Στεγνό οργασμό

Ορισμός

Στεγνό οργασμός συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος φτάνει σεξουαλική κορύφωση όμως, δεν απαλλάσσει (εκσπερμάτωση) σπερματικό υγρό - το υγρό που μεταφέρει το σπέρμα έξω από το πέος - ή απελευθερώνει πολύ λίγο σπέρμα.

Στεγνό οργασμό είναι συνήθως δεν είναι επιβλαβή, αλλά μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ανθρώπου να τεκνοποιήσουν.

Αιτίες

Σε νεότερους άνδρες, ξηρός οργασμός μπορεί να συμβεί μετά από επαναλαμβανόμενες οργασμούς. Υπάρχει η προσωρινή απουσία του σπέρματος, τόσο ελάχιστα ή τίποτα δεν βγαίνει έξω από το πέος. Αυτό δεν αποτελεί αιτία συναγερμού, και γενικά βελτιώνεται μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ξηρού οργασμό, το σπέρμα πηγαίνει μέσα στην ουροδόχο κύστη αντί του έξω από το πέος κατά τη σεξουαλική κορύφωση. Αυτό είναι γνωστό ως παλίνδρομη εκσπερμάτωση και είναι πιο συχνά μια συνέπεια των ιατρικών διαδικασιών, ιδιαίτερα του προστάτη χειρουργική επέμβαση. Μπορεί επίσης να προκληθεί από ορισμένα φάρμακα και τις συνθήκες για την υγεία.

Σε άλλες περιπτώσεις ξηρού οργασμό, οι άνδρες δεν παράγουν αρκετό σπέρμα να εκσπερματώνει, λόγω των γενετικών ανωμαλιών του αναπαραγωγικού συστήματος.

Οι βαθύτερες αιτίες του ξηρού οργασμό περιλαμβάνουν:

Οι αιτίες που εμφανίζονται εδώ συνήθως συνδέονται με αυτό το σύμπτωμα. Εργασία με το γιατρό σας ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για μια ακριβή διάγνωση.

Πότε πρέπει να δείτε ένα γιατρό

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ξηρό οργασμός δεν είναι επιβλαβής. Όμως, μιλήστε με το γιατρό σας γι 'αυτό να είστε σίγουροι σας κατάσταση δεν προκαλείται από ένα υποκείμενο πρόβλημα που χρειάζεται προσοχή. Αν έχετε ξηρό οργασμούς και να προσπαθούν να τεκνοποιήσουν, μπορεί να χρειαστεί θεραπεία για να πάρετε το συνεργάτη σας έγκυες.