Εργασίας και την παράδοση, φροντίδα μετά τον τοκετό

Άδεια μητρότητας: συμβουλές για την επιστροφή στην εργασία

Η άδεια μητρότητας περνά γρήγορα. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να διευκολύνουν τη μετάβαση σας πίσω στην εργασία - και πώς να μείνετε συνδεδεμένοι με το μωρό σας.

Είστε φοβούνται την ημέρα άδειας μητρότητας άκρα; Μην απελπίζεστε. Οι εργαζόμενες μητέρες αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, αλλά με προσεκτικό προγραμματισμό, μπορείτε να κάνετε πίσω τη μετάβασή σας να εργαστεί για μια ομαλή.

Πριν να επιστρέψουν στην εργασία τους

Ενώ είστε ακόμα σε άδεια μητρότητας, τον εαυτό σας που έχει συσταθεί για την επιτυχή επιστροφή στην εργασία:

 • Αφήστε το ενοχής. Επιστροφή στην εργασία μετά από άδεια μητρότητας μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές συγκρούσεις για τις νέες μητέρες. Εργασία έξω από το σπίτι δεν σας κάνει κακή μητέρα - και είναι ΟΚ για να κοιτάξουμε προς τα εμπρός στις προκλήσεις και τις αλληλεπιδράσεις της εργασίας σας. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι έχετε κάνει ό, τι είναι καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας.
 • Βρείτε αξιόπιστη φροντίδα των παιδιών. Εξετάστε τοπικούς φορείς παροχής φροντίδας των παιδιών και των εγκαταστάσεων ή να προβούν σε άλλες διευθετήσεις για τη φροντίδα των παιδιών, ίσως και πριν από το μωρό γεννιέται. Ψάξτε για ένα ασφαλές, ενδιαφέρον περιβάλλον και εξειδικευμένο φροντιστές. Ζητήστε από το γιατρό, τους φίλους του μωρού σας, τους γείτονες και τους συναδέλφους για τις συστάσεις. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας όταν συνέντευξη δυναμικό φροντιστές. Επίσης ελέγχουν τις αναφορές φροντιστές ».
 • Συζητήστε με τον εργοδότη σας. Διευκρινίστε τα καθήκοντά σου και το χρονοδιάγραμμα ώστε να ξέρετε τι αναμένεται από εσάς μετά την άδεια μητρότητας. Μπορείτε να ρωτήσετε για το ευέλικτο ωράριο, τηλεργασία ή εργάζονται με μερική απασχόληση.
 • Ετοιμαστείτε να συνεχίσετε το θηλασμό. Εάν είστε θηλασμός και το σχέδιο για να συνεχίσει να το πράττει μετά την επιστροφή στην εργασία, πείτε στον εργοδότη σας ότι θα χρειαστεί να κάνουν διαλείμματα όλη την ημέρα για να αντλήσει. Ρωτήστε για ένα καθαρό, ιδιωτικό δωμάτιο με μια διέξοδο για άντληση στηθών. Ας εξετάσουμε την αγορά ή την ενοικίαση μια ηλεκτρική αντλία που σας επιτρέπει να αντλείτε και τα δύο στήθη ταυτόχρονα. Περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επιστροφή στην εργασία, να προσαρμόσει το πρόγραμμα νοσηλευτικής σας στο σπίτι, ώστε να είστε άντληση δύο ή τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και νοσηλευτικό πριν και μετά την επερχόμενη ώρες εργασίας σας. Έχετε κάποιον άλλο ταΐσετε το μωρό σας ένα μπουκάλι αποθηκευμένο μητρικό γάλα για να βοηθήσει το μωρό σας να προσαρμοστούν. Αν συμβαίνει να έχουν στο χώρο του ξενοδοχείου είτε κοντά τη φροντίδα των παιδιών, να εξετάσει τα logistics της θηλάσετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.
 • Ορίστε μια επιστροφή στην εργασία σήμερα. Εάν μπορείτε, να πάτε πίσω στη δουλειά στα τέλη της εβδομάδας. Αυτό θα κάνει την πρώτη εβδομάδα πίσω σας για να εργαστεί για μια σύντομη.

Βλέπε επίσης

Άδεια μητρότητας: συμβουλές για την επιστροφή στην εργασία

Μόλις είστε πίσω στη δουλειά

Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Βρείτε αξιόπιστη φροντίδα των παιδιών.
Εργασίας και την παράδοση, τη φροντίδα μετά τον τοκετό. Βρείτε αξιόπιστη φροντίδα των παιδιών.

Όταν πηγαίνετε πίσω στη δουλειά, περιμένουν σκαμπανεβάσματα καθώς γίνεστε πιο έμπειρος στη διαχείριση πολλαπλές απαιτήσεις. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν:

 • Πάρτε οργανωμένη. Κάντε μια καθημερινή-να κάνουμε λίστα. Μπορείτε να διαιρέσει τη λίστα στα καθήκοντα για την εργασία και τα καθήκοντα για το σπίτι, ή εργασίες για σας και τα καθήκοντα για το σύντροφό σας. Προσδιορίστε τι πρέπει να κάνετε, ό, τι μπορεί να περιμένει - και τι μπορείτε να παραλείψετε εντελώς.
 • Εξασφαλίζεται η συνέχεια της φροντίδας. Αναπτύξει μια καλή σχέση με τον φροντιστή του μωρού σας. Αφιερώστε χρόνο μιλώντας για αυτόν ή αυτήν, όταν αφήσω ή να πάρω επάνω το μωρό σας. Οικογένεια Share τονίζει - και καλά και κακά - που θα μπορούσε να επηρεάσει το μωρό σας. Πριν πάρετε το σπίτι το μωρό σας, ρωτήστε για οποιαδήποτε σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν κατά την απουσία σας, όπως μια αλλαγή στην αφόδευση ή διατροφικές συνήθειες ή ένα νέο τρόπο παιξίματος. Πάρτε το χρόνο για να συζητήσουν περιοδικά την πρόοδο του μωρού σας και τυχόν προβλήματα ή ανησυχίες.
 • Μείνετε συνδεδεμένοι. Σκεφτείτε ένα καθημερινό τηλεφώνημα ή μήνυμα κειμένου στο φροντιστή του μωρού σας για να μάθετε πώς το μωρό σας κάνει. Τοποθετήστε μια αγαπημένη φωτογραφία του μωρού σας, στο γραφείο σας ή στο χώρο εργασίας σας. Αγρανάπαυση χρόνο μετά τη δουλειά για να επανασυνδεθεί με το μωρό σας.
 • Κάντε σχέδια λήψης αντιγράφων ασφαλείας ξέρετε τι θα κάνετε αν το μωρό σας είναι άρρωστο ή ο φροντιστής του μωρού σας δεν είναι διαθέσιμο σε μια εργάσιμη ημέρα -. Όπως η λήψη της ημέρας από τον εαυτό σας, ζητώντας από το σύντροφό σας να λάβει τα ρεπό, ή καλώντας έναν φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο με φροντίδα για το μωρό σας.
 • Τιμήσει τη δέσμευσή σας για το θηλασμό. Φέρτε αντλία του μαστού σας, δοχεία για το γάλα, ένα μονωμένο τσάντα και παγοκύστες για να εργαστούν. Κρατήστε ένα stash των επιθέματα στήθους και επιπλέον μπλούζες πρακτικό, σε περίπτωση διαρροής το στήθος σας. Αν βρίσκοντας χρόνο για να αντλήσει είναι μια ανησυχία, να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις - άντληση κατά τη διάρκεια διαλειμμάτων σας ή εργάζονται από το σπίτι για να αναπληρώσετε τις χαμένες ώρες, για παράδειγμα. Εάν δεν μπορεί να εκφράσει το γάλα κατά την εργασία, θηλάζετε το μωρό σας ή να αντλεί λίγο πριν πάω στη δουλειά και μόλις επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Θα μπορούσατε επίσης να αντλεί μεταξύ τροφοδοτήσεις τις ημέρες σας μακριά για επιπλέον μητρικό γάλα πρέπει να χρησιμοποιούνται ενώ εργάζεστε.
 • Ζητήστε υποστήριξη. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας τα πάντα. Αποδοχή βοήθεια από το σύντροφό σας, τους αγαπημένους, τους φίλους και τους συναδέλφους. Μιλήστε εάν αισθάνεστε ένοχοι, λυπημένος ή συγκλονισμένοι. Αν έχετε πρόβλημα άντλησης γάλακτος στον τόπο εργασίας ή θηλάζετε το μωρό σας στο σπίτι, επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο θηλασμού από ένα τοπικό νοσοκομείο ή την κλινική.
 • Να φροντίζετε τη δική σας ευεξία. Χαλαρώστε στην μπανιέρα μετά να βάλετε το μωρό στο κρεβάτι, ή να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας βιβλίο ή απαλή μουσική. Μειώστε περιττές δεσμεύσεις. Διαλέξτε μια λογική ώρα για ύπνο, και να κολλήσει με αυτό. Στις ημέρες σας μακριά, ύπνο, όταν το μωρό σας κοιμάται.

Πάνω απ 'όλα, να διατηρήσει μια θετική στάση. Πείτε το μωρό σας πώς είστε ενθουσιασμένοι για να δείτε το άτομό του στο τέλος της ημέρας. Το μωρό σας δεν μπορεί να καταλάβει τα λόγια σου, αλλά αυτός ή αυτή θα πάρει για τα συναισθήματά σας.

Βλέπε επίσης