Να πάρει έγκυος

Γονιμότητα

Να πάρει έγκυος μπορεί να είναι μια συναρπαστική στιγμή. Για μερικούς, να πάρει έγκυος φαίνεται να συμβαίνει απλά μιλάμε γι 'αυτό. Για άλλους, να πάρει έγκυος παίρνει αρκετή υπομονή και ίσως και λίγη τύχη.

Η κατανόηση όταν είστε πιο εύφορο μπορεί να πάρει έγκυος ευκολότερη. Είναι επίσης σημαντικό να θεωρούν απλό να κάνει και don'ts της σύλληψης. Για παράδειγμα, να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος, τρώτε μια υγιεινή διατροφή και να κάνουν σεξ τακτικά - ειδικά κοντά τη στιγμή της ωορρηξίας. Μην καπνίζετε και μην πίνετε αλκοόλ. Φυσικά, υγιή σπερματικά επίπεδα, πάρα πολύ.

Με συχνή σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη, πιο υγιή ζευγάρια συλλάβουν μέσα σε ένα χρόνο. Αν έχετε πρόβλημα να μείνετε έγκυος, μην προχωρήσουν μόνες τους. Ένας ειδικός γονιμότητας ή άλλο φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει. Η υπογονιμότητα επηρεάζει εξίσου άνδρες και γυναίκες - και η θεραπεία είναι διαθέσιμη.

Βλέπε επίσης

Γονική υγεία

Γονική υγεία είναι το κλειδί για μια υγιή εγκυμοσύνη. Μετά από όλα, υγιείς γονείς είναι πιο πιθανό να έχουν υγιή μωρά. Ξεκινήστε με γονική βασικά για την υγεία, όπως η ενημέρωση εμβόλια σας, τρώγοντας υγιεινά τρόφιμα, λαμβάνοντας προγεννητικές βιταμίνες και τακτική άσκηση.

Γονική υγείας παίρνει πρόσθετη σημασία εάν έχετε μια χρόνια πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την εγκυμοσύνη σας. Εργασία με το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας για να διαχειριστούν την κατάστασή σας, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θυμηθείτε, λαμβάνοντας καλή φροντίδα του εαυτού σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναλάβει τη φροντίδα του μωρού σας.

Να πάρει έγκυος. Γονιμότητα.
Να πάρει έγκυος. Γονιμότητα.

Γονική υγεία περιλαμβάνει εκτιμήσεις σχετικά με την ηλικία, πάρα πολύ. Αν είστε άνω των 35 και ελπίζοντας να μείνουν έγκυες, να κατανοήσουν τα θέματα μητέρες μεγαλύτερης ηλικίας αντιμετωπίζουν - και ξέρουν τι χρειάζεται για να έχουν μια υγιή εγκυμοσύνη.

Βλέπε επίσης

Συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Εάν αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, είστε πιθανόν πρόθυμοι να ξέρω αν είστε πραγματικά έγκυος - αν έχετε προσπαθήσει να πάρει έγκυος για μήνες ή τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης σας ήρθε ως έκπληξη.

Τα πρώιμα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως η κούραση, τρυφερά στήθη και εναλλαγές της διάθεσης, άλλοτε δηλώνουν την εγκυμοσύνη. Σε άλλες περιπτώσεις, αυτά τα κλασικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι κάτι άλλο - όπως μια ασθένεια ή από την έναρξη της περιόδου σας. Συχνά, ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε τι είναι πίσω από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι να πάρετε ένα τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι.

Εάν το σπίτι τεστ εγκυμοσύνης είναι θετικό, να κλείσετε ένα ραντεβού με το γιατρό σας. Μπορείτε επίσης να θελήσετε να δοκιμάσετε μια εγκυμοσύνη λόγω ημερομηνία αριθμομηχανή. Εάν είστε έγκυος, εκτίμηση οφειλόμενη ημερομηνία σας είναι ένα σημαντικό μέρος της προγεννητικής φροντίδας σας.

Βλέπε επίσης