Η απώλεια βάρους

Alli απώλεια βάρους χάπι: λειτουργεί;

Είναι alli η λύση για την απώλεια βάρους θλίψεις σας; Ένας ειδικός συζητά την αποτελεσματικότητα του alli, ένα over-the-counter απώλεια βάρους χάπι.

Alli (προφέρεται AL-eye) προορίζεται για υπέρβαρους ενήλικες που αγωνίζονται για να ρίξει τα περιττά κιλά. Με εύκολη πρόσβαση και την απώλεια βάρους υποσχέσεις, είναι Alli απάντησή σας για να χάσει βάρος μόνιμα;

Εδώ, Donald D. Hensrud, MD, προληπτικής ιατρικής και ειδικός διατροφής στο πανεπιστήμιο, Ρότσεστερ της Μινεσότα, απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Alli.

Τι είναι το alli;

Alli είναι η μειωμένη αντοχή έκδοση (60 χιλιοστόγραμμα έναντι 120 χιλιοστόγραμμα) της ορλιστάτης (Xenical), ένα φάρμακο για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Είναι εγκεκριμένο για over-the-counter πώληση σε υπέρβαρους ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω. Alli προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μια χαμηλή σε θερμίδες, χαμηλή σε λιπαρά δίαιτα και τακτική άσκηση.

Ποιες είναι οι ανησυχίες σχετικά με το alli;

Το 2009, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ξεκίνησε την επανεξέταση της ασφάλειας της ορλιστάτης λόγω της σπάνιας αναφορές σοβαρής ηπατικής βλάβης σε άτομα που χρησιμοποιούν. Η FDA δεν βρήκε καμία σχέση αιτίου-αιτιατού μεταξύ ορλιστάτης και του κινδύνου ηπατικής βλάβης. Ωστόσο, Alli και Xenical ετικέτες τώρα συμβουλεύει τους ανθρώπους να είναι σε εγρήγορση για σημεία και συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν ηπατική βλάβη, όπως κνησμός, απώλεια της όρεξης, κίτρινα μάτια ή το δέρμα, ανοιχτόχρωμα κόπρανα, ή καφέ ούρα.

Πώς λειτουργεί το alli;

Alli προάγει την απώλεια βάρους μειώνοντας την απορρόφηση του λίπους από τα έντερα, το οποίο μειώνει τον αριθμό των θερμίδων που απορροφά.

Λιπάση, ένα ένζυμο που βρίσκεται στο πεπτικό σύστημα, βοηθά σπάσει διαιτητικού λίπους σε μικρότερα συστατικά, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να αποθηκευτεί για ενέργεια. Alli λειτουργεί με την απενεργοποίηση λιπάση, η οποία εμποδίζει το ένζυμο διασπά το λίπος ενώ είναι στην πεπτική οδό σας. Ο αχώνευτος λίπος συνεχίζει μέσα από τα έντερα και αποβάλλεται μέσω των κινήσεων του εντέρου.

Η απώλεια βάρους. Alli απώλεια βάρους χάπι: λειτουργεί;
Η απώλεια βάρους. Alli απώλεια βάρους χάπι: λειτουργεί;

Alli λαμβάνεται με το λίπος που περιέχουν τα γεύματα, μέχρι και τρεις φορές την ημέρα. Λόγω του τρόπου με τον Alli λειτουργεί, είναι συνιστάται να τρώτε όχι περισσότερο από 15 γραμμάρια λίπους σε κάθε γεύμα. Τρώτε μεγαλύτερες ποσότητες λίπους μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως οι επείγουσες κινήσεις του εντέρου, διάρροια και φυσικού αερίου με λιπαρό κηλίδες.

Πόσο βάρος θα χάσω τη χρήση alli;

Alli μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά η απώλεια βάρους είναι πιθανό να είναι μικρή - ίσως μόνο μερικά κιλά περισσότερα από όσα θα χάσει με δίαιτα και άσκηση μόνο.

Η μέση απώλεια βάρους για το Xenical συνταγή αντοχής είναι περίπου 5 έως 7 λίρες (περίπου 2 έως 3 κιλά), μεγαλύτερη από ό, τι δίαιτα και άσκηση μόνο μετά από ένα χρόνο. (2, 4) Η χαμηλότερη δόση Alli θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε απώλεια των 3 έως 5 λίρες (περίπου 1 έως 2 κιλά) το χρόνο εκτός από την απώλεια βάρους θα μπορούσατε να περιμένετε από τη διατροφή και την άσκηση από μόνη της.

Βλέπε επίσης

Alli απώλεια βάρους χάπι: λειτουργεί;

Ποιες είναι οι παρενέργειες;

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές του εντέρου όταν παίρνετε alli. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Αερίου με ελαιώδη πρωκτική απαλλαγή
  • Χαλαρά κόπρανα ή διάρροια
  • Περισσότερα-συχνές κινήσεις του εντέρου
  • Hard-to-τον έλεγχο των κινήσεων του εντέρου

Αυτά εντέρου αλλαγές επέρχονται Ο αχώνευτος λίπος περνάει το πεπτικό σας σύστημα. Μπορείτε να περιορίσετε τις παρενέργειες από την κατανάλωση μιας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτα.

Όταν δεν θα πρέπει να παίρνετε το alli;

Μην πάρετε το alli εάν:

  • Είναι σε ένα υγιές βάρος
  • Λαμβάνετε κυκλοσπορίνη (Neoral, Sandimmune, κ.ά.)
  • Έχουν υποστεί μεταμόσχευση οργάνου
  • Έχετε προβλήματα απορρόφησης ήδη τρόφιμα

Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με το αν χρησιμοποιείτε το Alli θα ήταν σκόπιμο εάν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα ή έχουν διαβήτη ή νόσο του θυρεοειδούς.

Η ορλιστάτη μειώνει την απορρόφηση ορισμένων λιποδιαλυτών βιταμινών - για παράδειγμα, οι βιταμίνες Α, D και Ε. Εάν παίρνετε το alli, θα πρέπει να πάρετε ένα καθημερινό συμπλήρωμα βιταμινών (σε χρόνο διαφορετικό από όταν παίρνετε το Alli) για την αποτροπή πιθανών ελλείψεις θρεπτικών συστατικών.

Πόσο καιρό πρέπει να κάνω για να πάρω alli;

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μεγαλύτερη απώλεια βάρους συμβαίνει εντός των πρώτων έξι μηνών. Πολλοί άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα για να χάσουν βάρος, να ανακτήσει το βάρος που έχασαν όταν σταματούν τη λήψη του φαρμάκου. Ως εκ τούτου, για να κρατήσει το βάρος μακριά, πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν επ 'αόριστον τη λήψη φαρμάκων μαζί με τρώει μια χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα και τακτική άσκηση.

Πώς alli ταιριάζει σε ένα υγιές πρόγραμμα απώλειας βάρους;

Όπως θα εξετάσει Alli ως βοήθημα για την απώλεια βάρους, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άσκηση, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να προσαρμοστεί σε τυχόν άλλους παράγοντες του τρόπου ζωής που συνέβαλαν σε υπερβολικό βάρος σας. Alli δεν είναι η εύκολη απάντηση για την απώλεια βάρους και προορίζεται μόνο για να συμπληρώσει - δεν αντικαθιστά - μια υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση.

Εργασία με το γιατρό σας να εκτιμήσει τα πιθανά οφέλη και τους κινδύνους της Alli ή οποιεσδήποτε άλλες απώλεια βάρους φάρμακα. Ως ομάδα, εσείς και ο γιατρός σας μπορεί να δημιουργήσει την πιο αποτελεσματική απώλεια βάρους σχέδιο για σας.

Βλέπε επίσης

Η απώλεια βάρους