Η απώλεια βάρους

Να πάρει το παρελθόν ένα οροπέδιο απώλειας βάρους

Ακριβώς επειδή η απώλεια βάρους σας έχει σταματήσει, μην επανέλθει στις παλιές κακές συνήθειες σας. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε επανεκκίνηση απώλεια βάρους σχέδιο σας.

Έχετε εργαστεί σκληρά για να βελτιώσετε τη διατροφή σας και τις συνήθειες άσκησης, και έχετε ανταμειφθεί βλέποντας τον αριθμό στην κλίμακα συνεχίζουν να πέσει. Αλλά τότε δεν υπάρχει λόγος για σας να αναγνωρίσετε, η κλίμακα δεν κουνήθηκε - ακόμα κι αν τρώτε ακόμα μια υγιεινή, χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα και τακτική άσκηση. Έχετε χτυπήσει ένα απώλεια βάρους οροπέδιο.

Προτού να πάρετε πάρα πολύ αποθαρρύνονται, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι φυσιολογικό για την απώλεια βάρους για να επιβραδύνει ακόμη και να παραλύσουν. Με την κατανόηση τι προκαλεί απώλεια βάρους οροπέδιο, μπορείτε να αποφασίσετε πώς πρέπει να αντιδράσει και να αποφύγουμε την οπισθοδρόμηση στον υπολογιστή σας υγιή διατροφικές συνήθειες και την άσκηση.

Τι είναι η απώλεια βάρους οροπέδιο;

Μια απώλεια βάρους οροπέδιο εμφανίζεται όταν δεν έχετε πλέον να χάσουν βάρος, παρά τη συνέχιση με την άσκηση σας και υγιεινής διατροφής συνήθειες. Το να κολλήσει σε ένα οροπέδιο απώλειας βάρους τελικά συμβαίνει σε όλους όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Αν χτυπήσει ένα οροπέδιο είναι κοινή, οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν αυτό συμβεί σε αυτούς, γιατί πίστευαν ότι αν διατηρηθεί μόνο μειωμένη σε θερμίδες δίαιτα, θα συνεχίσουν να χάσουν βάρος. Το απογοητευτικό πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και καλά σχεδιασμένη απώλεια βάρους προσπάθειες γίνονται συχνά σε αδιέξοδο.

Τι προκαλεί την απώλεια βάρους οροπέδιο;

Η εξέλιξη από την αρχική απώλεια βάρους σε ένα οροπέδιο απώλειας βάρους ακολουθεί ένα τυπικό μοτίβο. Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων της απώλειας του βάρους, η ταχεία πτώση είναι φυσιολογικό. Εν μέρει, αυτό συμβαίνει επειδή όταν μειώνονται οι θερμίδες από τα τρόφιμα, το σώμα παίρνει την απαραίτητη ενέργεια από την απελευθέρωση του αποθέματα γλυκογόνου, ένα είδος υδατάνθρακα που βρέθηκαν στους μύες και στο ήπαρ. Το γλυκογόνο για να κρατά το νερό, έτσι ώστε όταν το γλυκογόνο καίγονται για την ενέργεια, απελευθερώνει επίσης το νερό, με αποτέλεσμα τη σημαντική απώλεια βάρους που είναι κυρίως νερό.

Ένα οροπέδιο συμβαίνει επειδή ο μεταβολισμός σας - η διαδικασία της καύσης θερμίδων για ενέργεια - επιβραδύνει καθώς χάνουν μυϊκή μάζα. Μπορείτε καίτε λιγότερες θερμίδες από ό, τι κάνατε στο βαρύτερο το βάρος σας ακόμα και να κάνει τις ίδιες δραστηριότητες. Απώλεια βάρους αποτέλεσμα των προσπαθειών σας σε μια νέα ισορροπία με τώρα πιο αργό μεταβολισμό σας.

Σε αυτή τη νέα ισορροπία, θερμίδες που καταναλώνονται ισούται με τις θερμίδες που δαπανήθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι για να χάσετε περισσότερο βάρος, θα πρέπει να αυξήσει τη δραστηριότητα ή να μειώσετε τις θερμίδες που τρώτε. Χρησιμοποιώντας την ίδια προσέγγιση που λειτούργησε αρχικά να διατηρήσουν την απώλεια βάρους σας, αλλά δεν θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη απώλεια βάρους.

Βλέπε επίσης

Να πάρει το παρελθόν ένα οροπέδιο απώλειας βάρους

Πώς μπορείτε να ξεπεραστούν μια απώλεια βάρους οροπέδιο;

Αν είστε σε ένα οροπέδιο, μπορεί να έχετε χάσει όλα του βάρους σας θα είναι, δεδομένου του αριθμού των θερμίδων που τρώτε κάθε μέρα και το χρόνο που περνάτε την άσκηση. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε ικανοποιημένοι με το βάρος σας ή αν θέλετε να χάσετε περισσότερο, οπότε θα χρειαστεί να ρυθμίσετε πρόγραμμα απώλειας βάρους σας.

Αν είστε αποφασισμένοι να χάσουν περισσότερο βάρος, δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές για να πάρει πέρα ​​από το οροπέδιο:

  • Επανεκτιμήσει τις συνήθειές σας. Κοιτάξτε πίσω στο φαγητό σας και τα αρχεία δραστηριότητα. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν χαλαρώσει τους κανόνες, αφήνοντας τον εαυτό σας να τα καταφέρετε με μεγαλύτερες μερίδες ή λιγότερη άσκηση.
  • Κόψτε περισσότερες θερμίδες ελαττώσουν την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων κατά 200 θερμίδες -. Εφόσον αυτό δεν βάζετε κάτω από 1.200 θερμίδες. Λιγότεροι από 1.200 θερμίδες την ημέρα μπορεί να μην είναι αρκετό για να σας κρατήσει από το αίσθημα πείνας όλη την ώρα, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο της υπερφαγίας. Επιπλέον, η μειωμένη πρόσληψη θερμίδων θα πρέπει να είναι βιώσιμη. Αν όχι, θα ανακτήσει το βάρος που έχετε χάσει και πολλά άλλα.
  • Αναβαθμίστε την προπόνηση σας. Αυξήστε την ποσότητα του χρόνου που ασκεί κατά 15 έως 30 λεπτά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την αύξηση της έντασης της άσκησης σας, αν αισθάνεστε ότι είναι δυνατόν. Επιπλέον η άσκηση θα σας προκαλέσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Εξετάστε το ενδεχόμενο προσθήκης αντίσταση ή μυς-οικοδόμησης ασκήσεις. Η αύξηση της μυϊκής μάζας σας, θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες.
  • Πακέτο περισσότερη δραστηριότητα στην ημέρα σας. Σκεφτείτε έξω από το γυμναστήριο. Αυξήστε τη γενική φυσική σας δραστηριότητα καθ 'όλη την ημέρα με τα πόδια περισσότερο και χρησιμοποιούν λιγότερο το αυτοκίνητό σας, ή να προσπαθήσει να κάνει περισσότερα yardwork ή έντονη καθαρισμό άνοιξη.

Μην αφήνετε μια απώλεια βάρους οροπέδιο οδηγήσει σε μια χιονοστιβάδα

Η απώλεια βάρους. Επανεκτιμήστε σας συνήθειες.
Η απώλεια βάρους. Επανεκτιμήστε σας συνήθειες.

Αν οι προσπάθειές σας να περάσει ένα οροπέδιο απώλειας βάρους δεν λειτουργούν, μιλήστε με το γιατρό σας ή ένα διαιτολόγο για άλλες τακτικές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Μπορεί επίσης να θέλετε να επανεξετάσει την απώλεια βάρους ο στόχος σας. Ίσως το βάρος είστε αγωνίζεται για είναι ρεαλιστικό για εσάς. Αν έχετε βελτιώσει τη διατροφή σας και την αύξηση της άσκησής σας, έχετε ήδη βελτιώσει την υγεία σας, ακόμη και χωρίς περαιτέρω απώλεια βάρους. Για εκείνους που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, ακόμη και η μέτρια απώλεια βάρους βελτιώνει χρόνιων παθήσεων που σχετίζονται με το υπερβολικό βάρος.

Ό, τι κάνετε, μην επανέλθει στις παλιές διατροφικές σας συνήθειες και την άσκηση. Αυτό μπορεί να σας κάνει να ανακτήσει το βάρος που έχετε ήδη χάσει.

Βλέπε επίσης

Η απώλεια βάρους