Τέλος της ζωής

Hospice φροντίδα: να διευκολύνει την ανιάτων

Hospice φροντίδα μπορεί να είναι μια επιλογή εάν εσείς ή ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει μια ανίατη ασθένεια. Κατανοήστε πώς η φροντίδα λειτουργεί και πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα.

Αν εσείς ή ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει μια ανίατη ασθένεια και έχετε εξαντλήσει όλες τις επιλογές θεραπείας, θα μπορούσε να εξετάσει την φροντίδα νοσηλειας. Μάθετε πώς η φροντίδα λειτουργεί και πώς μπορεί να προσφέρει άνεση και υποστήριξη σε σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς και την οικογένεια και τους φίλους σας.

Τι είναι Hospice Care;

Hospice φροντίδα είναι για τους ανθρώπους που πλησιάζουν στο τέλος της ζωής. Οι υπηρεσίες Hospice φροντίδα που παρέχεται από μια ομάδα επαγγελματιών υγείας που μεγιστοποιούν την άνεση για ένα τελικό στάδιο ασθένειας πρόσωπο από τη μείωση του πόνου και την αντιμετώπιση φυσικών, ψυχολογικών, κοινωνικών και πνευματικών αναγκών. Για να βοηθήσουν τις οικογένειες, η φροντίδα παρέχει επίσης συμβουλές, φροντίδα ανάπαυλας και πρακτική υποστήριξη.

Σε αντίθεση με άλλα ιατρική περίθαλψη, το επίκεντρο της φροντίδα δεν είναι να θεραπεύσει την υποκείμενη νόσο. Ο στόχος της φροντίδας ξενώνα είναι να στηρίξει την υψηλότερη ποιότητα της ζωής είναι δυνατόν για ό, τι ώρα παραμένει.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από τη φροντίδα;

Hospice φροντίδα για ένα τελικό στάδιο ασθένειας πρόσωπο που είναι αναμενόμενο να έχουν έξι μήνες ή λιγότερο για να ζήσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φροντίδα θα παρέχεται μόνο για έξι μήνες, όμως. Hospice φροντίδα μπορεί να παρέχεται όσο διάστημα ο γιατρός του ατόμου και ξενώνα ομάδα φροντίδας πιστοποιούν ότι η κατάσταση εξακολουθεί να περιορίζουν τη ζωή.

Hospice φροντίδα δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους που έχουν καρκίνο. Πολλοί άνθρωποι που λαμβάνουν φροντίδα πάσχουν από καρκίνο, ενώ άλλοι έχουν τις καρδιακές παθήσεις, άνοια, νεφρική ανεπάρκεια ή χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Hospice φροντίδα έχει αποδειχθεί για να κάνει τους ανθρώπους που έχουν ανίατες ασθένειες να αισθάνονται καλύτερα και να ζουν περισσότερο. Η εγγραφή σε φροντίδα νωρίς μπορεί να σας βοηθήσει ή το αγαπημένο σας αναπτύξει μια ισχυρή σχέση με το προσωπικό του ξενώνα, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με την προετοιμασία για το τέλος του κύκλου ζωής τους ανάγκες.

Πού είναι η φροντίδα παρέχεται;

Οι περισσότεροι φροντίδα παρέχεται στο σπίτι - με ένα μέλος της οικογένειας συνήθως χρησιμεύει ως πρωταρχικό φροντιστή. Ωστόσο, η φροντίδα είναι επίσης διαθέσιμη σε νοσοκομεία, γηροκομεία, υποβοηθούμενης διαβίωσης και ειδικών εγκαταστάσεων ξενώνα.

Να θυμάστε ότι δεν έχει σημασία όπου η φροντίδα παρέχεται, μερικές φορές είναι απαραίτητο να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Για παράδειγμα, εάν ένα σύμπτωμα που δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί επαρκώς από την ομάδα φροντίδα σε ένα περιβάλλον στο σπίτι, μια παραμονή στο νοσοκομείο ενδέχεται να χρειαστούν.

Βλέπε επίσης

Hospice φροντίδα: να διευκολύνει την ανιάτων

Ποιος είναι που εμπλέκονται στην φροντίδα;

Αν δεν είστε που λαμβάνουν φροντίδα σε μια ειδική εγκατάσταση, τα μέλη του προσωπικού του ξενώνα θα κάνουν τακτικές επισκέψεις στο σπίτι σας ή σε άλλη ρύθμιση για να παρέχουν φροντίδα και άλλες υπηρεσίες. Προσωπικό Hospice βρίσκεται σε εφημερία 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Μια ομάδα φροντίδα συνήθως περιλαμβάνει:

 • Οι γιατροί. Ένας γιατρό πρωτοβάθμιας φροντίδας και ένας γιατρός ξενώνα ή ιατρικός διευθυντής θα επιβλέπει σας ή τη φροντίδα του αγαπημένου σας προσώπου.
 • Νοσηλευτές. Οι νοσοκόμες θα έρθει στο σπίτι σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο ή άλλη ρύθμιση για να παρέχουν φροντίδα. Οι νοσοκόμες είναι επίσης υπεύθυνος για το συντονισμό της ομάδας φροντίδα.
 • Βοηθοί υγείας στο σπίτι. Βοηθοί υγείας στο σπίτι μπορεί να προσφέρει επιπλέον στήριξη για τη συνήθη φροντίδα, όπως το ντύσιμο, το μπάνιο και το φαγητό.
 • Πνευματική συμβούλους. Ιερείς, ιερείς, να ορίσει υπουργούς ή άλλους πνευματικούς συμβούλους μπορεί να προσφέρει πνευματική φροντίδα και καθοδήγηση για όλη την οικογένεια.
 • Οι κοινωνικοί λειτουργοί. Οι κοινωνικοί λειτουργοί παρέχουν συμβουλευτική και υποστήριξη. Μπορούν επίσης να παρέχουν παραπομπές σε άλλα συστήματα υποστήριξης.
 • Φαρμακοποιοί. Φαρμακοποιοί έχει την εποπτεία φαρμακευτική αγωγή και τις προτάσεις τους σχετικά με τις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανακουφίσει τα συμπτώματα.
 • Εθελοντές. Εκπαιδευμένοι εθελοντές ξενώνα προσφέρει μια ποικιλία από υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας, από την παροχή της εταιρείας ή ανάπαυλα για τους φροντιστές για να βοηθήσει με τη μεταφορά ή άλλες πρακτικές ανάγκες.
 • Άλλοι επαγγελματίες. Ομιλία, σωματική και εργοθεραπευτές μπορούν να παρέχουν θεραπεία, αν χρειάζεται.
 • Σύμβουλοι πένθος. Εκπαιδευμένοι σύμβουλοι πένθος προσφέρουν υποστήριξη και καθοδήγηση μετά το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου σε ξενώνα.

Πώς είναι η φροντίδα χρηματοδοτείται;

Medicare, Medicaid, το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων και ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να πληρώσει για την φροντίδα νοσηλειας. Ενώ κάθε πρόγραμμα ξενώνα έχει τη δική της πολιτική όσον αφορά την πληρωμή για την φροντίδα, οι υπηρεσίες προσφέρονται συχνά με βάση τις ανάγκες και όχι τη δυνατότητα να πληρώσουν. Να είστε βέβαιος να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις επιλογές πληρωμής πριν από την επιλογή ενός προγράμματος ξενώνα.

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα πρόγραμμα ξενώνα;

Για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ξενώνα, να μιλήσουν στους γιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και συμβούλους, ή επικοινωνήστε με την τοπική ή την κατάσταση του γραφείου σας για τη γήρανση. Εξετάστε το ενδεχόμενο ζητώντας από τους φίλους ή τους γείτονες για συμβουλές. Η Εθνική Φιλοξενίας και Παρηγορητικής Φροντίδας Οργανισμού προσφέρει επίσης ένα online κατάλογο πάροχο.

Τέλος της ζωής. Πνευματική συμβούλους.
Τέλος της ζωής. Πνευματική συμβούλους.

Για να αξιολογήσει ένα πρόγραμμα ξενώνα, να υποβάλλει ερωτήσεις σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Για παράδειγμα:

 • Είναι το πρόγραμμα ξενώνα Medicare-πιστοποιημένα; Είναι το πρόγραμμα αξιολόγηση και έχουν λάβει άδεια από το κράτος ή έχουν πιστοποιηθεί με κάποιο άλλο τρόπο; Είναι το πρόγραμμα ξενώνα διαπιστευμένο από την Κοινή Επιτροπή;
 • Ποιος κάνει την ομάδα φροντίδα, και πώς εκπαιδεύονται ή έλεγχο; Είναι ο ξενώνας του ιατρικού συμβουλίου διευθυντής πιστοποιηθεί σε ξενώνα και την παρηγορητική ιατρική περίθαλψη;
 • Είναι το πρόγραμμα ξενώνα όχι για κέρδος ή για το κέρδος;
 • Μήπως το πρόγραμμα ξενώνα έχουν ένα ειδικό φαρμακοποιό για να βοηθήσει να ρυθμίσει τα φάρμακα;
 • Οι υπηρεσίες Αυτό που παρέχονται σε ένα τελικό στάδιο ασθένειας πρόσωπο; Πώς είναι ο πόνος και άλλα συμπτώματα Διαχείριση;
 • Πώς οι υπηρεσίες φροντίδα που παρέχεται μετά από ώρες;
 • Πόσο καιρό παίρνει για να πάρει δεκτή στο πρόγραμμα φροντίδα;
 • Οι υπηρεσίες Αυτό που παρέχονται στην οικογένεια; Ποιες υπηρεσίες ανάπαυλας είναι διαθέσιμες για τον φροντιστή ή φροντιστές; Ποιες υπηρεσίες πένθος είναι διαθέσιμες;
 • Οι εθελοντικές υπηρεσίες διαθέσιμες;
 • Αν οι συνθήκες αλλάξουν, μπορούν οι υπηρεσίες να παρέχονται σε διαφορετικές ρυθμίσεις; Μήπως ο ξενώνας έχουν συμβάσεις με τοπικούς οίκους ευγηρίας; Είναι κατοικημένη ξενώνα διαθέσιμα;
 • Τα έξοδα ξενώνα καλύπτεται από ασφάλιση ή άλλες πηγές, όπως το Medicare;

Θυμηθείτε, ξενώνα τονίζει φροντίδα από τη θεραπεία. Ο στόχος είναι να παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και τις ημέρες της ζωής.

Βλέπε επίσης