Διατροφή και υγιεινή διατροφή

Τεμάχια βοείου κρέατος: Ένας οδηγός για τα leanest επιλογές

Είτε παρακολουθείτε την υγεία σας ή το βάρος σας, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε βοείου κρέατος για την περίσταση. Αυτός ο οδηγός σας δείχνει τα leanest επιλογές.

Τα πιο νόστιμα κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος είναι συχνά εκείνοι με περισσότερο λίπος. Αλλά όταν είστε ανησυχείτε για την υγεία σας ή προσπαθείτε να προσέχετε το βάρος σας, θέλετε τα leanest τεμάχια του βοείου κρέατος. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να θυσιάσει γεύση επιλέγοντας άπαχο βοδινό κρέας, όμως. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για τις περικοπές του βοείου κρέατος να κάνετε έξυπνες επιλογές.

Ετικέτες Διατροφή για τεμάχια του βοείου κρέατος

Αναρωτιέστε ποια τεμάχια του βοείου κρέατος είναι η leanest; Ελέγξτε την ετικέτα. Οι ετικέτες για τις περικοπές του βοείου κρέατος θεωρείται ισχυρισμούς διατροφής, έτσι ώστε να είναι υπόκεινται σε κανονισμούς της κυβέρνησης. Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) ρυθμίζει το αν τεμάχια του βοείου κρέατος μπορούν να επισημαίνονται ως «άπαχο» ή «extra άπαχο" με βάση το λίπος και τη χοληστερόλη περιεχόμενό τους.

Άπαχο βοδινό κρέας
Το USDA ορίζει ένα άπαχο περικοπή του βοείου κρέατος ως μία μερίδα 3,5-ουγγιά (περίπου 100 γραμμάρια), που περιέχει λιγότερο από:

 • 10 γραμμάρια συνολικού λίπους
 • 4,5 γραμμάρια κορεσμένου λίπους
 • 95 χιλιοστόγραμμα χοληστερίνης
Διατροφή και υγιεινή διατροφή. Τεμάχια βοείου κρέατος: Ένας οδηγός για τα leanest επιλογές.
Διατροφή και υγιεινή διατροφή. Τεμάχια βοείου κρέατος: Ένας οδηγός για τα leanest επιλογές.

Extra-άπαχο τεμάχια του βοείου κρέατος
Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ ορίζει ένα επιπλέον-άπαχο περικοπή του βοείου κρέατος ως μία μερίδα 3,5-ουγγιά (περίπου 100 γραμμάρια), που περιέχει λιγότερο από:

 • 5 γραμμάρια συνολικού λίπους
 • 2 γραμμάρια κορεσμένου λίπους
 • 95 χιλιοστόγραμμα χοληστερίνης

Σημειώστε ότι αυτές οι ετικέτες διατροφής δεν είναι τα ίδια ως ταξινόμησης του βοείου κρέατος. Βόειο κρέας βαθμολόγησης είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του USDA ότι οι κατασκευαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κρίνουν την αντιληπτή ποιότητα του προϊόντος τους.

Επιλογή τεμάχια του βοείου κρέατος

Είκοσι-εννέα τεμάχια του βοείου κρέατος πληρούν πλέον τους κανονισμούς του USDA για να χαρακτηριστεί ως άπαχο ή επιπλέον άπαχο. Από αυτά τα 29 τεμάχια του βοείου κρέατος, οι οποίες θεωρούνται επιπλέον άπαχο:

 • Μάτι του γύρου ψητό ή μπριζόλα
 • Κόντρα φιλέτο πλευρά άκρη
 • Top γύρο ψητό και μπριζόλα
 • Κάτω ψητό γύρο και μπριζόλα
 • Top κόντρα φιλέτο

Αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το ποια τεμάχια του βοείου κρέατος είναι άπαχο ή άπαχο επιπλέον, να ζητήσει από κρεοπωλεία ή παντοπώλη σας. Αν είστε φαγητό έξω, να ζητήσει από το διακομιστή εστιατόριο ή σεφ συστάσεις για χαμηλά λιπαρά επιλογές. Αλλά να έχετε κατά νου ότι τα ίδια τεμάχια του βοείου κρέατος μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα. Για παράδειγμα, ένα χωρίς κόκαλα κορυφή μπριζόλα φιλέτο μπορεί να ονομάζεται επίσης μια μπριζόλα ταινία ή club κόντρα φιλέτο.

Άλλες συμβουλές, όταν επιλέγουν τεμάχια του βοείου κρέατος:

 • Επιλέξτε περικοπές που βαθμολογούνται "Επιλογή" ή "Επιλογή" αντί του "Prime", το οποίο συνήθως έχει περισσότερο λίπος.
 • Επιλέξτε περικοπές με το ελάχιστο ποσό του ορατού λίπους (ραβδώσεις).
 • Όταν επιλέγετε το επίγειο βόειο κρέας, να επιλέξουν για το χαμηλότερο ποσοστό λίπους.
 • Περιορίσει την κατανάλωση του βοείου κρέατος οργάνων, όπως το ήπαρ, έως περίπου 3 ουγγιές (85 γραμμάρια) σε ένα μήνα από κρέας οργάνων είναι υψηλή σε χοληστερόλη.

Βλέπε επίσης

Τεμάχια βοείου κρέατος: Ένας οδηγός για τα leanest επιλογές

Προετοιμασία τεμάχια του βοείου κρέατος

Ακόμη και οι leanest τεμάχια του βοείου κρέατος μπορεί να γίνει υψηλή σε λιπαρά διατροφή-busters, αν τους προετοιμάσει σε ανθυγιεινές τρόπους. Εδώ είναι μερικές απλές μεθόδους για τον έλεγχο του λίπους:

 • Περικοπή αυτό. Κόψτε κανένα ορατό, στερεό λίπος από το κρέας πριν την προετοιμασία, και μετά αφαιρέστε το υπόλοιπο ορατό λίπος πριν από το φαγητό.
 • Στραγγίστε το. Μετά κιμά μαγείρεμα, το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι ή σουρωτήρι και στραγγίστε το λίπος. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το κρέας με ζεστό νερό. Σκουπίστε το κρέας με μια χαρτοπετσέτα για να αφαιρέσετε το νερό.
 • Chill αυτό. Μετά το ψήσιμο, οι χυμοί του βοείου κρέατος chill έτσι ώστε να μπορεί κανείς να προσπεράσει τον και πετάξτε το σκληρό λίπος. Στη συνέχεια, προσθέστε το χυμό σε μαγειρευτά φαγητά, σούπες και ζωμό.

Τα πάντα με μέτρο

Ακόμα κι αν επιλέξετε άπαχο ή εξω-άπαχο βοδινό κρέας, μην το παρακάνετε. Αν θέλετε να περιλαμβάνουν το βόειο κρέας στη διατροφή σας, το κάνουν με μέτρο. Η Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία συστήνει ότι οι ενήλικες δεν τρώνε περισσότερο από ένα σύνολο 6 ουγγιές (170 γραμμάρια) μαγειρεμένο άπαχο κρέας, ψάρι, οστρακοειδή ή πουλερικά χωρίς πέτσα την ημέρα - με λιγότερη έμφαση στο βόειο κρέας. Έτσι, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, να εξετάσει το βόειο κρέας στη διατροφή σας, όπως ένα πιάτο πλευρά, δεν είναι κύριο πιάτο. Και να θυμάστε ότι τα φασόλια και τα ψάρια είναι γενικά υγιεινές επιλογές πρωτεΐνης από ό, τι είναι το βόειο κρέας.

Βλέπε επίσης

Διατροφή και υγιεινή διατροφή