Τέλος της ζωής

Στο τέλος του κύκλου ζωής τους φροντίδα

Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο πεθαίνει, συνομιλίες σχετικά με το τέλος της ζωής μπορεί να είναι δυσάρεστη και δύσκολη. Παρόλα αυτά, συζητώντας στο τέλος του κύκλου ζωής τους φροντίδα είναι σημαντική.

Ανάλογα με τις περιστάσεις, μπορεί να είστε σε θέση να βοηθήσει το αγαπημένο σας πρόσωπο να κάνει σημαντικά στο τέλος του κύκλου ζωής τους αποφάσεις - όπως το αν θα παραμείνει στο σπίτι, μετακινηθείτε σε έναν οίκο ευγηρίας ή άλλη εγκατάσταση, ή να αναζητήσουν φροντίδα. Επίσης, μπορείτε να εργαστείτε με την ομάδα υγείας του αγαπημένου σας προσώπου για να βεβαιωθείτε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο παραμένει άνετα στο τέλος της ζωής. Πόνος, άγχος και άλλες στο τέλος του κύκλου ζωής συμπτώματα μπορεί συχνά να αντιμετωπιστεί.

Ακόμα και στο τέλος της ζωής, μπορείτε να συνεχίσετε να υποστηρίξει και να γαλουχήσει τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Απλά να είσαι εκεί μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή δύναμης και άνεση για όλους.

Βλέπε επίσης

Θλίψη

Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο πεθαίνει, η θλίψη μπορεί να αισθάνεται σαν ένα στιλέτο στην καρδιά σας. Συχνά, θλίψη προκαλεί πρώτες, έντονες συγκινήσεις. Ίσως να αναρωτιέστε πώς θα ποτέ να μαζέψει τα κομμάτια και να επουλώσει τις πληγές σου - όχι όμως αισθάνονται σαν να είστε προδίδει τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου.

Δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις για την θλίψη και την αγωνία που ακολουθούν το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Όπως θα έχει να αντιμετωπίσει τη θλίψη σας, να αναγνωρίσουμε τον πόνο και να ξέρετε ότι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας επούλωσης. Πάρτε την καλή φροντίδα του εαυτού σας, και να ζητήσει την υποστήριξη από τους φίλους και τους αγαπημένους τους.

Τέλος της ζωής. Στο τέλος του κύκλου ζωής τους φροντίδα.
Τέλος της ζωής. Στο τέλος του κύκλου ζωής τους φροντίδα.

Παρά το γεγονός ότι η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ ακριβώς το ίδιο, η καυτή πόνο της θλίψης θα γίνει τελικά λιγότερο έντονη. Αποδοχή νέο σας "κανονικό" μπορεί να σας βοηθήσει να συμφιλιώσει τις απώλειές σας και να προχωρήσουμε με τη ζωή σας.

Βλέπε επίσης