λήψη αποφάσεων και να θυμόμαστε τα πράγματα
 • Οι συχνές σκέψεις θανάτου, θανάτου ή αυτοκτονίας
 • Κλάμα ξόρκια για κανέναν προφανή λόγο
 • Ανεξήγητα σωματικά προβλήματα, όπως πόνος στην πλάτη ή πονοκεφάλους

Βλέπε επίσης

College κατάθλιψη: Τι γονείς πρέπει να γνωρίζουν

Τι πρέπει να κάνω αν υποψιάζεστε ότι το παιδί μου βιώνει κατάθλιψη κολέγιο;

Τα σημεία και συμπτώματα της κατάθλιψης μπορεί να είναι δύσκολο να παρατηρήσετε αν το παιδί σας δεν είναι πλέον ζουν στο σπίτι. Οι φοιτητές πανεπιστημίου, επίσης, μπορεί να έχουν δυσκολία να ζητούν βοήθεια για την κατάθλιψη από αμηχανία ή φόβο που δεν εντάσσονται μέσα

Εάν υποψιάζεστε ότι το παιδί σας μπορεί να ασχολείται με την κατάθλιψη, μιλήστε με αυτόν ή αυτήν για το τι συμβαίνει και να ακούσετε. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να μιλήσει για τα συναισθήματά του. Επίσης, τότε ζητήστε του να κάνει ένα ραντεβού με έναν γιατρό το συντομότερο δυνατόν. Πολλά κολέγια προσφέρουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Θυμηθείτε, τα συμπτώματα της κατάθλιψης μπορεί να μην πάρει καλύτερα από μόνοι τους - και η κατάθλιψη μπορεί να επιδεινωθούν εάν δεν αντιμετωπίζεται. Ανεπεξέργαστα κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε άλλες ψυχική και σωματική θέματα υγείας ή προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής. Τα συναισθήματα της κατάθλιψης μπορεί επίσης να αυξήσει την πιθανότητα της κατάχρησης ουσιών και τον κίνδυνο της αυτοκτονίας.

Πώς μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια κολέγιο;

Εκτός από την αναζήτηση θεραπείας, το παιδί σας μπορεί να λάβει μέτρα για να αισθανθείτε καλύτερα. Για παράδειγμα, την ενθάρρυνση των σπουδαστών σας για:

 • Ας κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Ενθαρρύνετε το παιδί σας για να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, όπως η αλλαγή μεγάλες εταιρείες, ή να κάνει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αντ 'αυτού, μέχρι να σπάσει μεγάλες εργασίες σε μικρές.
 • Συμμετοχή σε δραστηριότητες. Προτρέπουν το παιδί σας να εμπλακούν σε δραστηριότητες που αυτός ή αυτή έχει, η οποία μπορεί να βοηθήσει να μειώσει ή να στρέφει την προσοχή μακριά από του ή της αρνητικά συναισθήματα. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
 • Ζητήστε υποστήριξη. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να γνωρίσετε τους ανθρώπους στο δικό του κοιτώνα και τάξεις. Οι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν το παιδί σας να αισθανθεί πιο άνετα σε ένα νέο περιβάλλον. Οικογένεια μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή υποστήριξης, πάρα πολύ.

Πώς μπορώ να βοηθήσει στην πρόληψη της κατάθλιψης κολέγιο;

Tween και την υγεία των εφήβων. Ας κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά.
Tween και την υγεία των εφήβων. Ας κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά.

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για την πρόληψη της κατάθλιψης κατά τη διάρκεια κολέγιο. Ωστόσο, βοηθώντας το παιδί σας να συνηθίσει να του ή της πανεπιστημιούπολης κολλεγίων πριν από την έναρξη του σχολικού έτους μπορεί να αποτρέψει το παιδί σας από το αίσθημα συγκλονισμένοι από τη μετάβαση. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις και να μιλήσετε με άλλους φοιτητές, ειδικούς συμβούλους ή σχολή για το τι να περιμένετε και πού να στραφούν για την υποστήριξη.

Εάν κολλέγιο-δεσμεύεται το παιδί σας έχει παράγοντες κινδύνου για την ή ιστορικό κατάθλιψης, μιλήστε με το γιατρό του παιδιού σας για το τι είδους επιλογές παροχής συμβουλών μπορεί να βοηθήσει καλύτερα το παιδί σας με τη μετάβαση στο κολέγιο. Επιπλέον, βοηθήστε το παιδί σας να εξοικειωθεί με πόρους παροχή συμβουλών πανεπιστημιούπολη.

Θυμηθείτε, να πάρει τη θεραπεία το πρώτο σημάδι ενός προβλήματος μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα, πρόληψη της κατάθλιψης από την επιστροφή και βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν στο κολέγιο.

Βλέπε επίσης