Tween και την υγεία των εφήβων

Teen απώλεια βάρους: υγιείς συνήθειες μετράνε

Υγιείς συνήθειες είναι το κλειδί για την έφηβος απώλεια βάρους. Εμφάνιση έφηβος σας με τον τρόπο με αυτό το πρακτικό σχέδιο για την επιτυχία.

Εφηβική παχυσαρκία είναι μια επικίνδυνη - και διαδεδομένη - πρόβλημα. Όπως κάθε πρόκληση απώλειας βάρους, δεν υπάρχει καμία μαγική σφαίρα για έφηβος απώλεια βάρους. Ακόμα, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε. Ξεκινήστε με την ενθάρρυνση έφηβος σας να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Έχετε μια καρδιά με καρδιά

Αν έφηβος σας είναι υπέρβαρο, αυτός ή αυτή είναι ίσως τόσο ανησυχούν για το υπερβολικό βάρος, όπως είστε. Εκτός από τη διά βίου κινδύνους για την υγεία, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και διαβήτη, η κοινωνική και συναισθηματική νέφος του να είναι κάποιος υπέρβαρος μπορεί να είναι καταστροφικές για έναν έφηβο. Μπορεί επίσης να είναι απογοητευτικό να επιχειρήσει την απώλεια βάρους και να έχουν φτωχά αποτελέσματα. Προσφέρει υποστήριξη και απαλή κατανόηση - και μια προθυμία να βοηθήσει έφηβος σας για τη διαχείριση του προβλήματος.

Θα μπορούσαμε να πούμε, "δεν μπορώ να αλλάξετε το βάρος σας. Αυτό είναι στο χέρι σας. Αλλά μπορώ να σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές αποφάσεις."

Διαφορών εξωπραγματικές εικόνες

Βάρος και την εικόνα του σώματος μπορεί να είναι ευαίσθητα θέματα, ιδίως για τις έφηβες. Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους εφήβων, έφηβος σας υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει ενιαία ιδανικό βάρος και δεν υπάρχει τέλειο σώμα. Το σωστό βάρος για ένα άτομο μπορεί να μην είναι το σωστό βάρος για ένα άλλο.

Αντί να μιλάμε για το "λίπος" και "λεπτή", ενθαρρύνει έφηβος σας για να επικεντρωθεί στην άσκηση των συμπεριφορών που προάγουν ένα υγιές βάρος και την ικανοποίηση με το μέγεθος του σώματος και το σχήμα. Ο οικογενειακός γιατρός σας μπορεί να βοηθήσει να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για το δείκτη μάζας σώματος και το βάρος με βάση την ηλικία, το ύψος του εφήβου σας και τη γενική υγεία.

Αντισταθείτε γρήγορες λύσεις

Βοηθήστε έφηβος σας να καταλάβει ότι η απώλεια βάρους - και την κράτηση του μακριά - είναι μια δέσμευση ζωής. Δίαιτες της μόδας μπορεί να ληστέψει αυξανόμενη έφηβος σας, σίδηρο, ασβέστιο και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Απώλεια βάρους χάπια και άλλες γρήγορες λύσεις δεν αντιμετωπίζουν τη ρίζα του προβλήματος και θα μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους των δικών τους. Ακόμα και τότε, τα αποτελέσματα είναι συχνά βραχύβια. Χωρίς μια μόνιμη αλλαγή στις συνήθειες, τυχόν απώλεια βάρους είναι πιθανό να επιστρέψει - και στη συνέχεια κάποιες.

Προώθηση της δραστηριότητας

Οι έφηβοι χρειάζονται περίπου 60 λεπτά σωματικής άσκησης την ημέρα - αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη στερεά 60 λεπτά σε ένα τέντωμα. Shorter, επαναλαμβανόμενες εκρήξεις της δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες, πάρα πολύ.

Τα ομαδικά αθλήματα μέσω του σχολείου ή της κοινότητας των προγραμμάτων είναι μεγάλη τρόπους για να πάρει ενεργό. Αν έφηβος σας δεν είναι ένας αθλητής ή είναι διστακτικοί να συμμετάσχουν σε ορισμένα αθλήματα, αυτό είναι εντάξει. Ενθαρρύνετε το άτομό του για να περπατήσει, ποδήλατο ή in-line skate στο σχολείο, ή να περπατήσει μερικούς γύρους μέσα από τις αίθουσες πριν το μάθημα. Προτείνετε διαπραγμάτευση μια ώρα μετά το σχολείο ζάπινγκ για τα γυρίσματα καλάθια στο δρόμο, σχοινάκι ή το περπάτημα του σκύλου. Ακόμη και δουλειές του σπιτιού και τα παιχνίδια βίντεο που απαιτούν σωματική κίνηση μπορεί να βοηθήσει έφηβος να κάψετε θερμίδες σας.

Προτείνετε πρωινό

Αν έφηβος σας παλεύει το ξυπνητήρι τον τρόπο που είναι, ζητώντας του να σηκωθεί ακόμα νωρίτερα να φάει το πρωινό θα μπορούσε να είναι μια σκληρή πώληση - αλλά είναι σημαντικό. Ένα θρεπτικό πρωινό θα σας δώσει έφηβος σας ενέργεια για να αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα. Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσε να κρατήσει έφηβος σας από την κατανάλωση πάρα πολύ αργότερα μέσα στην ημέρα.

Αν έφηβος σας αντιστέκεται στην υψηλή σε φυτικές ίνες δημητριακά ή ψωμί ολικής αλέσεως, δείχνουν τα περισσεύματα χθες το βράδυ. Ακόμη και ένα κομμάτι τυρί string ή μια μικρή χούφτα ξηρούς καρπούς και ένα κομμάτι ή δύο από τα φρούτα μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Βλέπε επίσης

Teen απώλεια βάρους: υγιείς συνήθειες μετράνε

Ενθάρρυνση έξυπνο τσιμπολόγημα

Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνουν υγιεινές επιλογές όταν αφθονούν μηχανήματα αυτόματης πώλησης και τα fast food, αλλά είναι δυνατόν. Ενθαρρύνετε έφηβος σας για να αντικαταστήσει ακόμα και μια τσάντα των τσιπ ή σειρά πατάτες την ημέρα με ένα υγιεινό αρπαγή-and-go επιλογή από το σπίτι:

 • Κατεψυγμένα σταφύλια
 • Πορτοκάλια, φράουλες ή άλλα φρέσκα φρούτα
 • Φέτες κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές
 • Ντοματίνια
 • Καρότα μωρών
 • Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή πουτίγκα
 • Αλμυρά μπισκότα
 • Graham κροτίδες
 • Τυρί String

Προσέξτε το μέγεθος των μερίδων

Όταν πρόκειται για τμήματα, το μέγεθος μετράει. Ενθαρρύνετε έφηβος σας για να περιορίσουν, να τρώμε αργά, και να σταματήσει να τρώει όταν αυτός ή αυτή είναι πλήρης - τόσο στο εσωτερικό όσο και μακριά από το σπίτι. Θα μπορούσε να λάβει μόνο ένα κομμάτι πίτσα ή τα μισά μακαρόνια στο πιάτο για να αισθάνεστε χορτάτοι. Μια περιστασιακή απόλαυση είναι εντάξει, αλλά ακόμα και τότε δεν υπάρχει ντροπή στο να μοιράζονται ένα γεύμα, παραγγελία ένα μικρότερο τμήμα ή παρακάμπτοντας επιδόρπιο.

Καταμέτρηση υγρές θερμίδες

Tween και την υγεία των εφήβων. Απόθεμα επάνω στα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως.
Tween και την υγεία των εφήβων. Απόθεμα επάνω στα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Οι θερμίδες σε αναψυκτικά, χυμούς φρούτων, τα αθλητικά ποτά και καφέδες ειδικότητας μπορούν να προσθέσουν επάνω γρήγορα. Πόσιμο νερό αντί για σόδα και άλλα ζαχαρούχα ποτά θα μπορούσαν να σώσουν έφηβος σας εκατοντάδες θερμίδες την ημέρα - ή και ακόμη περισσότερο. Για ποικιλία, προτείνουν χωρίς θερμίδες αρωματισμένο νερό ή νερό Seltzer.

Κάντε μια οικογενειακή υπόθεση

Αντί ξεχωρίζοντας έφηβος σας, να υιοθετήσουν υγιείς συνήθειες ως οικογένεια. Μετά από όλα, να τρώτε υγιεινά και να πάρει περισσότερη άσκηση είναι καλή για όλους - και η έρευνα δείχνει ότι η συμμετοχή της οικογένειας έχει σημαντική επίδραση στη διαχείριση του βάρους στην παιδική ηλικία.

Για παράδειγμα:

 • Απόθεμα επάνω στα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως. Κρατήστε αυτά τα τρόφιμα σε κοινή θέα, και φροντίστε να θέσετε στον εαυτό σας ένα καλό παράδειγμα.
 • Αφήστε το πρόχειρο φαγητό στο μανάβικο. Υγιεινά τρόφιμα κοστίζουν μερικές φορές περισσότερο, αλλά είναι μια σημαντική επένδυση.
 • Κρατήστε τα τρόφιμα στην κουζίνα Φάτε στο πάγκο της κουζίνας ή τραπέζι -. Όχι στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή να παίζουν στον υπολογιστή ή τα video games.
 • Περιορίστε το χρόνο οθόνης. Εμπόριο χρόνο στην οθόνη για οικογενειακές δραστηριότητες, όπως το παιχνίδι των αλιευμάτων ή πεζοπορία.
 • Μην εστιάζετε στα τρόφιμα. Κάνουν σωματική δραστηριότητα ένα θέμα των συνομιλιών οικογένεια, και όχι ό, τι ή πόσο κάποιος τρώει.

Να είστε θετικοί

Το υπερβολικό βάρος δεν οδηγήσει αναπόφευκτα σε μια ζωή χαμηλή αυτοεκτίμηση. Παρόλα αυτά, η αποδοχή σας είναι κρίσιμη. Ακούστε τις ανησυχίες του εφήβου σας. Σχόλιο για του ή της προσπάθειες, τις δεξιότητες και τις ολοκληρώσεις. Καταστήστε σαφές ότι η αγάπη σας είναι άνευ όρων - δεν εξαρτάται από την απώλεια βάρους.

Αν έφηβος σας αγωνίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με του ή το βάρος της σε έναν υγιή τρόπο, να εξετάσει μια ομάδα υποστήριξης, επίσημη πρόγραμμα ελέγχου βάρους ή επαγγελματική συμβουλευτική. Πρόσθετη στήριξη μπορεί να δώσει έφηβος σας τα εργαλεία για να αντιμετωπίσει την κοινωνική πίεση, καλλιεργούν πιο θετική αυτοεκτίμηση, και να πάρει τον έλεγχο του ή το βάρος της. Τα οφέλη που θα διαρκέσει μια ζωή.

Βλέπε επίσης