Διατροφή και υγιεινή διατροφή

Couponing και άλλα λιτή συμβουλές αγορών τροφίμων

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό παντοπωλείων σας; δοκιμάστε αυτά τα καταλαβαίνω συμβουλές για ψώνια.

Προσπαθώντας να τρώνε υγιεινά και να εξοικονομήσετε χρήματα με την προετοιμασία περισσότερα γεύματα στο σπίτι; Αυτό είναι μια έξυπνη κίνηση. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να ξοδεύουν μεγάλα σε σούπερ μάρκετ. Όμως, χρησιμοποιώντας κουπόνια και άλλα λιτή συμβουλές αγορών τροφίμων, μπορείτε να μειώσει το λογαριασμό παντοπωλείων σας - και εξακολουθούν να τρώνε υγιεινά.

Επιφυλακτικοί; Να μην είναι. Μπορείτε να βρείτε την αφθονία των πόρων για να σας βοηθήσει να γίνει μια λιτή αγοραστής τροφίμων, ενώ πληρώνουν ακόμα προσοχή στη διατροφή. Για παράδειγμα, το Υπουργείο Γεωργίας έχει δημιουργήσει ένα «λιτό σχέδιο" για τη σίτιση μια οικογένεια 4-2 ενήλικες και δύο παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 11 - που πληροί τις Διαιτητικές Οδηγίες για τους Ευρωπαίους και κοστίζει μόνο 105€ την εβδομάδα.

Διατροφή και υγιεινή διατροφή. Επενδύστε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρήματα.
Διατροφή και υγιεινή διατροφή. Επενδύστε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Λέτε ότι δεν είστε ο τύπος λιτή; Δοκιμάστε χαλάρωση σε αυτό με μερικές από τις λιτή συμβουλές αγορών τροφίμων παρακάτω. Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι το να είσαι ολιγαρκής δεν είναι και τόσο δύσκολο - και μπορεί ακόμη και να είναι νόστιμο.

Πριν φύγετε από το σπίτι

Λιτό αγορές τροφίμων αρχίζει προτού να χτυπήσετε το σούπερ μάρκετ. Πάρτε κάποιο χρόνο στο σπίτι για να επανεξετάσει συνδετήρες σας και να κάνετε ένα σχέδιο παιχνιδιού:

 • Κουπόνια Clip. Εάν δεν χρησιμοποιείτε κουπόνια για τα στοιχεία που αγοράζουν τακτικά, χάνετε τις αποταμιεύσεις. Ελέγξτε τα φυλλάδια που έρχονται με το ταχυδρομείο ή με την εφημερίδα σας - και να ελέγξετε on-line, πάρα πολύ.
 • Εγγραφείτε. Κάρτες Shopper, που ονομάζεται επίσης κάρτες μπόνους, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποθηκεύσετε περισσότερα αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων. Εγγραφείτε στο σούπερ μάρκετ που έχετε συχνή.
 • Γίνετε μέλος του συλλόγου. Κλαμπ μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα για είδη χύμα. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεγάλες ποσότητες, να εξετάσει το διαχωρισμό τους - και το κόστος - με την εκτεταμένη οικογένεια ή τους φίλους.
 • Σχέδιο μπροστά. Κάνετε ένα σχέδιο μενού για την εβδομάδα και στη συνέχεια να κάνει μια λίστα με τα ψώνια που θα χρειαστείτε. Έχοντας μια λίστα σας βοηθά να αποφύγετε ακριβά παρορμητικές αγορές, καθώς και την απογοήτευση του να πάρει στο σπίτι με είδη παντοπωλείου, αλλά χωρίς σχέδιο για τη χρήση τους.
 • Αλλάξτε την εστίαση. Dial πίσω στο κρέας. Δοκιμάστε μία ή δύο νηστίσιμα γεύματα την εβδομάδα. Φτιάξτε το γεύμα γύρω από φασόλια λαχανικά και δημητριακά - είναι φθηνότερα, χαμηλότερα σε λιπαρά και υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες από το κρέας είναι. Χρησιμοποιήστε τους για να γίνει η πλήρωση σούπες, πίτες και πίτσες.
 • Ελέγξτε το ντουλάπι. Χρησιμοποιήστε τις προμήθειες σας, αντί να τους αφήνουμε να συλλέξει τη σκόνη. Χρησιμοποιήστε κονσέρβα φασόλια και ντομάτες για να κάνει τσίλι ή να μαστίγιο μέχρι μια φρουτοσαλάτα από μερικές κονσέρβες φρούτων.
 • Επενδύστε χρόνο για να εξοικονομήσουν χρήματα. Κάνοντας χρόνο για κάποια prep εργασία στην κουζίνα μπορεί να σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση πόρων. Σκεφτείτε το εξής παράδειγμα: Pre-cut μπουκετάκια μπρόκολου είναι δύο φορές πιο ακριβό ανά λίβρα στο σύνολό μπρόκολο.

Βλέπε επίσης

Couponing και άλλα λιτή συμβουλές αγορών τροφίμων

Όταν είστε πιέζει το καλάθι

Ακόμη και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, μπορείτε να βρείτε προσφορές σε μανάβικο. Με αυτές τις συμβουλές και κόλπα, θα είναι ένα σούπερ saver, όταν χτύπησε το σούπερ μάρκετ:

 • Συμβουλευτείτε τον κατάλογο και τα κουπόνια σας. Μην αφήνετε prep εργασία σας να πάνε χαμένες. Να είστε βέβαιος να πάρει τον κατάλογο παντοπωλείων και τα κουπόνια σας μαζί σας στο κατάστημα. Στη συνέχεια, να κολλήσει στη λίστα σας.
 • Κοιτάξτε πέρα από τις μεγάλες μάρκες. Εμπορικά σήματα κατάστημα είναι 25 τοις εκατό φθηνότερα από ό, τι κατά μέσο όρο είναι συγκρίσιμες επώνυμα προϊόντα. Και σε πολλές περιπτώσεις, δεν θα είστε σε θέση να δοκιμάσετε τη διαφορά.
 • Να είστε έξυπνοι σχετικά με οργανικές ενώσεις. Organic σημαίνει συχνά ακριβά. Έτσι, επιλέγουν μόνο για τα βιολογικά προϊόντα που τείνει να φυτοφάρμακα λιμάνι, όταν καλλιεργείται παραδοσιακά, όπως τα ροδάκινα σέλινο, και τις φράουλες.
 • Μπορεί ή τσάντα. Εάν νωπών προϊόντων απειλεί να προτομή του προϋπολογισμού σας, δοκιμάστε σε κονσέρβα ή κατεψυγμένα εναλλακτικές λύσεις. Και όταν βρείτε μια πώληση, απόθεμα επάνω. Επίσης ελέγξτε έξω σάκκους προϊόντα, όπως οι πατάτες, οι οποίες είναι κατά κανόνα φθηνότερα ανά λίβρα είναι χαλαρά από ό, τι οι ομόλογοί τους.
 • Steer σαφές από το πρόχειρο φαγητό. Κενές θερμίδες από τα τσιπ και τα γλυκά δεν είναι παζάρι. Χρησιμοποιήστε δολάρια το φαγητό σας να αγοράσετε πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα σε καύσιμα το σώμα σας.
 • Pop πάνω στο αρτοποιείο Κατάστημα-made προϊόντα είναι συχνά φθηνότερα -. Και φρέσκο ​​- από ό, τι είναι εμπορικά σήματα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε την αγορά νεοσσών ψωμί. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το ψωμί, τα μισά στην κατάψυξη για αργότερα.
 • Κοιτάξτε ψηλά και χαμηλά. Οι έμποροι λιανικής πώλησης που τυπικά στοιχεία που θέλουν να αγοράσουν για την πριμοδότηση ράφι στο επίπεδο του ματιού, αλλά μπορείτε να βρείτε τα λιγότερο ακριβά αντικείμενα στα ράφια πάνω και κάτω. Επιπλέον, ορισμένοι παντοπωλεία πωλούν το ίδιο προϊόν σε διαφορετικές τιμές σε διαφορετικά μέρη από τα καταστήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ένα τυρί που εμφανίζεται στο μετρητή deli είναι διαθέσιμο προ-φέτες στο ψυγείο περίπτωση για λιγότερο.
 • Ελέγξτε την καρτέλα. Μην αφήνετε το κατάστημα μέχρι να επανεξετάσει την απόδειξή σας. Έξι τοις εκατό των αγοραστών αναφέρουν ότι είναι υπερβολικό ποσό στο ταμείο σούπερ μάρκετ.
 • Σκεφτείτε εποχιακά. Ελέγξτε τις αγορές αγροτών για τα φρέσκα, τοπικά προϊόντα. Με την αγορά στην εποχή, μπορείτε να πάρετε φαγητό στο αποκορύφωμά της και μερικές φορές να εξοικονομήσετε χρήματα. Σκεφτείτε κονσερβοποίηση ή κατάψυξη στοιχεία για τη χρήση off-season.

Οι μακροπρόθεσμες αποταμιεύσεις

Μετά από αυτές τις συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε σε λογαριασμούς των τροφίμων ενώ ακόμα τρώει μια υγιεινή διατροφή. Αλλά ξέρατε ότι η κατανάλωση υγιεινά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποφύγετε ακριβά ιατρική φροντίδα αργότερα; Η υγιεινή διατροφή, όπως η μεσογειακή διατροφή - η οποία είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, όσπρια και δημητριακά ολικής αλέσεως, καθώς επίσης και περιορίζει το κόκκινο κρέας και τονίζει «καλά» λίπη - μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών παθήσεων και άλλων χρόνιων παθήσεων. Είναι δύσκολο να βρεθεί ένα μεγαλύτερο κτύπημα για το buck σας από αυτό.

Βλέπε επίσης

Διατροφή και υγιεινή διατροφή