Στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία και διαβήτης: να αναλάβει τον έλεγχο σήμερα

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους άνδρες που πάσχουν από διαβήτη - αλλά δεν είναι αναπόφευκτο. Εξετάστε στρατηγικές πρόληψης, τις επιλογές θεραπείας και περισσότερο.

Στυτική δυσλειτουργία - η ανικανότητα να πάρει ή να διατηρήσει μια σταθερή στύση αρκετό για σεξ - είναι συχνή σε άνδρες που πάσχουν από διαβήτη. Μπορεί να οφείλονται σε προβλήματα που προκαλούνται από την κακή μακροπρόθεσμα τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, η οποία βλάπτει τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί επίσης να συνδέεται με άλλους όρους κοινά σε άνδρες με διαβήτη, όπως η υψηλή πίεση του αίματος και την στεφανιαία νόσο.

Έχοντας στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση και μπορεί να σας αφήσει και το αίσθημα το σύντροφό σας απογοητευμένοι και να αποθαρρύνονται. Πάρτε μέτρα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας - και να πάρει πίσω σας σεξουαλική ζωή σε καλό δρόμο.

Μιλήστε με έναν ειδικό

Πολλοί άνδρες είναι απρόθυμοι να εμφανιστεί στυτική δυσλειτουργία με το γιατρό τους. Αλλά μην αφήσετε την αμηχανία σας κρατήσει από να πάρει βοήθεια. Μια μικρή συζήτηση μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 • Ενημερώστε το γιατρό σας τι συμβαίνει. Γιατρός σας θα εξετάσει βαθύτερα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας σας, και μπορεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με φάρμακα και άλλες θεραπείες της στυτικής δυσλειτουργίας. Μάθετε τις επιλογές σας.
 • Ρωτήστε ό, τι πρέπει να κάνετε για να τον έλεγχο του διαβήτη. Προσεκτικός έλεγχος του σακχάρου στο αίμα μπορεί να αποτρέψει νεύρων και βλάβη των αγγείων που μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Ρωτήστε το γιατρό σας εάν παίρνετε τα σωστά βήματα για τη διαχείριση του διαβήτη σας.
 • Ρωτήστε για άλλα προβλήματα υγείας. Είναι κοινό για τους άνδρες με διαβήτη να έχουν και άλλες χρόνιες παθήσεις που μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει την στυτική δυσλειτουργία. Εργασία με το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε αντιμετώπιση αυτών των άλλων προβλημάτων υγείας.
 • Ελέγξτε τα φάρμακά σας. Ρωτήστε το γιατρό σας εάν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα που μπορεί να επιδεινωθεί προβλήματα στύσης σας, όπως τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κατάθλιψης ή υψηλή αρτηριακή πίεση. Κάνοντας μια αλλαγή στα φάρμακα σας μπορεί να βοηθήσει.
 • Ζητήστε συμβουλές. Άγχος και το στρες μπορεί να επιδεινώσει τη στυτική δυσλειτουργία. Ένας ψυχολόγος ή άλλες ψυχικές παροχής υγείας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να διευκολύνει το επίπεδο στρες σας.

Βλέπε επίσης

Η στυτική δυσλειτουργία και διαβήτης: να αναλάβει τον έλεγχο σήμερα

Εξετάστε τις επιλογές θεραπείας σας

Ένας αριθμός της στυτικής δυσλειτουργίας θεραπείες είναι διαθέσιμες. Ρωτήστε το γιατρό σας, αν ένα από αυτά μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για σας:

 • Από του στόματος φάρμακα. Φάρμακα στυτική δυσλειτουργία περιλαμβάνει sildenafil (Viagra, Revatio), η ταδαλαφίλη (Cialis, Adcirca) ή βαρδεναφίλη (Levitra, Staxyn). Αυτά τα χάπια μπορεί να βοηθήσει να διευκολύνει τη ροή του αίματος στο πέος σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να πάρει και να διατηρήσει στύση. Ελέγξτε με το γιατρό σας για να δείτε αν ένα από αυτά τα φάρμακα είναι μια ασφαλής επιλογή για εσάς.
 • Άλλα φάρμακα. Εάν τα χάπια δεν είναι μια καλή επιλογή για σας, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει ένα μικρό υπόθετο εισάγετε στο άκρο του πέους σας πριν το σεξ. Μια άλλη δυνατότητα είναι φάρμακα που εισάγει τη βάση του πέους σας. Όπως και φάρμακα από το στόμα, αυτά τα φάρμακα αυξάνουν τη ροή του αίματος που σας βοηθά να πάρει και να διατηρήσει μια στύση.
 • Κενού συστολή της συσκευής. Εάν τα φάρμακα δεν είναι αποτελεσματικά, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πέος κενό συστολή της συσκευής. Επίσης κάλεσε μια αντλία πέος ή μια αντλία κενού, αυτή η συσκευή είναι ένα κοίλο σωλήνα βάζετε πάνω από το πέος σας. Χρησιμοποιεί μια αντλία για να αντλήσει αίμα στο πέος σας για να δημιουργήσετε μια στύση. Αυτό το χέρι ή μπαταρία της συσκευής είναι απλό να λειτουργήσει και να έχει χαμηλό κίνδυνο προβλημάτων. Εάν ένα κενό συστολή της συσκευής είναι μια καλή επιλογή θεραπείας για σας, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει ή να συνταγογραφήσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, ταιριάζει στις ανάγκες σας και να γίνεται από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Κενού συστολή συσκευές που διατίθενται σε περιοδικά και διαφημίσεις σεξ μπορεί να μην είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.
 • Τα εμφυτεύματα πέους. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τα φάρμακα ή μια αντλία πέος δεν θα λειτουργήσει, ένα χειρουργικό εμφύτευμα πέος μπορεί να είναι μια επιλογή. Ημιάκαμπτο ή φουσκωτό εμφυτεύματα πέους είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για πολλούς άνδρες με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Κάντε καλές επιλογές στον τρόπο ζωής

Μην υποτιμάτε τη διαφορά μερικές αλλαγές μπορούν να κάνουν. Δοκιμάστε αυτές τις προσεγγίσεις για να βελτιώσουν τη στυτική δυσλειτουργία και τη γενική υγεία σας:

 • Σταματήστε το κάπνισμα. Καπνός χρήση, όπως το κάπνισμα, στενεύει τα αιμοφόρα αγγεία σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει ή να επιδεινώσει τη στυτική δυσλειτουργία. Το κάπνισμα μπορεί επίσης να μειώσει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου χημικά, που σηματοδοτεί το σώμα σας να επιτρέψει τη ροή του αίματος στο πέος σας. Εάν έχετε προσπαθήσει να το κόψουν μόνοι σας, αλλά δεν θα μπορούσε, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια - να ζητήσει βοήθεια. Υπάρχουν μια σειρά από στρατηγικές για να σας βοηθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων.
 • Περιορίστε πόσο αλκοόλ που καταναλώνετε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ -. Περισσότερα από δύο ποτά την ημέρα - μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία σας και να επιδεινώσουν τη στυτική δυσλειτουργία.
 • Μειώστε το επίπεδο πίεσής σας. Στρες μπορεί να μειώσει στύσεις σας. Για να κρατήσει το άγχος υπό έλεγχο, αξιολόγηση και ιεράρχηση των καθηκόντων σας. Θέστε ρεαλιστικές προσδοκίες για τον εαυτό σας και να ζητήσετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Δοκιμάστε τεχνικές χαλάρωσης όπως ο διαλογισμός ή η γιόγκα.
 • Πάρτε την τακτική άσκηση. Τακτική άσκηση μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος, να βελτιώσει τη διάθεσή σας και τα επίπεδα ενέργειας και μείωση του στρες. Αν δεν έχετε ασκηθεί για λίγο, ξεκινήστε με κάτι εύκολο, όπως μια καθημερινή βόλτα.
 • Την καταπολέμηση της κόπωσης. Εάν είστε ξεκούραστα, είστε λιγότερο πιθανό να αγωνιστεί με στυτική δυσλειτουργία. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε το σκεπάσει και ότι παίρνετε την αφθονία του ύπνου.

Βλέπε επίσης