Η απώλεια βάρους

Η δίαιτα: Ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους για τη ζωή

Η διατροφή είναι μια διαφορετική προσέγγιση για την απώλεια βάρους. Είναι ένας τρόπος ζωής που μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος για μια ζωή.

Η δίαιτα είναι η απώλεια βάρους και το πρόγραμμα του τρόπου ζωής που σχεδιάστηκε από ερευνητές εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας. Η διατροφή είναι μια δια βίου προσέγγιση για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία σας και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Η διατροφή χρησιμοποιεί την υγιή πυραμίδα βάρους ως οδηγός για να κάνει έξυπνες διατροφικές επιλογές και την ενθάρρυνση της καθημερινής δραστηριότητας.

Σκοπός

Σκοπός της δίαιτας είναι να σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό βάρος και να βρούμε έναν τρόπο διατροφής που μπορείτε να απολαύσετε για μια ζωή. Η διατροφή έχει ως στόχο να σας διδάξει πώς να επιλέγουν υγιεινές τροφές και τα τμήματα και να αναπτύξουν υγιείς συνήθειες του τρόπου ζωής, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος για τη ζωή. Η δίαιτα λέει ότι κάνοντας υγιείς αλλαγές στη διατροφή και η άσκηση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο του βάρους που σχετίζονται με προβλήματα υγείας, όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση και η άπνοια του ύπνου.

Γιατί μπορεί να ακολουθήσει τη δίαιτα
Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε τη δίαιτα γιατί:

 • Απολαύστε τα είδη και τις ποσότητες των τροφίμων που εμφανίζεται στη διατροφή
 • Θέλετε να βελτιώσει τη συνολική διατροφικές σας συνήθειες
 • Θέλετε να μάθετε πώς να ρίξει ανθυγιεινές συνήθειες του τρόπου ζωής και να αποκτήσουν υγιή
 • Θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και τη μείωση των κινδύνων για την υγεία σας με την κατανάλωση των συνιστώμενων τροφίμων
 • Ψάχνουν για ένα πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να διατηρήσετε για τη ζωή
 • Θέλετε να ακολουθήσετε μια δίαιτα που έχει αναπτυχθεί από τους ιατρικούς επαγγελματίες

Ελέγξτε με το γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα απώλειας βάρους, ειδικά αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας.

Λεπτομέρειες Διατροφή

Η διατροφή είναι η επίσημη δίαιτα αναπτύχθηκε από ερευνητές, με βάση την εμπειρία της έρευνας και της κλινικής και περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο του με το ίδιο όνομα, που δημοσιεύθηκε το 2010. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει ό, τι νόμιζες ότι ήταν μια διατροφή - κάτι που είδα στο διαδίκτυο ή που ψηφίστηκε μαζί με φίλους - αλλά ήταν μάλλον ψεύτικο. Η πραγματική δίαιτα λέει ότι η επιτυχημένη, μακροχρόνια τον έλεγχο του βάρους πρέπει να επικεντρωθεί στη γενική υγεία σας, όχι μόνο ό, τι τρώτε. Τονίζει, επίσης, ότι ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε το βάρος μακροπρόθεσμα απαιτεί την αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και την υιοθέτηση νέων συνηθειών για την υγεία. Η διατροφή μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις καταστάσεις σας - δεν είναι ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους προσέγγιση.

Η διατροφή έχει δύο κύρια μέρη:

 • Χάστε το! Αυτό είναι ένα δύο-εβδομάδων φάση που σας επιτρέπει να ξεκινήσει η απώλεια βάρους σας, χάνοντας όσο το 6 έως 10 λίβρες (2.7 έως 4.5 κιλά) με έναν υγιή τρόπο. Σε αυτή τη φάση, θα επικεντρωθεί στις συνήθειες του τρόπου ζωής. Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε πέντε υγιεινές συνήθειες, να σπάσει πέντε ανθυγιεινές συνήθειες και να υιοθετήσουν άλλα πέντε μπόνους υγιεινές συνήθειες. Η φάση αυτή περιλαμβάνει, επίσης, να πάρει τουλάχιστον 30 λεπτά σωματικής δραστηριότητας ή η άσκηση κάθε μέρα.
 • Ζήστε το! Αυτή η φάση είναι μια δια βίου προσέγγιση για την διατροφή και την υγεία. Σε αυτή τη φάση, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές των τροφίμων, το μέγεθος των μερίδων, το μενού σχεδιασμό και την προσκόλληση σε υγιεινές συνήθειες. Θα συνεχίσει τη σταθερή απώλεια βάρους 1 έως 2 λίρες (0,5 έως 1 κιλό) την εβδομάδα μέχρι να φτάσετε στο στόχο σας. Με τη συνέχιση των υγιεινών συνηθειών τρόπου ζωής που υιοθέτησε, μπορείτε να διατηρήσετε το βάρος στόχου σας μόνιμα. Σε αυτή τη φάση, μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να ορίσετε ένα βάρος στόχος και πώς να αναπτύξουν μακροπρόθεσμα υγιή πρότυπα διατροφής. Η τακτική σωματική δραστηριότητα παραμένει ένα κεντρικό μέρος αυτής της φάσης.

Ακολουθήστε την υγιή πυραμίδα βάρους
Η βάση για τη διατροφή είναι η υγιής πυραμίδα βάρους. Η πυραμίδα επεξηγεί τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ της άσκησης και την κατανάλωση υγιεινών τροφίμων.

Τρώτε υγιεινά τρόφιμα και τα τμήματα
Η βάση της πυραμίδας υγιούς βάρους εστιάζει σε γενναιόδωρες ποσότητες των υγιεινών τροφών που περιέχουν ένα μικρό αριθμό θερμίδων σε ένα μεγάλο όγκο των τροφίμων, κυρίως φρούτα και λαχανικά. Υγιείς επιλογές σε μέτριες ποσότητες συνθέτουν το υπόλοιπο της πυραμίδας, η οποία ενθαρρύνει την επιλογή ολικής αλέσεως υδατάνθρακες, άπαχο πηγές πρωτεϊνών, όπως όσπρια, ψάρια και γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά, και την καρδιά-υγιή ακόρεστα λίπη. Η διατροφή σας διδάσκει πώς να εκτιμηθεί το μέγεθος των μερίδων και γεύματα σχέδιο. Η διατροφή δεν εστιάζεται στην καταμέτρηση θερμίδων, ούτε να σας ζητήσει να εξαλειφθούν ορισμένα τρόφιμα.

Αυξήστε τη σωματική σας δραστηριότητα
Η δίαιτα προωθεί την τακτική σωματική δραστηριότητα και η άσκηση, καθώς και την υγιεινή διατροφή. Όταν είστε ενεργό, το σώμα σας χρησιμοποιεί την ενέργεια (θερμίδες) για να λειτουργήσει, βοηθώντας να κάψει τις θερμίδες που παίρνετε μέσα Αν έχετε μείνει ανενεργός ή έχετε μια ιατρική κατάσταση, μιλήστε με το γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγείας πριν από την έναρξη μιας νέας πρόγραμμα σωματικής δραστηριότητας. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να ξεκινήσει με πέντε ή 10 λεπτά συνεδρίες δραστηριότητας και την αύξηση του χρόνου σταδιακά.

Η δίαιτα συνιστά να πάρει τουλάχιστον 30 λεπτά μέτριας έντασης άσκηση κάθε μέρα, και ακόμα περισσότερη άσκηση για περαιτέρω οφέλη για την υγεία. Μέτρια έντονη δραστηριότητα ή άσκηση θα πρέπει να αυξήσει την καρδιά σας και τα ποσοστά αναπνοή και ενδεχομένως να οδηγήσει σε ένα ελαφρύ ιδρώτα. Γρήγορο περπάτημα και yardwork που συνεπάγεται σχεδόν συνεχή κίνηση είναι παραδείγματα των μετρίως έντονη δραστηριότητα.

Τυπικό μενού για τη διατροφή
Η διατροφή παρέχει διάφορα επίπεδα θερμίδων. Εδώ είναι μια ματιά σε ένα μενού 1.200 θερμίδων-α-ημέρα που ακολουθεί το σχέδιο διατροφής:

 • Πρωινό. Ένας παρφέ γιαούρτι με φρούτα (1 φλιτζάνι χωρίς λιπαρά γιαούρτι αναμεμειγμένο με φρούτα 1 μερίδα).
 • Μεσημεριανό 1 μερίδα τόνου και σαλάτα ζυμαρικών (1 μπορεί να συνδυάσει το νερό-συσκευασμένου τόνου, 4 φλιτζάνια μαγειρεμένα ζυμαρικά κέλυφος, 2 φλιτζάνια κύβους καρότα και κολοκυθάκια, και 4 κουταλιές της σούπας χαμηλών θερμίδων μαγιονέζα - 4 μερίδες)?. 1 μικρό πορτοκάλι.
 • Δείπνο Το ένα τρίτο των 12-ιντσών τυρί για πίτσα κρούστα?. Πράσινη σαλάτα (2 φλιτζάνια μαρούλι με 1/2 φλιτζάνι φέτες ντομάτας, κρεμμύδι και τα μανιτάρια)? 2 κουταλιές της σούπας χωρίς λιπαρά σάλτσα σαλάτας.
 • Σνακ. 1 μικρό μήλο, κομμένο σε φέτες.
Η απώλεια βάρους. Η δίαιτα: Ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους για τη ζωή.
Η απώλεια βάρους. Η δίαιτα: Ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους για τη ζωή.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα χωρίς θερμίδες ποτό με κάθε γεύμα.

Βλέπε επίσης

Η δίαιτα: Ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους για τη ζωή

Αποτελέσματα

Η απώλεια βάρους
Η δίαιτα λέει ότι μπορείτε να χάσετε 6 έως 10 λίβρες (2.7 έως 4.5 κιλά) κατά την αρχική δύο εβδομάδων χάσετε! φάση. Λέει μπορείτε να χάσετε 1 έως 2 λίρες (0,5 έως 1 κιλό) την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της δια βίου Ζωντανά! φάση συντήρησης μέχρι να φτάσετε το στόχο σας βάρος. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να χάσουν βάρος σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο διατροφής που περιορίζει τις θερμίδες και τι μπορείτε να φάτε - τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Η δίαιτα λέει ότι σας βοηθά να χάσετε βάρος μόνιμα με την ενθάρρυνση σας για να κάνετε πιο έξυπνη τροφίμων και το τμήμα επιλογές, την άσκηση, και την ανάπτυξη υγιεινών συνηθειών τρόπου ζωής, όπως το να μην τρώει, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

Άλλα οφέλη για την υγεία
Η δίαιτα λέει ότι η κατανάλωση το σχέδιό του μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τη γενική υγεία σας με τη μείωση των παραγόντων κινδύνου που σχετίζονται με το υπερβολικό βάρος και την παχυσαρκία. Αν χάσετε βάρος μετά τη δίαιτα ή οποιαδήποτε υγιεινή, θρεπτική διατροφή, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης υψηλής αρτηριακής πίεσης, οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και η άπνοια του ύπνου, για παράδειγμα. Αν έχετε ήδη κάποια από αυτές τις συνθήκες, μπορούν να βελτιωθούν αν χάσετε βάρος, ανεξάρτητα από το σχέδιο διατροφής σας ακολουθήσει. Επίσης, μετά από μια υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει πολλά λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως, ξηροί καρποί, τα φασόλια, τα ψάρια και τα υγιή λίπη - το είδος των τροφίμων που συνιστάται για τη διατροφή - μπορεί να μειώσει περαιτέρω τον κίνδυνο της ορισμένες προϋποθέσεις υγείας.

Κίνδυνοι

Η διατροφή είναι γενικά ασφαλής για τους περισσότερους ενήλικες να ακολουθήσουν. Η δίαιτα δεν ενθαρρύνει απεριόριστες ποσότητες λαχανικών και φρούτων. Για τους περισσότερους ανθρώπους, τρώγοντας πολλά φρούτα και λαχανικά δεν θα προκαλέσει τυχόν προβλήματα. Ωστόσο, αν δεν έχουν συνηθίσει να τρώνε πολλά φρούτα και λαχανικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε ήσσονος σημασίας, προσωρινή πεπτικές διαταραχές, καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται σε αυτό το νέο τρόπο διατροφής.

Επίσης, τρώγοντας πολλά φρούτα μπορεί να αυξήσει προσωρινά την σακχάρου στο αίμα σας ή ορισμένων λιπιδίων του αίματος. Έτσι, εάν έχετε διαβήτη ή οποιαδήποτε άλλα προβλήματα υγείας ή ανησυχίες, μιλήστε με το γιατρό σας πριν την έναρξη της δίαιτας.

Βλέπε επίσης

Η απώλεια βάρους