Σεξουαλική υγεία

Πέος διεύρυνση προϊόντα: δουλεύουν;

Πειρασμό από τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι για να αυξήσει το μέγεθος του πέους; πάρετε τα γεγονότα σχετικά με το τι να περιμένουμε από αρσενικό εξάρτημα χάπια, αντλίες, ασκήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις.

Πέος διεύρυνση προϊόντα και διαδικασίες δεν είναι δύσκολο να βρεθούν. Ανδρικά περιοδικά, ραδιοφωνικές εκπομπές και το Διαδίκτυο είναι γεμάτα με διαφημίσεις για τις αντλίες, τα χάπια, τα βάρη, ασκήσεις, ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις που ισχυρίζονται για να αυξήσει το μήκος και το πλάτος του πέους σας.

Ωστόσο, υπάρχει πολύ λίγη επιστημονική υποστήριξη για οποιαδήποτε μη χειρουργικές μεθόδους για να διευρύνει το πέος. Και δεν υπάρχει αξιόπιστη ιατρική οργάνωση υποστηρίζει χειρουργική επέμβαση πέος για καθαρά αισθητικούς λόγους. Οι περισσότεροι από διαφημίζεται τις τεχνικές που βλέπετε είναι αναποτελεσματική, και μερικοί μπορεί να βλάψει το πέος σας. Έτσι σκέφτονται δύο φορές πριν να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά.

Το μέγεθος του πέους: τι είναι φυσιολογικό, τι δεν είναι;

Ο φόβος ότι το πέος σας φαίνεται πολύ μικρή ή πολύ μικρή για να ικανοποιήσει το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ένας κοινός φόβος. Όμως, μια σειρά από μελέτες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι άνδρες που πιστεύουν ότι τα πέη τους είναι πολύ μικρή να είναι πράγματι κανονικού μεγέθους πέη. Παρομοίως, οι μελέτες δείχνουν ό, τι πολλοί άνδρες έχουν μια υπερβολική ιδέα για το τι συνιστά «φυσιολογικό» το μέγεθος του πέους. Σκεφτείτε ότι:

  • Το μέσο πέος μετρά κάπου μεταξύ 3 και 5 ίντσες (ή περίπου 8 έως 13 εκατοστά), όταν δεν είναι σε στύση, και μεταξύ 5 και 7 ίντσες (13 έως 18 εκατοστά) όταν κάθετος.
  • Ένα πέος θεωρείται ασυνήθιστα μικρό μόνο αν μετρά λιγότερο από 3 ίντσες (ή περίπου 7 εκατοστά), όταν όρθια, μια κατάσταση που ονομάζεται ΜΙΚΡΟ.

Πώς εταίροι δείτε το μέγεθος του πέους

Τα δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι διαφημιστές θα ήθελαν να πιστέψετε ότι ο σύντροφός σας νοιάζεται βαθιά για το μέγεθος του πέους. Το θέμα της έλξης είναι περίπλοκη, αλλά πολλές μελέτες δείχνουν ότι το μέγεθος του πέους είναι πολύ χαμηλότερα στη λίστα των προτεραιοτήτων για τις γυναίκες από ό, τι θέματα όπως η προσωπικότητα ενός άντρα. Δυστυχώς, υπάρχει μικρή έρευνα σχετικά με τις αντιλήψεις ομοφυλόφιλων ανδρών για το μέγεθος του πέους τους συνεργάτες τους ». Αλλά να έχετε κατά νου ότι η κατανόηση ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας είναι πιο πιθανό να βελτιώσουν τη σεξουαλική σχέση σας από το να προσπαθείτε να αλλάξετε το μέγεθος του πέους σας.

Μην πιστεύετε ότι η διαφημιστική εκστρατεία

Οι εταιρείες προσφέρουν πολλά διαφορετικά είδη χειρουργική πέος διεύρυνση θεραπείες, και συχνά να τις προωθήσουν με σοβαρή εμφάνιση διαφημίσεων που περιλαμβάνουν ενδείξεις από το "επιστημονικό" ερευνητές. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι οι ισχυρισμοί της ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα δεν έχουν αποδειχθεί Έτσι, οι έμποροι βασίζονται σε μαρτυρίες, ασύμμετρων δεδομένων και αμφισβητήσιμες πριν και μετά από τις φωτογραφίες.

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο των λεγόμενων σεξουαλική συμπληρώματα ενίσχυση, μπορεί να παρατηρήσετε μια φράση, όπως "Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)." Πράγματι, οι κατασκευαστές δεν χρειάζεται να παρέχει αποδεικτικά στοιχεία στην FDA για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα πριν από τη θέση συμπληρώματα διατροφής στην αγορά.

Πέος διεύρυνση προϊόντα

Οι περισσότεροι διαφημίζονται πέος διεύρυνση μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές, και μερικοί μπορούν να προκαλέσουν μόνιμες βλάβες στο πέος σας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο ευρέως προωθούνται προϊόντα και τεχνικές:

  • Χάπια και λοσιόν. Αυτά συνήθως περιέχουν βιταμίνες, ανόργανα άλατα, βότανα ή ορμόνες που ισχυρίζονται ότι την μεγέθυνση του πέους. Κανένα από αυτά τα προϊόντα έχει αποδειχθεί στην εργασία, και κάποιες μπορεί να είναι επιβλαβής.
  • Αντλίες κενού. Επειδή αντλίες αντλήσει αίμα στο πέος και να το φούσκωμα, όπου και αν μερικές φορές χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Χρησιμοποιώντας μια αντλία πέους πιο συχνά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι συνήθως χρησιμοποιούνται για τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να βλάψει ελαστικό ιστό του πέους, που οδηγεί σε λιγότερο σταθερή στύση. Χρησιμοποιώντας μια αντλία κενού μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου πέους, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα.
  • Ασκήσεις. Μερικές φορές ονομάζεται jelqing, αυτές οι ασκήσεις χρησιμοποιούν ένα χέρι-πάνω-χέρι κίνηση για να ωθήσει το αίμα από τη βάση προς το κεφάλι του πέους σας. Παρόλο που η τεχνική αυτή φαίνεται ασφαλέστερο από άλλες μεθόδους, μπορεί να οδηγήσει σε σχηματισμό ουλώδους, πόνο και παραμόρφωση. Δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που δείχνουν αυτή η τεχνική είναι αποτελεσματική στην αύξηση του μεγέθους του πέους.
  • Τέντωμα. Stretching αποτελείται από προσάρτηση μιας συσκευής φορείο ή αραίωσης στο πέος. Αυτές οι συσκευές ασκήσει έλξη στο πέος. Μερικές μικρές μελέτες έχουν αναφερθεί αυξήσεις μισής ίντσας σε σχεδόν μια ίντσα (περίπου 1 έως 2 cm) σε μήκος με αυτές τις συσκευές. Ωστόσο, οι μελέτες δεν είναι υψηλής ποιότητας και πιο αυστηρή έρευνα είναι απαραίτητη πριν η τεχνική αυτή μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής και αποτελεσματική.

Βλέπε επίσης

Πέος διεύρυνση προϊόντα: δουλεύουν;

Η χειρουργική επέμβαση είναι επικίνδυνη και δεν μπορεί να λειτουργήσει

Μελέτες έχουν δείξει ότι η πλειοψηφία των ανδρών που υποβάλλονται πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Στην καλύτερη περίπτωση, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να προσθέσει μισή ίντσα (1 cm) με το μήκος του χαλαρό πέος. Στη χειρότερη περίπτωση, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές όπως μόλυνση, ουλές, και απώλεια της αίσθησης ή τη λειτουργία.

Χειρουργικές μεθόδους του πέους διεύρυνση - όχι για καλλυντική χρήση

Η ανάγκη για χειρουργική επέμβαση πέος διεύρυνση είναι σπάνια. Η χειρουργική επέμβαση είναι συνήθως προορίζεται για τους άνδρες των οποίων πέους δεν λειτουργεί κανονικά εξαιτίας ενός ελαττώματος γέννησης ή τραυματισμό.

Παρά το γεγονός ότι τα καλλυντικά πέος διεύρυνση προτείνεται από ορισμένους χειρουργούς, είναι αμφιλεγόμενη και θεωρείται από πολλούς ότι είναι περιττή και δυνητικά επιβλαβείς. Μερικά διαφορετικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να επιμηκύνει ένα πέος. Όλοι αυτοί θα πρέπει να θεωρείται πειραματική. Δεν υπάρχουν αρκετές μελέτες επέμβαση πέους από τη διεύρυνση για να δώσει μια ακριβή εικόνα των κινδύνων και ωφελειών.

Η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη χειρουργική διαδικασία για την επιμήκυνση του πέους περιλαμβάνει την διάρρηξη του ανασταλτικού συνδέσμου που αποδίδει το πέος στο ηβικό οστό και κινείται το δέρμα από την κοιλιά στον άξονα του πέους. Όταν αυτό το σύνδεσμο είναι κομμένα, το πέος φαίνεται πλέον, διότι περισσότερο από αυτό κρέμεται προς τα κάτω. Αλλά κοπή του ανασταλτικού συνδέσμου μπορεί να προκαλέσει μια στύση του πέους να είναι ασταθής. Η αποκοπή του ανασταλτικού συνδέσμου είναι μερικές φορές σε συνδυασμό με άλλες διαδικασίες, όπως η απομάκρυνση της περίσσειας λίπους πάνω από το ηβικό οστό.

Μια διαδικασία για να κάνει το πέος παχύτερο περιλαμβάνει λήψη λίπους από ένα σαρκώδες μέρος του σώματος και την έγχυσή του εντός του άξονα του πέους. Τα αποτελέσματα είναι συχνά απογοητευτικά, ωστόσο, επειδή ένα μεγάλο μέρος του λίπους εγχυθέντος απορροφηθεί από το σώμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καμπυλότητα ή ασυμμετρία του πέους. Μία άλλη τεχνική για την αύξηση της πλάτος μόσχευμα ιστού πάνω στον άξονα του πέους.

Καμία από αυτές τις διαδικασίες έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Μερικά πράγματα που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει εγγυημένη ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να διευρύνει το πέος σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν έχετε απορίες σχετικά με το μέγεθος του πέους σας.

  • Επικοινωνούν με το σύντροφό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να σπάσει παλιές συνήθειες ή να συζητήσουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις με το σύντροφό σας. Αλλά θα χαρούμε να σας έκανε - και μπορεί να εκπλαγείτε με τη σπίθα που βάζει πίσω στη σεξουαλική σας ζωή.
  • Ελάτε σε σχήμα και να χάσουν το λίπος της κοιλιάς. Εάν είστε υπέρβαροι και έχουν μια «έντερο μπύρας," ίσως να μοιάζει σαν να έχετε ένα μικρότερο πέος από ό, τι μπορείτε πραγματικά να κάνουμε. Η τακτική άσκηση μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά. Βελτίωση της φυσικής κατάστασης μπορεί όχι μόνο να σας κάνει να φαίνονται καλύτερα, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει περισσότερη δύναμη και αντοχή στη διάρκεια του σεξ.
  • Περικοπή ηβική τρίχα σας. Πολλοί ηβική τρίχα γύρω από τη βάση του πέους σας μπορεί να κάνει το πέος σας να φανεί μικρότερο. Κοπή μπορεί να κάνει το πέος σας να φανεί μεγαλύτερο. Μπορεί επίσης να αυξήσει την ευαισθησία γύρω από τη βάση του πέους σας.
  • Συζητήστε με το γιατρό σας ή έναν σύμβουλο. Αίσθημα δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους σας είναι ένα κοινό πρόβλημα. Ένας σύμβουλος πιστοποιημένο, ψυχολόγο, ψυχίατρο ή την οικογένειά σας, ο γιατρός μπορεί να βοηθήσει. Πολλοί άνδρες αισθάνονται καλύτερα με τη διαβεβαίωση ότι είναι «κανονική» ή με συμβουλές για το πώς να ικανοποιούν καλύτερα το σύντροφό τους χωρίς να καταφεύγουν σε καλλυντικά μεγέθυνση του πέους.

Η κατώτατη γραμμή

Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι έχουν μικρό πέος και ότι η αύξηση του μεγέθους του πέους τους, θα τους κάνει ένα καλύτερο εραστή ή να καταστούν πιο ελκυστικά. Αλλά οι πιθανότητες είναι το πέος σας είναι εντός των φυσιολογικών ορίων μεγέθους. Ακόμη και αν το πέος σας είναι μικρότερο από το μέσο όρο, μπορεί να μην έχει σημασία όσο νομίζατε. Προτού καταφύγουν σε χρονοβόρες, δαπανηρές και επικίνδυνες τεχνικές που θα είναι ελάχιστα αποτελεσματική, στην καλύτερη περίπτωση, να εξετάσουν άλλες επιλογές.

Η πιο αποτελεσματική λύση μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο μιλάτε με το σύντροφό σας ή να πάρει το σχήμα. Εάν αυτά τα βήματα δεν βοηθούν, να προσπαθήσετε να μιλήσετε με έναν επαγγελματία σύμβουλο για τις ανησυχίες σας.

Βλέπε επίσης

Σεξουαλική υγεία